Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Bende amh test sonucumu aldım.hesapladım 5 ay biesteron kullanmışım ve sonuç aynı.bi değişiklik yok.düşük.strese girmeden umutla bedenimin yumurta üretmesini bekliyceğimmmmmmmm

cnm bedenin üretttiği yumurtayı değerlendir bizden fazla yumurta çıkmıyor.bende 5 aydır biosteron kullanıyordum.bugün iğnelerimin 4. günüydü ultrasona girdim kan verdim 2 yumurtam 17,5 olmuş onlarla devam edicem tedaviye bugün çatlatmayı yapcam yarın eşin amaliyat olcak bakalım sonumuz ne olucak...

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii:62::62::62: dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi:nazar:

:62::62::62::62::62::62::62::118::119::118::119::122::122::122::129::129::129::129::122::118::118::119:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşşallaaahhhh kızımızaaa..keşke istanbulda olsaydınnnda doğdugunda koklamaya gelseydim pıtırcığını :)

duman hayırlı olsun cnm rüyan doğru çıkmış kız ;)) inş. bebişini kucağına aldığın günleride duyarız senden...
evet cnm rüyalarıma 1 kez daha inanmaya başladım:) inş.hepimiz sonuna kadar götürüp alırız bebeklerimizi kucağımıza...
:62::62::62::62::62::62::62::118::119::118::119::122::122::122::129::129::129::129::122::118::118::119:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşşallaaahhhh kızımızaaa..keşke istanbulda olsaydınnnda doğdugunda koklamaya gelseydim pıtırcığını :)
ankaraya beklerim bendeee nolucakki çok yakınız;)

cnm bedenin üretttiği yumurtayı değerlendir bizden fazla yumurta çıkmıyor.bende 5 aydır biosteron kullanıyordum.bugün iğnelerimin 4. günüydü ultrasona girdim kan verdim 2 yumurtam 17,5 olmuş onlarla devam edicem tedaviye bugün çatlatmayı yapcam yarın eşin amaliyat olcak bakalım sonumuz ne olucak...

inş.yarın herşey yolunda gider canıM dualarınız kabul olur...

KIZIM oluyor teyzeleriiiiii:62::62::62: dr kesin dedi ama yinede daha erken belki değişir diyorum :) ikili testimizde güzel başka teste gerek yok 3 lü 4 lü filan yapmıcam risk yok gibi bişey dedi:nazar:

Annammmm dumanımızın prensesiii mi oluyormuşşş..
Millstoen teyzoşu yesin onuuuuuuuuuuuuu..
Ayyyy akşam akşam yüzümde kocam mutluluk oldun minik prenses..Seni hasretle özlemle bekliyor olacağızz..anneni babanı ve teyzoşlarını Allahın izni ile üzme ve zamanında gel emii..Seni şimdiden çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canım benim inş sonu güzel olsun tedavinin..Senden hayırlı haberler almayı bekliyorum inan..İnşş da olacakkk..O 2 yumoş güzelce döllenip kaliteli embriyolar olsunlar önce sonrada göbüşüne bebişşş inşşş..

Annammmm dumanımızın prensesiii mi oluyormuşşş..
Millstoen teyzoşu yesin onuuuuuuuuuuuuu..
Ayyyy akşam akşam yüzümde kocam mutluluk oldun minik prenses..Seni hasretle özlemle bekliyor olacağızz..anneni babanı ve teyzoşlarını Allahın izni ile üzme ve zamanında gel emii..Seni şimdiden çok seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Canım benim inş sonu güzel olsun tedavinin..Senden hayırlı haberler almayı bekliyorum inan..İnşş da olacakkk..O 2 yumoş güzelce döllenip kaliteli embriyolar olsunlar önce sonrada göbüşüne bebişşş inşşş..

evet canımm prenses olacak oooo inşallahhh:) inşallah bu mutluluk hiçbitmez sonuna kadar böyle üzülmeden gideriz, Allah ım hepinize nasip etsin o zaman daha da tamamlanır mutluluğum canım..

ben de uc yıldır cyclo progynova kullanıyorum ıstah acıyor gobegı ınanılmaz buyutuyor ve sarkıtıyor ve ozetle kılo almanıza neden oluyor

hem de ne göbek:((((( bende de göbek aldı başını gidiyor ama ben cyclodan olabileceğini hiç düşünmemiştim.haklı olabilirsin ama şöyle de bir durum varmış vücutta östrojen eksiği olunca erkek tipi vücut gelişiyormuş,bel kalınlaşıyor,göbek yağlanıyormuş.ben 2 yıldır prematür menapozum,iki yıldır göbekliyim :((( madem cyclo östrojen sağlıyor göbek niye yapıyor? haksızlık valla.her şey de bizi mi bulur? ahhhh fsh aaaaa.....

