Hamilelik ve yumurtalık rezervi

ya en azından yumurtaların gelişim gösterdiğini görebilseydim bi umut olurudu bana, ama aylardırr verdiğim onca emeğe rağmen bugün brbiriyle mm si alakasız hem de 4 tane yumurta görünce şok oldum. dr da böle bişi beklemiyodu... AMH sonucuunu bekliyolar şimdi... zaten o da düşük çıkarsa cidden bitmiştir bu iş... kabuğuma çekilmek zorunda kalıcam... ateş basıyo beni... içimi anlatamıyorum kızlar öyle biçareyim kii... kimseyle görüüşmek istemiyorum yalnız kalıp su lanet olası kabustan uyanmak istiyorum artık... annemin haberi yok o ayrı yıkılıcak ve tabii bu süreci bilen herkes de aynı durumu yasıycak.. eşim deseniz beni teselli etmeye çalısıyo, nereye kadar bilmiyorum... kabul mü etsem yenilgiyi uğraşmasam mı, ağustosta gidicem tekrar, ne değişicek ki... oofff off off... sözün bitiği yerdeyim...

aaaaaaa kızıyorum amaa :47: dünyanın sonu değil bu güzelim. hissettiklerini de çok iyi anlıyorum. ilk tüp bebekte 3 yumurta varken yumurta toplama sırasında sadece 1 yumurtam benleydi. ve ne oldu biliyormusun o döllendi. tutunamadı bana olmadı tabi. ama vardır Rabbimin bir bildiği dedim. benim amh 0,1 çıktı ve 2. tüp bebeğe başlayacağız nasipse. ben de çok dibe vurdum. isyan ettim. Allah affetsin ona çok baş kaldırdım. ama şimdi diyorum ki elime ne geçti? üzüntüden, yıpranmaktan başka??? olmazsa olmaz bu iş yaa. kafayı rahat bırakmak gerek. ve ben diyorum ki bu tüp bebek de olmazsa bir daha Rabbime bebek için dua etmeyeceğim. bebek için yıpranmayacağım. hayat güzel yaşamaya da değer. 1 kez geliyoruz şu hayata. bugünün telafisi yok ve nolur bugününü de kendine zehir ederek geçirme.

evet canım çok şükür sonunda sağlıklı hamileliği bulabildim... bu benim 4.hamileliğim ilk 3 ü hep sıkıntılıydı olmadı,, gerçekten zor değil ben amh ımın bu kadar düşük olduğunu geç öğrendim, dr da şaşırdı bu rezervle nasıl bu kadar kolay hamile kalıyosun diye... Allah büyüktür veren de o alan da o, biz bi sınavdan geçiyoruz kolay olmuyo ama sonunda inş. istediğimiz şeyler gerçek olacak... çok zor bişeyi hayal etmiyoruzki,en doğal hakkımız... inşallah en kısa zamanda toparlayıp yeniden başlarsın tedaviye canım.

canım tebrık ederım ınsaallah bebegını kucagına alırsın ve daha guzel gunlere kavusursunuz

hepimiz aynı dertten muzduribiz ortak bir amac doğrultusunda... hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz ; benzer şeyleri duyuyoruz tedavi süreçlerimizde... bir iki günlük serzenişlerimiz oluyor ; acımızı ilk günkü gibi canımızı yakmadığı zaman tekrar normale dönüyoruz.. ve bu sefer daha farklı umutlar içerisine giriyoruz.. hayat bir çok mucizeye gebe arkadaşlar .. neler duyuyoruz ? bu mucizeler hayırlısıyla dönüp dolaşacak bizleri de bulacak belki yakın belki uzak... ama bir gün inşallah... hepiniz öyle güzel dile getirmişssiniz ki düşüncelerinizi.. '' sonunda ölüm yok'' hayat çok kısa zehretmeyin kendinize' gibi ibarelerde bulunulmuş... çok doğru her an ne olacağımız belli değil.. ne yapalım bizim sınavımız bu yöndeymiş.. ama hiç değilse başka sağlık sorunlarımız yok .. Allah hepimize çekilecek ve çözümü olmayan dertler versin...

