Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Canım bende sana yazmıştım bir önceki sayfada..
Çok üzüldüm..:50::50::50:
Neler yaşadın anlattınmı benmi sayfalarda görmedim..
Yumurtaların döllenmedi demek..Benimde bu ay tek yumim öyle oldu biliyorsun..Ama bu her ay aynı kalitede yumi çıkacak demek değill diyor daktırım.
Sperm dondurdunuzmu peki..
İnş iyisindir en azından ne kadar iyi olunursa..
Sana daktırın neler önerdi..
Paylaşımını bekliyorum gülüm..

cnm sayfalarda fazla bilgim yok.
yazını dün gördüm yazıcakdım ama komşum gelince çıkmak zorunda kaldım yazamadım.
eşim tese amliyatı oldu sperm bulundu Allaha şükür ve donduruldu cnm ;))).benide yumurta toplamaya aldılar 3 yumurta çıktı 1si 1. kaliteydi 2.ci yumurta orta 3. cü yumurta kötüymüş.hiç döllenme hareketlilik olmamış dr da şaşırdı eşimin sperm hareketliliği iyimiş demekki benim yumrutam iyi değil diyorum ben.o hafta yaşadığım stresede bağlıyorum açıkcası şu cüzdan kaybolması olayına üzülmüştüm baya bi sıkıntı yapmıştım tamda iğne aşamasındayken..streste etkili olabiliyormuş. bugün hastanede bi kızla tanıştım onunda 7 yumurtası 1. kaliteymiş ama hiç döllenme olmamış oda genetik vermeye gelmişti dr u ona stres çok yapıyorsun ondan olmadı demiş büyük ihtimal..
dr eşimden karyotip analiz bendende 5 tn genetik test istedi bugün onları yaptırdık 1 ay sonra alıcam sonuçları bakalım ne çıkıcak..
yumurtam boş çıkmadı diye seviniyorum hiç döllenme olmadı üzülüyorum.. bidahakine inş. boş çıkmaz ve döllenirler.
biosteronuda bıraktım 2 haftadır içmiyorum artık sadece folbiol kullanıyorum dr.um bana 2 ay ara ver dedi biosteronu istersen kullan dedi kullanmak istemiyorum çok hormon kullandım kıllandım resmen ;))
sen neler kullanıyorsun , neler yapıyorsun dert ortağım;) öpüyorum cnm:16:

evet canım boya badana bitti şükür ramazanda işler yogun oluyor malum erkence yaptım

olumsuz ne varsa çıkartmaya çalışıyorum hayatımdan ama bir kaynanayı çıkartamadım))))))))))

bu sefer güzel olacak inş eşim benden inançlı valla oglumolsa şöyle kızım olsa şöyle diye konuşuyor tabi bazı konuşmaları şakada olsa canımı acıtıyor

eşimin ailesi çok cahil çokkkkk benden zannediyorlar sorunun çogunu hep anlatıyorum sorunun kimde oldugu degil nasıl çözümmlenecegi gelde anlat cahillere
inş. 2013 e birkaçımızı elerde gireriz içimizden biri çıksada hamileyim dese havalara uçacagım:52::52:

salla gitsin o kaynanayııı:51: bence ne kadar anlatsanda anlamaz canım, sen söylediklerine takılma boşver herkes bildiğini okusun.

salla gitsin o kaynanayııı:51: bence ne kadar anlatsanda anlamaz canım, sen söylediklerine takılma boşver herkes bildiğini okusun.

bencede giz salla gitsin emin ol her evde bir numune mevcud daha 1 ay önce benim kayınvalidem kızıyla kızının hamileliğini bizden sakladılar nazar ederiz diye :)

çok zorumuza gitti ama baktıkki kendimize ediyoruz boşveriyoruz sende boşver tatlım bu arada seninle tedavilerimiz yine çakışacak gibi bizde yazın geçmesini bekliyoruz önümüzdeki hafta eşimde bende sıkı bir kür kampına gireceğiz nerden başlıyalım neyi nasıl yapalım onun karmaşasındayım....

evet canım boya badana bitti şükür ramazanda işler yogun oluyor malum erkence yaptım

olumsuz ne varsa çıkartmaya çalışıyorum hayatımdan ama bir kaynanayı çıkartamadım))))))))))

bu sefer güzel olacak inş eşim benden inançlı valla oglumolsa şöyle kızım olsa şöyle diye konuşuyor tabi bazı konuşmaları şakada olsa canımı acıtıyor

eşimin ailesi çok cahil çokkkkk benden zannediyorlar sorunun çogunu hep anlatıyorum sorunun kimde oldugu degil nasıl çözümmlenecegi gelde anlat cahillere
inş. 2013 e birkaçımızı elerde gireriz içimizden biri çıksada hamileyim dese havalara uçacagım:52::52:

cahil olduğunu söylemişsin bence hiç yorulup anlatmaya kalkma canım durumu ; onlar yine bildiklerinden vazgeçmeyip daha çok canını sıkacaklar . yok say onları...kendin için bunu yapmalısın ..
umarım her şey gönlümüzce olur ... kendine iyi davran .. sevgiyle kal arkadaşım..

ben de merak ediyorum çok sık uzaklaşmazdı ama ... arada bir burda olduğunu hissettirirdi bize... umarım herşey yolundadır..
sen nasılsın canım?

inşallah keyifi yerindedir ...
teşekkür ederim ben de iyim.. sen nasılsın ?

iyi sayılır kv gönderiyorum ... 12 gündür yanımdaydı.. hem hüzünlüyüm hem de bi ayaklarımı uzatsam diyorum yani:) ama koca şehirde yapayalnız kalmayı hiç sevmiyorum.. kimsesiz kalıyorum ya.....
günaydınn güzel haberler alırız inşallah bu gün

İnşallah en güsel ve en hayırlı haberlerimizle şenlenir sayfa....

iyi sayılır kv gönderiyorum ... 12 gündür yanımdaydı.. hem hüzünlüyüm hem de bi ayaklarımı uzatsam diyorum yani:) ama koca şehirde yapayalnız kalmayı hiç sevmiyorum.. kimsesiz kalıyorum ya.....