canım benim ne ilginç bir durum bende bu ay hayıt içtim çift estrofem kullanıyorum. dahe artık kullanmıyorum 6 ay içtim tık demedi. uykuda yapmadı:( ama senin yaptıkların anormal değil ki hepimize bunları yapın denmiyor mu sen de nasıl aksi tesir yaptı ki.. benim aylardır aynı fsh 33-35-36... ama yumiler minnacık duruyor çok şükür ordalar... benim dururmumda dr. şaşırıyor yüksek fsh ama yumi var diye... vallahi Rabbim sabır versin bize.. öyle zor ki...

Allah yardımcın olsun arkadaşım biz de fsh yüksek diye bakmıyorlar.. her doktor ayrı bir dünya oyuncak olsuk ellerinde...

amh kan tahlili mutlaka yaptır. oda iyi bir fikir veriyor... İnşallah yüksek çıkar..

yahu nasıl açıklayacaklar biim halimimizi o yumilerle fsh yüzünden ortada mı kalacaz biz....

ben doktorların acımasızlığını adanada turan çetin tüp bebek merkezinde gördüm.. Allah yardımcımız olsunn

ben de aylarca hormon desteği olan estrofemle içtim canım bişi olmadı kalbini ferah tut kullan belki sana bir faydası olur...

sağol canım, elim mahkum kullanıyorum ben de. alıştım galiba çarıntı yapmıyor artık.benim gibi hormon ilaçları ve dhea kullananların olduğunu öğrenince içmeye karar verdim.tekrar teşekkürler..

canım ben dheayla beraber bi ilaç kullanmadım.yukardada yazdığım gibi bitki ot kullandım açıkcası.sonuda iyi olmadı.ve dheayı gece yatmadan önce 3 tane kullanıyorum.ve gece rahat uyuyorum.canım sende hormon haplarıyla yani diğer ilaçlarla kullanma bence.tehlikeli olabilir.

ben prolaktinimi düşürmesi için haftada iki kez dostinex kullanıyorum cyclo progynovayı her gün kullanıyorum.dostinex ağır bir ilaç dostinexle dheayı bir arada almayacağım bi' daha. dediğin gibi tehlikeli olabilir.sağol canım...

ben aylarca cyclo ve dehayı birlikte kullandım cnmm..Ama dediğin gibi bir durum olmadı..Başka bi durumdandır belkii.devam ederse bırak bence..

sağol tatlım.sizlerden güç alarak doktora tekrar danışma gereği duymadım ilaçlara devam ediyorum. alıştım galiba...teşekkür ederim...

arkadaşım çok ama çooooook sevindim.sağlıkla kucağına almanı dilerim..kız erkek ikisinin de ayrı sevimlilikleri oluyor tabi ama kızların cimcimelikleri çok başka....darısı başımıza artık....

evet cnm rüyalarıma 1 kez daha inanmaya başladım:) inş.hepimiz sonuna kadar götürüp alırız bebeklerimizi kucağımıza...
ankaraya beklerim bendeee nolucakki çok yakınız;)

inş.yarın herşey yolunda gider canıM dualarınız kabul olur...

tatlımmmmmmmm ne güsel bir haber içimize sevinç geldi yenidennn:))))):46::46::46::46::46: sağ salim kucağına al İnşallahhhhhh...........:49::49::49::49::49:

canım benim ne ilginç bir durum bende bu ay hayıt içtim çift estrofem kullanıyorum. dahe artık kullanmıyorum 6 ay içtim tık demedi. uykuda yapmadı:( ama senin yaptıkların anormal değil ki hepimize bunları yapın denmiyor mu sen de nasıl aksi tesir yaptı ki.. benim aylardır aynı fsh 33-35-36... ama yumiler minnacık duruyor çok şükür ordalar... benim dururmumda dr. şaşırıyor yüksek fsh ama yumi var diye... vallahi Rabbim sabır versin bize.. öyle zor ki...

