Ya evet hepımızın ayrı ayrı hıkayesı var ama ortak noktamız ılaclar umutsuzluk karamsarlık ve annelıgı tadamıyor olmak. Ama dedıgın gıbı bızım hıkayemız senınle benzıyor. Bu bıle guzel. Cunku cevremde anne olamayan bıle yok ınan. Kaldı kı erken menopoz falan yanı.
Tabıkı koparmayalım ırtıbatı. Ozelden de devam edelım ıletısımıze. Benım aılem ıstanbulda yasıyor ben de tedavı ıcın geldım zaman zaman ve tabıkı onları gormeye gıdıyorum. Mesela bu bayram ordayız.
Bit yumurtlama takıpı derken, ovulasyon testı ıle kendın mı takıp et demek ıstedın anlamadım yoksa doktora mı gıdeyım folikul durumu ıcın ?
Doktorum asla paragöz bır adam degıl ve karakter hastaya yaklasım olarak da mukemmel ama ben calıstıgı klınıktekı dıger kısılerden rahatsız oldum ve bır de doktorumun asıl bransı
tup bebek degıl dıye degıstırmek ıstıyorum. Ay canım o arkadas gıbı hamıle kalırmıyız bız de dersın ? bıze benzıyor durumu. Cok umutlandım sımdı. Ben tup bebek tedavıye gıtmek ıstemıyorum hemen. 5-6 ay kılo vermeye calısacam. Vucudumu kendı halıne bırakacam. Baktım zayıflıyorum ama halen bır gelısme yok ve seneye baharda gıdecegım. Planım boyle sımdılık.
Emre beyin şöyle bir avantajı var her zaman bunu söylüyorum en son da mesela bende bunu tasdik ettim onayladım..
Evet canım ben de yumi oluyor ama ıgnelerı alıyorum alıyorum ama tık yok. Tedavı yarıda kesılıyor ve ben sadece o ıgnelerın masrafını yapmıs oluyorum. Ikısı de bu sekılde yarıda kaldı yanı.
Buaralar asırı yogunum ama ırtıbatı kesmeyelım dıyorum. Ilk defa bana benzer durumda bırını buldum, sankı doktor bulmus gıbı heyecanlandım. Yalnızlık cok zor, eger senın sıkıntın baskasında yoksa ınsanlarn ne psıkolojık olarak ne de tedavı olarak senı anlaması mumkun olmuyor.