Hamilelik ve yumurtalık rezervi

merhaba canım... Ben kullanıyorum ama doktor tavsiyesi üzerine kullanıyorum . Işe yarayıp yaramadığı konusunda emin değilim .. Kişiden kişiye ve bünyeden bünyeye değişiyor açıkcası... Bence en iyisi doktoruna danışıp kullan sonuçta kür değil yapacağın...

canım benim gittiğim dr yumurta rezervi için hiç bir vitamin ve ilaç olmadığını söyledi kafam karışıyo burda bir çok kişi kullanıyor benşim dr neden yok diyo acaba ???

canım benim gittiğim dr yumurta rezervi için hiç bir vitamin ve ilaç olmadığını söyledi kafam karışıyo burda bir çok kişi kullanıyor benşim dr neden yok diyo acaba ???

kafan karışmasın canım benimde hiç bir doktorum önermedi burdan okuduklarımla bende aldım başladım ve zaman zaman faydasınıda gördüm sonuçta aldıklarımız vitamin örneğin fsh için bana mümkün değil düşmez ilacı yok dediler bazen değişir ama çok değişmez dediler ben 7 kadar düşürmüştüm hayıt çayı ve dhea ile onuda burda keşfetmiştim :) ki düzenlide kullanmamıştım ve arı sütü bal polene de kalitesi olarak çok inanıyorum polen alerjimden kullanamıyorum muhakak dene onuda....

senin dr pek bi ümitsizmiş cnm..tüp bebek tedavisine başlayanlara neden peki ilaç tedavisi yapıyolar? yumoşları gelişsin diye tabiki... senin dr tüp bebeği olan yumoşlamı yapıyomuş acaba?? tabi rezerv sayısını hiç bişey değiştiremez bu ayrı bi konu, ama en azından olanların kalitesini yükseltebiliriz.

kafan karışmasın canım benimde hiç bir doktorum önermedi burdan okuduklarımla bende aldım başladım ve zaman zaman faydasınıda gördüm sonuçta aldıklarımız vitamin örneğin fsh için bana mümkün değil düşmez ilacı yok dediler bazen değişir ama çok değişmez dediler ben 7 kadar düşürmüştüm hayıt çayı ve dhea ile onuda burda keşfetmiştim :) ki düzenlide kullanmamıştım ve arı sütü bal polene de kalitesi olarak çok inanıyorum polen alerjimden kullanamıyorum muhakak dene onuda....

canım sağol ramazanda sonra alıp bende başlayayım tüp denememiz olumsuz oldu 5. Günde 3. Gün gittiğimde endometriozis olmasına ragmen hareketlenme var demişti bende umutlanmıştım ama 5. Gün durmuş dedi bu şekilde devam etmek maddi ve manevi yorar dedi hiç umut yok mu diyince eylülde gel de bakalım dedii inan dr odasınan ağlayarak çıktım dr umutsuz konuşması moralimi alt üst ediyor rabbim ol diyecek inşallah onlar vesile allah istiyorum ben hiç vitamin ilaç bir şey yo mu dedim alabileceğim kullanacağım yok dedii rabbim isteyen herkese içinde bizlerede saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminn

senin dr pek bi ümitsizmiş cnm..tüp bebek tedavisine başlayanlara neden peki ilaç tedavisi yapıyolar? Yumoşları gelişsin diye tabiki... Senin dr tüp bebeği olan yumoşlamı yapıyomuş acaba?? Tabi rezerv sayısını hiç bişey değiştiremez bu ayrı bi konu, ama en azından olanların kalitesini yükseltebiliriz.

canım sende kullandın mu bu vitaminlerden ben hiç umut yokmu diyince dr eylülde gel bakalım dedi gerçekten olumsuz ve umutsuz konuştu bende alt üst oluyorum o zaman rabbim yardımcımız olsun

canım sende kullandın mu bu vitaminlerden ben hiç umut yokmu diyince dr eylülde gel bakalım dedi gerçekten olumsuz ve umutsuz konuştu bende alt üst oluyorum o zaman rabbim yardımcımız olsun

bende dr 3.kez düşük yaptıktan sonra tüp bebek yapalım demişti,yumurta rezervim düşük old.için kalitesi oldugunu düşünmüştü, o arada 1 ay biosteron kullandım, ama sonra vazgeçtim tüp bebekten kendim denemeye karar verdim.keçiboynuzu pekmezi,arı sütü bal polen kullandım 1 ay kadar,eşimede içirdim pekmez... sonrada hamile kaldım zaten... direk etkilemesede kalitesi açısından mutlaka yararı dokunacaktır sana cnm...