hepimiz aynı dertten muzduribiz ortak bir amac doğrultusunda... hemen hemen aynı sorunları yaşıyoruz ; benzer şeyleri duyuyoruz tedavi süreçlerimizde... bir iki günlük serzenişlerimiz oluyor ; acımızı ilk günkü gibi canımızı yakmadığı zaman tekrar normale dönüyoruz.. ve bu sefer daha farklı umutlar içerisine giriyoruz.. hayat bir çok mucizeye gebe arkadaşlar .. neler duyuyoruz ? bu mucizeler hayırlısıyla dönüp dolaşacak bizleri de bulacak belki yakın belki uzak... ama bir gün inşallah... hepiniz öyle güzel dile getirmişssiniz ki düşüncelerinizi.. '' sonunda ölüm yok'' hayat çok kısa zehretmeyin kendinize' gibi ibarelerde bulunulmuş... çok doğru her an ne olacağımız belli değil.. ne yapalım bizim sınavımız bu yöndeymiş.. ama hiç değilse başka sağlık sorunlarımız yok .. Allah hepimize çekilecek ve çözümü olan dertler versin...

arkadaşlar kusura bakmayın yanlış yazmışım... Allah hepimize çekilecek,çözümü olan dertler versin...

bu yumurtanın kalitesini, sayısını nasıl arttırıcaz ben anlamadım gitti:(

canım fsh hormonu kaliteyle ilgili. ben bir ilaç kullanmıştım ve fesh 34 lere kadar çıkmıştı.( olması gereken 14 ve altı) o ara soğan kürü uygulamıştım ve fsh 12 ye düşmüştü. bi dene istersen.

canım fsh hormonu kaliteyle ilgili. ben bir ilaç kullanmıştım ve fesh 34 lere kadar çıkmıştı.( olması gereken 14 ve altı) o ara soğan kürü uygulamıştım ve fsh 12 ye düşmüştü. bi dene istersen.

canım hayıt tohumu ve dhea da düşürüyor ben en son 7 kadar düşürmüştüm

kıslar ben adet olabilmek için mecburen ilaç kullanıyorum ... yoksa olamam.. şimdi soğan kürü yapsam olmaz di mi?? dhea benim fsh hiç düşürmedi... sallamadı bile benim fsh :((( hayıt içiom 2 aydır daha da yükseldi bu ay ki kırmızılarım ağustosun sın haftası gelcek ve tüp bebek denemesi için düğmeye bascaz Allahım hepimize yardım etsin...

bu yumurtanın kalitesini, sayısını nasıl arttırıcaz ben anlamadım gitti:(
Sen ne durumdasın gülüm nasılsın??

kıslar ben adet olabilmek için mecburen ilaç kullanıyorum ... yoksa olamam.. şimdi soğan kürü yapsam olmaz di mi?? dhea benim fsh hiç düşürmedi... sallamadı bile benim fsh :((( hayıt içiom 2 aydır daha da yükseldi bu ay ki kırmızılarım ağustosun sın haftası gelcek ve tüp bebek denemesi için düğmeye bascaz Allahım hepimize yardım etsin...

İlknurcum güzelim ne zaman adet olacağın belli ya hani son 15 gün kala başlayabilirsin soğan kürüne..Saraçoğlundan onaylı kendim demiyorum merak etme sakın..Mutlaka yap ama düzenli..Akıntılarının ne kadar arttığını göreceksin..Sıcaklarda biraz zor oluyor ama ollsunn değer..

