Hamilelik ve yumurtalık rezervi

duman canııımmm bu başkentdeki doktoru bana bi ablada önermişti.ama bi türlü gitmeye cesaret edemedim.çünkü başkentde başka bi hocaya gitmiştim oda çook canımı sıkmıştı.bayram sonu cesaretimi toplayıp gitcem artık.kızlar yaaafff doktor odasına girince bana inme iniyo,içimden buda beni göndercek olmuycak diycek diye diye kaskatı kesiliyorum.gitdiğim doktorlardan olumlu konuşanı bile bi 20 dakka geçtikten sonra anlıyorum.sizde böyle oluyomuusnuz...?

duman canııımmm bu başkentdeki doktoru bana bi ablada önermişti.ama bi türlü gitmeye cesaret edemedim.çünkü başkentde başka bi hocaya gitmiştim oda çook canımı sıkmıştı.bayram sonu cesaretimi toplayıp gitcem artık.kızlar yaaafff doktor odasına girince bana inme iniyo,içimden buda beni göndercek olmuycak diycek diye diye kaskatı kesiliyorum.gitdiğim doktorlardan olumlu konuşanı bile bi 20 dakka geçtikten sonra anlıyorum.sizde böyle oluyomuusnuz...?

canım bizim durumumuz biraz özel, o yüzden dr lar direk olumusuz konuşuyolar... ama tedavine dr un inanmıyosa devam etmek de saçma olur bu da doğru yani... bu adamda zannetmiyorum böyle ters bi durumla karşılaşacağını,arkadaşımın tüpleri kapalıydı ona moral verdi kız kendini çok iyi hissediyodu..

kızlar bu pıhtılaşma testini bayram sonunda hayırlısıyla yaptırcam.artık hangi doktora başlarsam ona vercem sonucu.bide bu zekai tahir burakta yani büyük doğumda tüp bebeği yaptıktan sonra o gece hastanede yatırıyolarmış.1 gece kalıyomuşsun.bunuda yeni öğrendim.özellerde ise 2 saat yatırıyolar.yani benim yaptırdığım tüp bebek kliniğinde öyleydi..........

canım bizim durumumuz biraz özel, o yüzden dr lar direk olumusuz konuşuyolar... ama tedavine dr un inanmıyosa devam etmek de saçma olur bu da doğru yani... bu adamda zannetmiyorum böyle ters bi durumla karşılaşacağını,arkadaşımın tüpleri kapalıydı ona moral verdi kız kendini çok iyi hissediyodu..

Allahın izniyle bayram sonu gidebilirim anca.zaten bugün fsh sonucumu aldım.yine uçuyo.bi dahaki adetle birlikte doktora giderim...dumannn bebişşş nasılll....:) Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn...topiğimizin ilkk gülü olcak inşallah....:)

Allahın izniyle bayram sonu gidebilirim anca.zaten bugün fsh sonucumu aldım.yine uçuyo.bi dahaki adetle birlikte doktora giderim...dumannn bebişşş nasılll....:) Allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsinn...topiğimizin ilkk gülü olcak inşallah....:)

git cnm git ihmal etme vakit çok önemli biizm için... bebişde iyi çok şükür bi problem yok, 17.haftaya adım attık bugün.... bugünleri göreceğimi hayal bile edemiyodum ama inş.doğduğu gününde görücez,, hepimiz için aslında o kadar yakınki hayallerimiz...bebişime halaa arkadaş bekliyoruz sabırsızlıkla;)

başkentte hulusi mi sıkmıştı senin canını bitanem..Çünkü eğer öyle ise göğşen bey ile koordine çalışıyor zaten..Bir şey farketmez diye düşündüm ve üzüldüm..Ben sana demiştim konuştuğumuzu hatırlıyorum başkente bir git hulusiyi merak ediyorum diye ama sen ne demiştin orayı hatırlamıyorum offf:50:
:50:

Tüp bebek günlüğümüz de başkent hulusi fanları var..Ve benimde en yakın arkidişlerim yani sözlerişne çok güveniyorum..Ama tabii onlarda bizim gibi durumlar yok başka şeyler var..öyle işte..Ay orucun son dakikaları ne yazdım ne yazmadım bikmiyom affedin:))

git cnm git ihmal etme vakit çok önemli biizm için... bebişde iyi çok şükür bi problem yok, 17.haftaya adım attık bugün.... bugünleri göreceğimi hayal bile edemiyodum ama inş.doğduğu gününde görücez,, hepimiz için aslında o kadar yakınki hayallerimiz...bebişime halaa arkadaş bekliyoruz sabırsızlıkla;)

canım güzel yürekli birsencimmm demek 17. haftaya girdiniz..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşşallah meleğinle size..
Dediğin gibi inşşşşş 9 ayın sonunda eline aldığın haberlerinide okuyacağız sıpanın..
Çook öpüyorumm dualrında unutmaa olurmu:16::16::16::16::16:

canım güzel yürekli birsencimmm demek 17. haftaya girdiniz..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Maşşallah meleğinle size..
Dediğin gibi inşşşşş 9 ayın sonunda eline aldığın haberlerinide okuyacağız sıpanın..
Çook öpüyorumm dualrında unutmaa olurmu:16::16::16::16::16:

unuturmuyum hiç cnm benim hepinizi tek tek sayıyorum sonunda yüzümüz gülsün diye...zaman çok çabuk geçiyo bazen anlamıyorum nsl oldu bu kadar diye, sizde bi bakıcaksınız karnınız kocaman olmuş... inşallahhh...

cnm işin garip yanı benim fsh normal çıkıyor amh düşük çıkıyor yumurtam az yok denecek kadar.soğan kürü rahmi kalınlaştırıyor diye uygulamak istemiyorum bi arada rahim kalınlığıyla uğraştım.sağol bilgi için.dehayıda 5 ay kullandım ama onunda fazla etkisi olmamış anlaşılan yumurtam döllenmedi:(

haklı olabilirsin canım. ben bu ay soğan kürünü gene kullandım fsh süper çıktı 2,60 ama östrojen kafayı yedi 546 :37: belki soğan kürü etkilemiştir. çünkü östrojen rahim kalınlaşmasıyla da ilgiliymiş.

Bugün dr gittim bu ay tedaviyi düşünürken foliküler kistim olmuş önümüzdeki aya kaldı artık. Kistin çıkması canımı sıktı.Bu ay gene elde var sıfır.Soğan kürü yapmak istiyorum kistimi temizler sanırım.Bu ay birde tahlil yaptırdım tabiki fsh çok düşük e2 çok yüksek çıkacak.Anlamlı olmayacak yani boşuna baktırmış olacağım.Artık iyice bir daraldım.Oyalanacak birşeyler bulmam lazım tatile çıkamıyorum off ki ne offfffffffff.:))
Belki böylesi daha iyidir gizin dediği gibi sıcaklar biraz azalsın bakalım..Son kez tedavi olup artık bu işi noktalamak istiyorum...

canım ben de aynı durumu yaşadım bu ay. fsh çok düşük e2 tavan :27:

kızlar amh değerim 0,24 çıktı. nasıl iş anlamadım. diyete başlamadan evvel 0,48 olan değer, 1 ay sonra 0,96 oldu şimdi ise 0,24. ne demek bu... ben aylardır bosuna mı ilaç içtım diyet yaptım...adetin 8. gunu yaptırdım testi ondan mı oldu, onu da bilmiyorum ama dr her hangi bi zaman yaptırabilirisn dedi. sonuc kağıdının ustunde de 3. günü falan yazıyo. acaba diyorum 3. gün mü baz alınıp, ona göre mi değerlendirildi. ben şimdi ne yapayım...aylardır çabaladım elde var koccaman bi sıfır:(

canım inşallah 8. gün yaptırdığın için bu kadar düşük çıkmıştı. Allah'ım hepimizin yardımcı olsun bu yolda.

Canlarım benim fsh düşük çıkması zaten e2 nin onu baskılamasından kaynaklanıyor..
Doktor edasında demiyorum inanın ama benim daktır bunun bana 1,5 saat brifingini verdiğinden artık bu konuyu ezber ettim kendime..
Fsh uyarılacak yumurta bulamadığından fırlıyor yada östrojenin etkisi ile böyle tavan yapıyormuşş..

Bardağın iyi tarafından bakalım derim..en azından bu vücudunuzda östrojen olduğu anlamına gelir..Oda rahimi bebğin tutunmasına vb gibi konulara yarar sağlar ama yumurta üretmedikten ve uyarmadıktan sonra tek başına bir anlamı yoktur maalesef..

Ama bu diğer aylarda daha kötü olacağı anlamına asla gelmez..dengelenmesi önmeli olan..İnş da dengelenecektir..
Öpüyorum sizi..

Canlarım benim fsh düşük çıkması zaten e2 nin onu baskılamasından kaynaklanıyor..
Doktor edasında demiyorum inanın ama benim daktır bunun bana 1,5 saat brifingini verdiğinden artık bu konuyu ezber ettim kendime..
Fsh uyarılacak yumurta bulamadığından fırlıyor yada östrojenin etkisi ile böyle tavan yapıyormuşş..

Bardağın iyi tarafından bakalım derim..en azından bu vücudunuzda östrojen olduğu anlamına gelir..Oda rahimi bebğin tutunmasına vb gibi konulara yarar sağlar ama yumurta üretmedikten ve uyarmadıktan sonra tek başına bir anlamı yoktur maalesef..