bende dr 3.kez düşük yaptıktan sonra tüp bebek yapalım demişti,yumurta rezervim düşük old.için kalitesi oldugunu düşünmüştü, o arada 1 ay biosteron kullandım, ama sonra vazgeçtim tüp bebekten kendim denemeye karar verdim.keçiboynuzu pekmezi,arı sütü bal polen kullandım 1 ay kadar,eşimede içirdim pekmez... Sonrada hamile kaldım zaten... Direk etkilemesede kalitesi açısından mutlaka yararı dokunacaktır sana cnm...

canım çok sevindim hamile olduğuna rabbim tamamına edirsin sağlıkla al bebişini kucağına kesin alacam artık bayramdan sonra sizin bu tavsiyeleriniz umut oluyo içimi ferahlatıyo burada olmasa anlatacak anlayacak kimse yok kimse anlamıyor bizi

zerrinn bu durum sonradan mı gelişti canım .. düzenli adet olıyor muydun belki önce anlatmışındır da sen yine annattt:18::18::18::18::18:

canım ben 1,5 yıl öncesine kadar düzenli adet oluyodum,sonradan aksamalar başladı.tüp denedikten sonra artık olmamaya başladım.yaşadığım çok üzücü olayların etkiside var biliyorum.doktor her ne kadar yok desede insan vucudunu bilmezmi.herşeyi çok kafaya takan pimpirikli biriyim.bu huyumu hiç sevmiyorum.1 yıldırda zaten ilaçsız adet göremez oldum.

makay canım bu biesterona kimi doktor inanıyo kimiside ümitsiz konuşuyor.son gitdiğim doktor bu biesteron bizim elimizdeki tek silahımız dedi.dediklerini tam olarak ifade edemesemde şöyle söyleyim;bu yumurtalıkların içinde belli hormonlar,sıvılar olmalıymışki yumurta üretsin,biesteronun içindede bu maddelerden var.yapay olarak destek veriyor dedi ve yine tekrarladı elimizdeki tek silahımız biesteron ve kullan demişti.fsh düşürmekte fayfalı demişti.bilmeni istedimm....

kızlar devletde tüp bebk hakkım var ama benle ilgilenmiyolar.özel doktorada gitdim oda umursamıyo.şuan başka biyerle görüştüm burdan umutluyum ama maddi açıdan beni zorlaycak ne yapsamki.bide makay canım sen hangi şehirdesin.sanki doktorlarımız agız birliği etmiş gibi:)bende doktorumdan şikayetçiyim artık.tamam biesteronu verdi ama her ay gidip çok güzel özel muayene ücretini veriyorum.tahlil yaptırıyorum,tek yaptığı kagıda bakıp yüzüme bakıp göndermek.aklıma şu takıldı.gitdiğim başka bi tüp bebk merkezi bizim fazla sansımız yok.tüp bebeğe başlanmadan önce yapılması gereken bütün tahlil ve tetkiklerini yapıp özellikle bu pıhtılaşmayıda istedi(onu nerde yaptırcamı bilmiyorum)herşeyi hazırlayıp kan değerinin düştüğü anı yakalıycaz buda belki 1 ayda belki 1 yılda olur dedi.hastalığının ilk günü illa buraya gelip her ay yüksek tller vermene hiç gerek yok,hasalığın ilk günü nerde olursa olsun fsh ölçtür,yumurta takibi yaptır düşmüşse direkt bize gel hemen başlarız dedi.düşmemişse bize sonucu faxla ona göre durum değerlendirmesi yaparız dedi.doktor değiştirsemmi bende boşluktayım artık.eşimde şuandaki doktorla devam edelim diyor.ne yapcamı bilmiyorumm....

