Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Arkadaşlar, 5. tüp bebek denemesindeyim.sizinle tecrübemi paylaşmak istedim.rezervim az diye ilk iki denmede 300-450 mg ilaç kullandırdılar.2-3 yumruta oldu,yumurtalar olgun değildi,döllenmedi,döllenenin kalitesi düşüktü vs...sonra merkez değiştirdim günlük 150 mg ilaçla toplam 8 gün iğne ile 4-5 yumurtam oluyo ve hepsi 1. kalite son denemelerimde...yumurta rezervi az olsun ya da olmasın yükske doz verdikleri zaman mutlaka sorgulayın!!ne boşuboşuna hormon alın ne de benim gibi kötü sonuçlarla uğraşmayın... herkesin aynı olacak diye bir şey yok ama aklınızda bulunsuz istedim...

merhaba batty bende bu hafta başlıcam tüp bebek denemesine bi aksilik çıkmazsa bende de aynı roblem var bir türlü döllenme gerçekleşmiyor,anlamıyorum bu seferki doktorumda ilaçsız tüp bebek denemekten bahsediyor. inşallah hayırlısı olur sen nerde tedavi görüyorsun, şu an kaçıncı günündesin ve nasıl bir tedavi şekli uygulanıyor anlatırsan çok sevinirim....

batty bilgilendirme için çok teşekkür ederim.cevap hakkım olmadığı için burdan yazmak durumundayım. inşallah bende bu döllenme problemini aşarım artık....

arkadaşlar merhaba bendede yumurta rezervi sorunu var ama benim amh değerim 2.36 çıktı ben anlamadım bu olayıı tüp bebekte 2 yumurta toplandı ikiside döllendi ama kalitesi düşük emriyo oldu ve sonuç negatif aralıkta çikolata kistinden ameliyat oldum rezervim dahada düştü sanırım aşılama denedik 5 yumoşdan 1 tanesi 18 mm oldu diğerleri 11-12 de kaldı bu sistemi anlamıyorum kendiliğimden 2 kez hamile kaldım ve düşük oldu nolrmal aylarda ovalasyon testi deniyorum ve yumoş oluşup çatlıyoo ama aşılama yada tüp bebek gibi tedaviye başladığım aylarda yumoşlar stresdenmidir nedir tuhaf bişeyler oluşuyoo çözemedim tedaviye başlamadan önce yumurta takibi yaptırdığım aylarda dr gayet ii yumoş oluşuyo ve çatlıyo dedi bana tedavi yaramıyo sanki ben bunu anladım şu anda 3 ay dhea kullanıcam ve sonrasında duruma bakıcaz hayırlısı olsun inş.

batty canım ben bahçeciye gidiyorum doktorum erbil bey.mart ayında başladım ama beni önce murat berksoya yönlendirdi. bu ay bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlayacağım ama ağustosa kalma ihtimalide var çünkü doktorum temmuz.un ilk 2 haftası yokmuş. ama tedavi şeklinden dolayı seviniyorum açıkçası daha önce bende çok yüksek dozda ilaçlar kullandım fakat yumurta sayısına hiç faydası olmadı ve hep döllenme problemiyle yarıda kaldı.çok sıkıntılı bir süreç bizim için inşallah hayırlısıyla bizde böyle güzel günleri görürüz.sağlıklı çocuklar dünyaya getiririz. :))))

batty canım ben bahçeciye gidiyorum doktorum erbil bey.mart ayında başladım ama beni önce murat berksoya yönlendirdi. bu ay bi aksilik çıkmazsa tedaviye başlayacağım ama ağustosa kalma ihtimalide var çünkü doktorum temmuz.un ilk 2 haftası yokmuş. ama tedavi şeklinden dolayı seviniyorum açıkçası daha önce bende çok yüksek dozda ilaçlar kullandım fakat yumurta sayısına hiç faydası olmadı ve hep döllenme problemiyle yarıda kaldı.çok sıkıntılı bir süreç bizim için inşallah hayırlısıyla bizde böyle güzel günleri görürüz.sağlıklı çocuklar dünyaya getiririz. :))))

diyet yaptın yani..bize de diyet vermişti....inşallah sağlıklı döllenir tutunurr....rezerv az olunca tek bir yumurta bile nasıl kıymetli oluyo..ben 3 tane kaliteli embriyom ulunca 10 tane olmuş kadar seviniyorum vallaa:))) olcak olduktan sonra 1 de bir 10 da....

batty doğru diyorsun valla yeterki işe yarasın 1-10 yumurta fark etmiyor.murat bey.le diyet yaptım hemde ne diyet :)) ama anladığım kadarıyla herkese aynı şekilde diyet yaptırıyor. sağlıklı beslenme konusunda bayağ işe yaradı.fakat yumurta kalitesini nasıl etkiler bilemiyorum görcez bakalım. bana natural siklus diye bir yöntem uygulanacak ne kadar ilaç kullandırır hiç bilemediğim için sana sormak istemiştim:34: senin yumurtalar ne zaman toplancak bellimi ????????