millstonemmm yavyum sağol.. elimden geleni yapcamm:))) bu ay değerlesin İnşallah fsh bu kadar yükselmesin arısütü bal polen propolis karışımına başladım omega ve multivitamin kullanıyom..hayıt içiyom daha napim sigayı çok azalttım kahve hiç içmiyom :))

millstonemmm yavyum sağol.. elimden geleni yapcamm:))) bu ay değerlesin İnşallah fsh bu kadar yükselmesin arısütü bal polen propolis karışımına başladım omega ve multivitamin kullanıyom..hayıt içiyom daha napim sigayı çok azalttım kahve hiç içmiyom :))

süpersin bitanem bak gör çok iyi olacak bu ay..Bide k.v. faktörünü görmemeye duymamaya çalışırsan işte o gün fsh bak gör nasıl düşecek:))

cnm işin garip yanı benim fsh normal çıkıyor amh düşük çıkıyor yumurtam az yok denecek kadar.soğan kürü rahmi kalınlaştırıyor diye uygulamak istemiyorum bi arada rahim kalınlığıyla uğraştım.sağol bilgi için.dehayıda 5 ay kullandım ama onunda fazla etkisi olmamış anlaşılan yumurtam döllenmedi:(

cnm işin garip yanı benim fsh normal çıkıyor amh düşük çıkıyor yumurtam az yok denecek kadar.soğan kürü rahmi kalınlaştırıyor diye uygulamak istemiyorum bi arada rahim kalınlığıyla uğraştım.sağol bilgi için.dehayıda 5 ay kullandım ama onunda fazla etkisi olmamış anlaşılan yumurtam döllenmedi:(

Canım bende sana yazmıştım bir önceki sayfada..
Çok üzüldüm..:50::50::50:
Neler yaşadın anlattınmı benmi sayfalarda görmedim..
Yumurtaların döllenmedi demek..Benimde bu ay tek yumim öyle oldu biliyorsun..Ama bu her ay aynı kalitede yumi çıkacak demek değill diyor daktırım.
Sperm dondurdunuzmu peki..
İnş iyisindir en azından ne kadar iyi olunursa..
Sana daktırın neler önerdi..
Paylaşımını bekliyorum gülüm..

kızlar benden iyi bişeyler duymayı bekliyodunuz ama korktuğum oldu. bugun kontrolum vardı 5. günümdeydım tedavimin... maalesef onca emeğime rağmen 4 yumurta oluşmus vee oluşan yumurtlarımın ikisi 6,5 mm biri 10,5 mm ve diğeri nası oluyosa 18,5 mm... ve dr tedavimi iptal etti... bu şekiilde 2 gun sonra yumurta toplamam lazım bu seferde tek yumurtayla şans %5 dedi. diğer tedavimle arasında 1 bucuk yıl var. bu sırada bi rahatsızlık geçirdin mi dedi hayır dedim. nedne bu kadar azaldığını sayının o da anlamadı. AMH istedi. cuma sonuc cıkıcak.. maddi manevi tükenmiş durumdayım... bi sürü ilaç kullandım, aylardır diyetteyim, sürekli dua ediyorum... işte sonuç... yapabileceğim ne varsa yaptım, öyle çaresizim kii ve nasıl bi şok hali anlatamam... sonuç itibariyle arkadaşlar, sanırım benım için bu sayfa kapandı:( bi dahakı ay denıycez, belki bu ay gününde değildin böyle oldu dedi dr, ne alaka ise... olmuyo işte ve belliki de olmıycak... uyumak istiyorum, rüya olduna inanmak istiyrum ama kocaman bi gerçek varrr elimde... bittim benn tükendimm:(

canım allah yardıncın olsun o duyguları hep biliyoruz ama yapacak bir şey yok allah duyuyor bizide kısmetimizde ne zaman varsa o zaman olcak rabbim hepimize hayırlı evlatlar vrsin üzmememye çalış kendini Rabbim yar ve yardımcımız olsun