kızlar devletde tüp bebk hakkım var ama benle ilgilenmiyolar.özel doktorada gitdim oda umursamıyo.şuan başka biyerle görüştüm burdan umutluyum ama maddi açıdan beni zorlaycak ne yapsamki.bide makay canım sen hangi şehirdesin.sanki doktorlarımız agız birliği etmiş gibi:)bende doktorumdan şikayetçiyim artık.tamam biesteronu verdi ama her ay gidip çok güzel özel muayene ücretini veriyorum.tahlil yaptırıyorum,tek yaptığı kagıda bakıp yüzüme bakıp göndermek.aklıma şu takıldı.gitdiğim başka bi tüp bebk merkezi bizim fazla sansımız yok.tüp bebeğe başlanmadan önce yapılması gereken bütün tahlil ve tetkiklerini yapıp özellikle bu pıhtılaşmayıda istedi(onu nerde yaptırcamı bilmiyorum)herşeyi hazırlayıp kan değerinin düştüğü anı yakalıycaz buda belki 1 ayda belki 1 yılda olur dedi.hastalığının ilk günü illa buraya gelip her ay yüksek tller vermene hiç gerek yok,hasalığın ilk günü nerde olursa olsun fsh ölçtür,yumurta takibi yaptır düşmüşse direkt bize gel hemen başlarız dedi.düşmemişse bize sonucu faxla ona göre durum değerlendirmesi yaparız dedi.doktor değiştirsemmi bende boşluktayım artık.eşimde şuandaki doktorla devam edelim diyor.ne yapcamı bilmiyorumm....

canım ben ankarada yaptırdım onu.tunalıda bir yerde kromoz tahlili vede pıhtılaşma tahlili 300 tl gb birşeydi geçen sene.akay hastanesinde tolga bey var ona gitmiştim burda biz onu bedavada yapardık dedi.haberin olsun.

canım sağol ramazanda sonra alıp bende başlayayım tüp denememiz olumsuz oldu 5. Günde 3. Gün gittiğimde endometriozis olmasına ragmen hareketlenme var demişti bende umutlanmıştım ama 5. Gün durmuş dedi bu şekilde devam etmek maddi ve manevi yorar dedi hiç umut yok mu diyince eylülde gel de bakalım dedii inan dr odasınan ağlayarak çıktım dr umutsuz konuşması moralimi alt üst ediyor rabbim ol diyecek inşallah onlar vesile allah istiyorum ben hiç vitamin ilaç bir şey yo mu dedim alabileceğim kullanacağım yok dedii rabbim isteyen herkese içinde bizlerede saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminn

sıkma canını rahat ol vucudumuz değişken neleri gördük biz yeterli rahat ol su bulanmayınca durulmazmış bulansın bakalım elbet bir gün durulacak tatlım :)

kızlar ben 1 haftadır yoktum.tatil yaptım aklım sıra.daha bi sinirli oldum çıktım.kaynana kayınbaba tatile mi gidilir.her neyse döndüm 3 gündür.timur gürgana randevu aldım bugün 5 de ordayım.sanırım orda 4.denemeyi yapacağım.bi konuşayım karar vereceğim .yeni teknikler deniyomuş artı femera kullandırıyor biz durumlara.altın vuruş denen bu ilaç bazı dr.lar önermiyor ama ben denicem artık.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım çok sevindim hamile olduğuna rabbim tamamına edirsin sağlıkla al bebişini kucağına kesin alacam artık bayramdan sonra sizin bu tavsiyeleriniz umut oluyo içimi ferahlatıyo burada olmasa anlatacak anlayacak kimse yok kimse anlamıyor bizi
evet cnm bende de rezerv azlığı var amh ım 0.42, 3 kez bebeğimi kaybettim pıhtılaşma da var bunların üzerinde...bu kez oldu inşallah 17.haftaya girdik,Allah hepimize kucagımıza almayı nasip etsin.
cnm böyle olmazki bu bi tedaviye başlarsın dr un sıkı takibi altında bikaç ay içinde en geç ransferin olur. seni bi arkadaşımın hastanesine hatta dr una yönlendireyim, kız da masraflardan dolayı ona gitti.başkent üniversitesi hastanesi- gögşen ünalan dr u şimdi doğum izni bitti, o da 3.denemesinde buldu bu dr u ve çok memnundu... kesinlikle git bi görüş hiçbişey kaybetmezsin...