evet galiba aynı diyeti veriyo..hayvalsal gıdalar yasak:)) iyi olmuştur kilo da vermişsindir.doğuma hazırlık....naturel de ya hiç vermez ya da az verir benimki gibi....inşallah seninkiler de atağa geçer...:) benim bu akşam çatlatma iğnem var perşembe toplama...bu sabah gittim...4 kesin gelir diyo,5 mükemmel olur, 6 çıkarsa pari veririm bu da diyo doktorum:))yani görünen 4 büyük 2 de aarkadan gelen..bu arada senin yaşın kaç?başka bi problemin var mı??

evet galiba aynı diyeti veriyo..hayvalsal gıdalar yasak:)) iyi olmuştur kilo da vermişsindir.doğuma hazırlık....naturel de ya hiç vermez ya da az verir benimki gibi....inşallah seninkiler de atağa geçer...:) benim bu akşam çatlatma iğnem var perşembe toplama...bu sabah gittim...4 kesin gelir diyo,5 mükemmel olur, 6 çıkarsa pari veririm bu da diyo doktorum:))yani görünen 4 büyük 2 de aarkadan gelen..bu arada senin yaşın kaç?başka bi problemin var mı??

hayırlısı olsun canım ... hepsinin kalitesi yüksek olur da sıkı sıktya tutunurlar.. şansın bol olsun

hayırlısı olsun canım ... hepsinin kalitesi yüksek olur da sıkı sıkıya tutunurlar.. şansın bol olsun arkadaşım...

hayırlısı olsun canım ... hepsinin kalitesi yüksek olur da sıkı sıktya tutunurlar.. şansın bol olsun

valla gayecim 1,5 yıldır aralıksız bunlarla uğraşıyorum çözemedim.yumurtalar kalitesiz ondan olmuyo dendi.sonra çok kaliteli yumoşlar oldu koydular o da olmadı.hamile kalmak için daha ne gerekiyo anlamış değilim:))bundan sonrası şans sanırım...

evet ya hayvansal gıdalardan uzak dur yumurta yeme vb. şeyler.bana sadece sebze yemeği verdi.ama sıkı bi şekilde uyguladım :)canım ben 29 yaşındayım 1.70 boyum 64 kiloydum.yani öyle çok fazla bir kilo problemim yoktu fakat diyet yapmasaydım gidişat kötüydü, şimdi 57 kiloyum :52:iyi oldu yani formuma kavuştum.birde bende şeker düşüklüğü var.o yüzden de yediklerime dikkat etmem gerekiyor. bu tedaviye başladığımda ortaya çıktı bu problem de. benim için tedavim istanbul.da olduğu için zor oluyor.işten izin al git-gel yorucu :(( seninde inşallah güzel haberlerini alırız bizede moral olur.

evet bana da sebze vermişti.senin de yaşın gençmiş.ben de 27 yaşındayım...neden rezerv problemin var peki?operasyon falan mı geçirdin genetik mi yoksa?istanbul da değil misin sen?bir de çalışıyosun zor tabii...

evet bana da sebze vermişti.senin de yaşın gençmiş.ben de 27 yaşındayım...neden rezerv problemin var peki?operasyon falan mı geçirdin genetik mi yoksa?istanbul da değil misin sen?bir de çalışıyosun zor tabii...

rezerv azlığı nedeni???? bilemiyorum öyle bir araştırma yapmadım amh 0,8 çıkmıştı. herhangi bir operasyonda geçirmedim fakat benim aileden gelen bir problemde olabilir.annemin 5 yıl sonra teyzeminde 7 yıl sonra ilk gebelikleri oluşmuş.ben hep ona yoruyorum açıkçası. bende 2006.da evlendim 6 yıl doldu 7.yılın içindeyim :)) senin başka bir problemin yok sanırım birde rezerv azlığının nedenini doktorlar sana açıklamışlarmıydı??? merak ettim doğrusu.....

rezerv azlığı nedeni???? bilemiyorum öyle bir araştırma yapmadım amh 0,8 çıkmıştı. herhangi bir operasyonda geçirmedim fakat benim aileden gelen bir problemde olabilir.annemin 5 yıl sonra teyzeminde 7 yıl sonra ilk gebelikleri oluşmuş.ben hep ona yoruyorum açıkçası. bende 2006.da evlendim 6 yıl doldu 7.yılın içindeyim :)) senin başka bir problemin yok sanırım birde rezerv azlığının nedenini doktorlar sana açıklamışlarmıydı??? merak ettim doğrusu.....

yok ben de bilmiyorum.ama operasyon geçirenlerde ve genetik ailede varsa genelde oluyor diyorlar, o sebeble sordum.inşallah bir an önce hamile kalırız da rahatlarız artıkk...

yok ben de bilmiyorum.ama operasyon geçirenlerde ve genetik ailede varsa genelde oluyor diyorlar, o sebeble sordum.inşallah bir an önce hamile kalırız da rahatlarız artıkk...

ben de çikolata kisti de var onu yazmayı unuttum:) 2 cm. duruyo benimle 4 yıldır,almıyor doktorlar küçük diye...

Back
X