günaydın kızlar hiç güzel haber yok ya ama devam
bakın benim ilk denemede 11 yumurtadan döllenme olmadı sonrakinde 5 yumurtadan biri döllendi ve 3 gün embriyosuydu
nasıl aglıyordum bundada döllenme olmayacak diye ardıklarında kalbim yerinden çıkacaktı belkide bu yüzden rahatım inş. 3 de bu olacak bakalım
ama stres işte birde kayınvalide bana yakın ev tuttu başladı sorunlar yinede kendi kendimi telkin ediyorum tavsiyem şu sıcaklarda tüp yaptırmayın dr heo diyor biliyorsunuz fazla sıcak yumurta ve özellikle sperm açısından iyi degil bu yüzden ben kasım ayı demiştim hatrlatayım

günaydın kızlar hiç güzel haber yok ya ama devam
bakın benim ilk denemede 11 yumurtadan döllenme olmadı sonrakinde 5 yumurtadan biri döllendi ve 3 gün embriyosuydu
nasıl aglıyordum bundada döllenme olmayacak diye ardıklarında kalbim yerinden çıkacaktı belkide bu yüzden rahatım inş. 3 de bu olacak bakalım
ama stres işte birde kayınvalide bana yakın ev tuttu başladı sorunlar yinede kendi kendimi telkin ediyorum tavsiyem şu sıcaklarda tüp yaptırmayın dr heo diyor biliyorsunuz fazla sıcak yumurta ve özellikle sperm açısından iyi degil bu yüzden ben kasım ayı demiştim hatrlatayım

merhaba Gizcim , geçenlerde evde badana boya işlerine girdiğini yazmıştın .. ohhh şimdi her taraf misler gibi olmuştur.. güle güle otur ve kirlet :))
sanırım seninle aynı dönemde tedaviye başlıyor olacağız inşallah.. ve ikimizinde 3. denemesi olacak ... umarım dinlenme sürecinde tüm olumsuzluklardan sıyrılıp hayırlsııyla sorunsuz bir şekilde başlarız yeni tedavilerimize..
her şeyin gönlünce olması dileğiyle ... Sevgiyle kal..

Son düzenleme:
merhaba Gizcim , geçenlerde evde badana boya işlerine girdiğini yazmıştın .. ohhh şimdi her taraf misler gibi olmuştur.. güle güle otur ve kirlet :))
sanırım seninle aynı dönemde tedaviye başlıyor olacağız inşallah.. ve ikimizinde 3. denemesi olacak ... umarım dinlenme sürecinde tüm olumsuzluklardan sıyrılıp hayırlsııyla sorunsuz bir şekilde başlarız yeni tedavilerimize..
her şeyin gönlünce olması dileğiyle ... Sevgiyle kal..

evet canım boya badana bitti şükür ramazanda işler yogun oluyor malum erkence yaptım

olumsuz ne varsa çıkartmaya çalışıyorum hayatımdan ama bir kaynanayı çıkartamadım))))))))))

bu sefer güzel olacak inş eşim benden inançlı valla oglumolsa şöyle kızım olsa şöyle diye konuşuyor tabi bazı konuşmaları şakada olsa canımı acıtıyor

eşimin ailesi çok cahil çokkkkk benden zannediyorlar sorunun çogunu hep anlatıyorum sorunun kimde oldugu degil nasıl çözümmlenecegi gelde anlat cahillere
inş. 2013 e birkaçımızı elerde gireriz içimizden biri çıksada hamileyim dese havalara uçacagım:52::52:

Bugün dr gittim bu ay tedaviyi düşünürken foliküler kistim olmuş önümüzdeki aya kaldı artık. Kistin çıkması canımı sıktı.Bu ay gene elde var sıfır.Soğan kürü yapmak istiyorum kistimi temizler sanırım.Bu ay birde tahlil yaptırdım tabiki fsh çok düşük e2 çok yüksek çıkacak.Anlamlı olmayacak yani boşuna baktırmış olacağım.Artık iyice bir daraldım.Oyalanacak birşeyler bulmam lazım tatile çıkamıyorum off ki ne offfffffffff.:))
Belki böylesi daha iyidir gizin dediği gibi sıcaklar biraz azalsın bakalım..Son kez tedavi olup artık bu işi noktalamak istiyorum...

Back
X