Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Bi dujjj alıp gelem dedim herkes kaçmış:9:

iyi geceler dumanımmm:54:

mantı sen clearblue fertility monitor mu kullanıyosun? hmmm çok araştırdım sonrada kıyamadım paracıklarıma ama bugüne kadar kaç monitor parası harcadım o da ayrı mesele...
hmmm hadi sana iyi geceler olsunnn(sana ateşli geceler):1::1::9::9::9::9:

nisan bir yumurtanın erken çatlaması konusunda mantı nın da dediği gibi...
ovulasyon kiti yada termometre ile ısı takibini yapmak lasım..

emin degilim bi araştıracagım ama sanki yumurta kalitesi iyi degilse yeterliği büyüklüğe ulaşamadan çatlıyor olması muhtemel
bu durumunda yapılması gereken en önemli şey,yumurtayı güçlendirmek !!!!

Son düzenleme:
nisan bir yumurtanın erken çatlaması konusunda mantı nın da dediği gibi...
ovulasyon kiti yada termometre ile ısı takibini yapmak lasım..

emin degilim bi araştıracagım ama sanki yumurta kalitesi iyi degilse yeterliği büyüklüğe ulaşamadan çatlıyor olması muhtemel
bu durumunda yapılması gereken en önemli şey,yumurtayı güçlendirmek !!!!

Canımcım şu an gnc nin içinde civanperçemi olan bir multivitamini, Q10, omega 3 ve 6, dhea, hayıt suyu ve arada bitkisel bir macunve arı sütü içmeye çalışıyorum. Valla kuzum macuncu ninelere döndük. 4 yıl önce bu yolculuğa çıktığımda 50 kilko idi. Şimdi oldum 93 kilo.
Pazartesi diyet ve spora başlıyorum yine. Başka neler yapmam lazım ? Eksik kalan bir şeyler varsa söyleyin. Daha ne yapabilirim bu yumurta kalitesini düzeltmek için yaaa :2::2::2:

Canımcım şu an gnc nin içinde civanperçemi olan bir multivitamini, Q10, omega 3 ve 6, dhea, hayıt suyu ve arada bitkisel bir macunve arı sütü içmeye çalışıyorum. Valla kuzum macuncu ninelere döndük. 4 yıl önce bu yolculuğa çıktığımda 50 kilko idi. Şimdi oldum 93 kilo.
Pazartesi diyet ve spora başlıyorum yine. Başka neler yapmam lazım ? Eksik kalan bir şeyler varsa söyleyin. Daha ne yapabilirim bu yumurta kalitesini düzeltmek için yaaa :2::2::2:

:6: canım doğru yolda ilerliyosun tabiii buna ilave EN ÖNEMLİ şey stresi azaltabilmek,kan akışını hızlandırmak,bol bol su içmek ,
tevekkül etmek kalıyor..
herşey ALLAHIN elinde ol derse olur..yeterki Rabbim ol dediğinde biz hazır olabilelim:34:

Hayırlı cumalar olsun önümüzdeki hafta güzel güzel haberler duyalımmm aminnn:16::16::16::16:

bende 1 yılda 8 kilo aldım şaka gibi dimi,bu vitaminler vs şişiriyo bizi... ama sonunda amacımıza ulaşalımda razyım yaa ne bileyim :43::43:

millstonenumm gelmişş:16::16::16:

ahh be güselim elden bişey gelmiyor,pes etmek yok tabisi:34:

her ay tam kabuk baglayan yara yeniden açılıyor yeniden kanıyor:14::14::14:

bol bol bol dua edelimmm bu günleri unutturacak güzel günler göreliimmm

millstonenumm gelmişş:16::16::16:

ahh be güselim elden bişey gelmiyor,pes etmek yok tabisi:34:

her ay tam kabuk baglayan yara yeniden açılıyor yeniden kanıyor:14::14::14:

bol bol bol dua edelimmm bu günleri unutturacak güzel günler göreliimmm

Aminn canım aynennn..İnş görücezz inanalım hep birliktee..

buarada millstone hep sölicem unutuyorum ;Allahtan sabır istememek lazımmış,sabır diledikçe imtihan edermiş!!!

Allahtan işlerimizi,dileklerimizi kolaylaştırmasını dilemeliymişiz ...bende hep sabır dilerdim bunu duyduktan sonra dua şeklimi değiştirdim
:51:

Üzülme! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? …Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. Bil ki güzellikler de var bu hayatta. Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Hüzün olgunlaştırır…

Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

Hz. Mevlana

canımsın biliyorummm:16::16::16:

inşallahh şuan canım çok yanıyo (herzamanki duygu yogunluğu)

1 2 güne geçiyor:34:
seni ne kadar iyi anladığımızı biliyosun dimi:43:bugünlerde geçer elbette yaa hep böyle olcak diiliz ya:34:

buarada millstone hep sölicem unutuyorum ;Allahtan sabır istememek lazımmış,sabır diledikçe imtihan edermiş!!!

Allahtan işlerimizi,dileklerimizi kolaylaştırmasını dilemeliymişiz ...bende hep sabır dilerdim bunu duyduktan sonra dua şeklimi değiştirdim
:51:
ne istediğimizi iyi bilmemiz gerekiyo dimi...

bişey itiraf edeyimmi ben bugün çok duygusuzlaştığımı ve artık eskisi gibi dua etmediğimi farkettim... bi cenaze haberi aldım bugün annemin annannesi, çok severdim çok üzüldüm ama gözümden 1 damla yaş akmadı eskiden herşeye ağlayan ben yok odun oldum sanki... ve dahada kötüsü sanki alıştım bu duruma yani sürekli üzgün olmaya sanki hiç olmayacakmış gibi kestim dua etmeyi filan..tövbe tövbee... nolucak bu durum sizce düzelirmiyim??

Üzülme! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? …Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğin; bir bakarsın yağmurlu bir gecede Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış. Bil ki güzellikler de var bu hayatta. Gel Git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Hüzün olgunlaştırır…

Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme ! Çünkü orası gidişatın değişeceği yerdir.

Hz. Mevlana
ne kadarda anlamlı,,acaba biz dayanamayacağımız noktaya gelebildikmi??? yada daha bunlar nekimi dicez:43: offf Allah dermansız dert vermesin...

Back
X