İnşallah en güsel ve en hayırlı haberlerimizle şenlenir sayfa....

:)) sabah sabah hoşuma gitti söylediğin ... sanırım sen de benim gibi gurbettesin.. evet yalnızlık sürekli olduğunda çekilmez bir hal alıyor... evliliğimin ilk yılını dün gibi hatırlarım .. eşimden başka tanıdığım yoktu.. her gün ağlamakla geçerdi.. sonra yavaş yavaş çevrem oluştu şükürler olsun ki... senin yok mu çevrende arkadaşın dediklerin?

:)) sabah sabah hoşuma gitti söylediğin ... sanırım sen de benim gibi gurbettesin.. evet yalnızlık sürekli olduğunda çekilmez bir hal alıyor... evliliğimin ilk yılını dün gibi hatırlarım .. eşimden başka tanıdığım yoktu.. her gün ağlamakla geçerdi.. sonra yavaş yavaş çevrem oluştu şükürler olsun ki... senin yok mu çevrende arkadaşın dediklerin?

aksaray geleli 6 ay oldu ve ben de eşimde ilçe de çalışıyoruz şimdi tatil zamanı benim için yalnızlık zamanı eşim bile 70 km uzakta şimdi:( arkadaşım 1 tane o da tatilde:( komşularım hoşgeldin demek şöyle dursun bi kenarda.. suratıma bakmadılar.. şirin de bi kızım ama beni pek istemediler sanki biras yaşlı bir komşu profilim var:)))) ya da çalıştığımı duymuşlardır ondan hoşgeldin demiyorlardır burdan önce 4 sene mardinde görev yaptım çok sevdiğim dostlarım vardı:(( orda kaldılar:(( telefonla konuşmak yetmiyor... gurbet olayından nefret ettim artık ya... kv bile razıyım adanaya gitsek görümcelerim orda ona bile razıyım ama kimsesizlik gurbet uzaklık annemi özledim yaaaaaaaaaaaaaaa:(( bak ne çok sızlandım gayecim:))

aksaray geleli 6 ay oldu ve ben de eşimde ilçe de çalışıyoruz şimdi tatil zamanı benim için yalnızlık zamanı eşim bile 70 km uzakta şimdi:( arkadaşım 1 tane o da tatilde:( komşularım hoşgeldin demek şöyle dursun bi kenarda.. suratıma bakmadılar.. şirin de bi kızım ama beni pek istemediler sanki biras yaşlı bir komşu profilim var:)))) ya da çalıştığımı duymuşlardır ondan hoşgeldin demiyorlardır burdan önce 4 sene mardinde görev yaptım çok sevdiğim dostlarım vardı:(( orda kaldılar:(( telefonla konuşmak yetmiyor... gurbet olayından nefret ettim artık ya... kv bile razıyım adanaya gitsek görümcelerim orda ona bile razıyım ama kimsesizlik gurbet uzaklık annemi özledim yaaaaaaaaaaaaaaa:(( bak ne çok sızlandım gayecim:))

:)) inan canım benzer şeyleri yaşamışız ... hele yaşlı komşu profilinden hoşgeldin dememelerine varadan kadar ortak yanı :)) öyle ya da böyle gurbetlik zor ... inşallah en kısa sürede hayırlsıyla bizlere de bu çektiğimiz gurbetliği unutturacak mucizelerimiz hiç ummadığımız anda çıka gelirler ...

Gurbette olmak çok zor hele yalnızken.En kısa sürede mucilerimiz bizi bulurda bir nebze gurbetlik hissi azalır.
Kızlar bende soğan kürüne başladım.İnşallah faydası olur.Birde doğum kontrol hapı alıyorum.Benim tüp bebek bayram sonrasına kaldı tabi bir engel çıkmazsa.
Giz dhea kullanıyormusun?Ben günde 3 kez alıyorum.Birde B12 vit bende alt sınırda çıkmış.Takviye almam gerekiyor sanırım et yemediğim için düştü.:18:

Gurbette olmak çok zor hele yalnızken.En kısa sürede mucilerimiz bizi bulurda bir nebze gurbetlik hissi azalır.
Kızlar bende soğan kürüne başladım.İnşallah faydası olur.Birde doğum kontrol hapı alıyorum.Benim tüp bebek bayram sonrasına kaldı tabi bir engel çıkmazsa.
Giz dhea kullanıyormusun?Ben günde 3 kez alıyorum.Birde B12 vit bende alt sınırda çıkmış.Takviye almam gerekiyor sanırım et yemediğim için düştü.:18:

merhaba knihal... canım doğum kontol hapıyala soğan kürüne başladığını yazmışsın ... bir çok arkadaştan duyduğum ve Saraçoğlu'nu tv de takip ettiğim kadarıyla özellikle doğum kontrol hapıyla birlikte soğan kürünün yapılmamasını söylemişti. bunu bir araştırıp öyle devam et istersen.. inşallah son denmende hayırlsıyla mucizene kavuşursun....

günaydııınnnn...kızlar nasılsınız.gecede ilknurcum uğramışş..:) hepimiizn güzel bir gün geçirmesi dileğiyle herkesi öpüyorummmmm.......:)

Back
X