Allah yardımcın olsun arkadaşım biz de fsh yüksek diye bakmıyorlar.. her doktor ayrı bir dünya oyuncak olsuk ellerinde...

amh kan tahlili mutlaka yaptır. oda iyi bir fikir veriyor... İnşallah yüksek çıkar..

yahu nasıl açıklayacaklar biim halimimizi o yumilerle fsh yüzünden ortada mı kalacaz biz....

sağol canım, elim mahkum kullanıyorum ben de. alıştım galiba çarıntı yapmıyor artık.benim gibi hormon ilaçları ve dhea kullananların olduğunu öğrenince içmeye karar verdim.tekrar teşekkürler..

canım sınavımız öyle zorkiiii...Rabbim gücümüzü sabrımızı arttırsın bir yanda evlat hasreti bir yanda göbekler sıkıntılar mutsuzluklar hayal kırıklıkları öbür yanda.. geçecek ama inanıyorum..
unutucaz biz bu günleri.. hep beraber geçircez bu sınavı...
allah yardımcımız olsunnnn

arkadaşım Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla prensesini (buldumcuğunu :) ) kollarına almayı , analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım..

günaydınlar dumanım maşallah ne denir ki başka cadı bir kızın olacak demek çok nazlı oluşundan belli allahım kucagına almayı nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

doktorun her ay fsh kontrol etdiyse.demekki çok yüksek değil.kaçtıkı acaba.benim ilk tüp denememde bakıldı.canım ben şunu merak ediyorum.bu cyclo prognava neden bana verilmiyoki.bende adet olamıyorumki

ben 4-5 ay adet gorememıstım hap vermelerıne ragmen. 29 ıdı fshım. cyclo kullanıp adet oldukca 12-9-8-6 lara dustu. doktoruna sor bır canım neden vermedıgını. her ay tahlıl yaptırdım. evet. buarada super bır haberım avr. hapı bıraktım ve bırkez hapsız adet gordum. ıkıncı gelmıyordu. daha once de boyle denemeler yapmıstım ama ıkıncı olmamıs ve ben hapa baslamıstım bu kez ıkıncı de geldı su an adet donemımdeyım. cok mutluyummmmmmmmmmmmm

kızlar ılk kez hapsız ıkıncı adet donemımı gordum. hapa gerek kalmayacak mı bılmıyorum. dun tahlıl de yaptırdım. fsh 7,4 LH 9,3 E2 35,6 prolaktin 15,3

hem de ne göbek:((((( bende de göbek aldı başını gidiyor ama ben cyclodan olabileceğini hiç düşünmemiştim.haklı olabilirsin ama şöyle de bir durum varmış vücutta östrojen eksiği olunca erkek tipi vücut gelişiyormuş,bel kalınlaşıyor,göbek yağlanıyormuş.ben 2 yıldır prematür menapozum,iki yıldır göbekliyim :((( madem cyclo östrojen sağlıyor göbek niye yapıyor? haksızlık valla.her şey de bizi mi bulur? ahhhh fsh aaaaa.....

valla o hap ve tup bebek ben de en az 4-5 aylık kadın gobegı yaptı. kılo da aldırdılar kesınlıkle. hımmmm ama österejen konusunda da haklısın. osteren alıyoruz kılo alıyoruz osterejen almasak adet olamamak kılo aldırıyor ve ayrıca bebegımız de olmaz yanı. offffff ne kısır dongu ya. ben de yaklasık 3,5 yıldır prematür menapozum ve aynı sekılde hep sısmam olsam da boyle gobegım yoktu eskıden.

tatlımmmmmmmm ne güsel bir haber içimize sevinç geldi yenidennn:))))):46::46::46::46::46: sağ salim kucağına al İnşallahhhhhh...........:49::49::49::49::49:

canım sınavımız öyle zorkiiii...Rabbim gücümüzü sabrımızı arttırsın bir yanda evlat hasreti bir yanda göbekler sıkıntılar mutsuzluklar hayal kırıklıkları öbür yanda.. geçecek ama inanıyorum..
unutucaz biz bu günleri.. hep beraber geçircez bu sınavı...
allah yardımcımız olsunnnn

tebrık ederım ALLAH analı babalı buyutsun. saglıklı hayırlı bır evladın olsun ınsaallah.

demek göbeğimin alıp başını gitmesi bu yüzdenmiş..işte en çok bü yüzden nefret ediyorum menopozdan...
arkadaşım çok ama çooooook sevindim.sağlıkla kucağına almanı dilerim..kız erkek ikisinin de ayrı sevimlilikleri oluyor tabi ama kızların cimcimelikleri çok başka....darısı başımıza artık....

sağol cnm evet kız erkek hiç farketmez sağlıklı olsun yeter... ama kızlar çook daha sevimli oluyo bu da bi gerçek şimdi;)

Back
X