canım ben kayseride sevgi tüp bebek merkezinde yaptırdım ilk denememi ama dr benden başka test falan istemdi normalde rahim filmi kan testleri genetik test isteyenler varmış bilmiyorum canım bende eylül için acıbadem var belki ora ile görüşürüm 5-6 dr gezdim ama bir tane devam edebileceğim dr bulamadım rabbim insan evladı ile karşılaştırsın bende kararsızım

SLM KIZLAR

semramus hg canım aman kaynana kayınbaba deme ya varlıkları bile yetiyor si,nirli olmamıza ama ne yapalım eşini seviyorsan onlarada katlanmak zorundayız kuzum stres yapma

kan pıht. testini ben zekai tahirde yaptırdım ücretsiz

dumanım başkenttetki dr demişsin raporlu raporsuz ne kadara patlarki bize son denemem var devlette iyi düşünmeliyim
gerçi sık dr degiştirmek iyi degil ailem başka dr diyor ben asla diyorum kafam karışık ya of bunu da deneyimde hastane defterini kapatayım eşime dedim kabullensin artık yada kendi bilir evlatlık istiyorum
istegimiz anne olmak o duyguyu yaşamak degilmi illa dogurmak mı lazım hayır ama bu benim nacizane fikrim tabiki

slm kızlar

semramus hg canım aman kaynana kayınbaba deme ya varlıkları bile yetiyor si,nirli olmamıza ama ne yapalım eşini seviyorsan onlarada katlanmak zorundayız kuzum stres yapma

kan pıht. Testini ben zekai tahirde yaptırdım ücretsiz

dumanım başkenttetki dr demişsin raporlu raporsuz ne kadara patlarki bize son denemem var devlette iyi düşünmeliyim
gerçi sık dr degiştirmek iyi degil ailem başka dr diyor ben asla diyorum kafam karışık ya of bunu da deneyimde hastane defterini kapatayım eşime dedim kabullensin artık yada kendi bilir evlatlık istiyorum
istegimiz anne olmak o duyguyu yaşamak degilmi illa dogurmak mı lazım hayır ama bu benim nacizane fikrim tabiki

cnm, benim bu arkadaşımın özel sigortası var ama ona rağmen çok pahalıya patlıyo diye eşinin ssk sıyla gitti başkent üniversitesine... Dr u çok ilgili,çok memnun kaldı... Eğer başka seçeneğin yoksa bi gidip görüş en azından... Ilaçlara filan para ödedi onu biliyorum o da normal zaten devlet karşılamıyo...

Arkadaşlar bende kan pıhtılaşması testini özel bir lab. 185 tl ye yaptırmıştım bilginize bende sgk lıyım ama bu tür testler özel oluyo

canım ben ankarada yaptırdım onu.tunalıda bir yerde kromoz tahlili vede pıhtılaşma tahlili 300 tl gb birşeydi geçen sene.akay hastanesinde tolga bey var ona gitmiştim burda biz onu bedavada yapardık dedi.haberin olsun.

sagol canım.ben akay hastanesini ararım.hem sgk dan yararlanabiliyosam çok iyi olcak.Allah razı olsun...

kızlar ben 1 haftadır yoktum.tatil yaptım aklım sıra.daha bi sinirli oldum çıktım.kaynana kayınbaba tatile mi gidilir.her neyse döndüm 3 gündür.timur gürgana randevu aldım bugün 5 de ordayım.sanırım orda 4.denemeyi yapacağım.bi konuşayım karar vereceğim .yeni teknikler deniyomuş artı femera kullandırıyor biz durumlara.altın vuruş denen bu ilaç bazı dr.lar önermiyor ama ben denicem artık.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım ben ilk denememi timur hocada yaptırdım.bizimki çok ani oldu.bayram içinde tüp yaptırdık.apar topar gibi bişey oldu.nasip değilmiş ama.inşallah seninki güzel başlar sonuda güzel olur hayırlısıyla.....

Back
X