Ama bu diğer aylarda daha kötü olacağı anlamına asla gelmez..dengelenmesi önmeli olan..İnş da dengelenecektir..
Öpüyorum sizi..

Biri çıkarken biri düşüyor.E2 yüksekse FSH ı baskılıyor

gözünaydın negüzel sağlıkla 17 hafta olmuşunuz.İnşallah doğduğu günüde göreceksin.Evet bebişine arkadaş lazım bize dualarını bekliyoruz..
Basit kist her kadında görülebiliyor 10 kadından 6 sında.Bende oğan kürü yapıyorum DKH ile birlikte.Sonra incir kürü..Bende bayram sonrası adetimle başlamak istiyorum.Hayırlısı..

selam kızlarrrr:3: nslsınız bugün??? ben bikaç gündür cırcırdım çok halszilik vardı üzerimde bugün düzeldim çok şükür. çok şikayetçiyim ben yaaaaaa:43:

slm dumanım iyiyim kendi adıma sen nasılsın bakalım bebişinin iyi haberlerini alıyoruz maşallah

zerrin bende zekai tahirde yapt. evet birgün yatıyorsun canım

selam kızlarrrr:3: nslsınız bugün??? ben bikaç gündür cırcırdım çok halszilik vardı üzerimde bugün düzeldim çok şükür. çok şikayetçiyim ben yaaaaaa:43:

canım geçmiş olsun bak birde sudan olabilir dikkat edin lütfen
ben su bayisi işletmecisiyim içeceginiz sular

pınar su
javsu

Kızlar ben dün gürgan a gittim, pek iç açıcı konuşmadı malesef.rezervlerin çok zayıflamış.nedir ne değildir takip edip ona göre karar vermek lazım dedi.kısmet herşeyden önce dedi.bildik şeyler yani.iyi bişey söyleseler şaıracam zaten.dhea yı bıraktırdı.folık ve gnc nin
evening diye bir destek vitamini var onla colostrum verdi.bağışıklık toparlayıcı.bukadar ben yine kollarımı bağlayıp oturdum ve çıktım eve gittim yani anlayacağızınız kızlar.

slm dumanım iyiyim kendi adıma sen nasılsın bakalım bebişinin iyi haberlerini alıyoruz maşallah

zerrin bende zekai tahirde yapt. evet birgün yatıyorsun canım
valla cnm aslına bakarsan kan değerlerim pek iyi değil, dr çok kötü konuşuyo benimle en son 20 yıldır böyle bi pıhtı değeriyle karşılaşmadım filan dedi... ama bebeğin inadına iyi gelişimi güzel:nazar::nazar:,dua edip bekliyorum.o iyi oldukça bende iyim..

canım geçmiş olsun bak birde sudan olabilir dikkat edin lütfen
ben su bayisi işletmecisiyim içeceginiz sular

pınar su
javsu
cnm hayat su kullanıyoruz evde o kötümü yaa??

Kızlar ben dün gürgan a gittim, pek iç açıcı konuşmadı malesef.rezervlerin çok zayıflamış.nedir ne değildir takip edip ona göre karar vermek lazım dedi.kısmet herşeyden önce dedi.bildik şeyler yani.iyi bişey söyleseler şaıracam zaten.dhea yı bıraktırdı.folık ve gnc nin
evening diye bir destek vitamini var onla colostrum verdi.bağışıklık toparlayıcı.bukadar ben yine kollarımı bağlayıp oturdum ve çıktım eve gittim yani anlayacağızınız kızlar.

bu bizim alışık oldugumuz bi tavır cnm bozma sen moralini.tamam rezervimiz az ve zayıf ama imkansız değil biliyosun... üzülme sen olurmu...

arkadaşlar banada bi el atıverin.fsh 5.98 -e2 229 çıktı.adetimin 12.gününde 33mm folikül oluşmuş.doktorum ooo çok güzel büyümüş gün aşırı ilişki yapın dedi,ama dedim bu kadar büyük folikül olurmu olur olur dedi.e2 çok yüksek dedim oda düşük bile 2bin 3binlerde olması iyi bizim dedi.allah allah bu adam kafamı buluyor benle nedir bu durum bi anlayan bi varsa yardımcı olun lütfen.DUMANIM ,ne çabuk 17 hafta oldun inşallah göz açıp kapayana dek sağsalim tamamla kucağına al bebişini.cırcır için salgın var sanırım sulardan olabilr bende oldum hemde sancılı nefesim kesildi vallahi.çok şükür iyiyim şimdi.kendine dikkat et canım.

arkadaşlar banada bi el atıverin.fsh 5.98 -e2 229 çıktı.adetimin 12.gününde 33mm folikül oluşmuş.doktorum ooo çok güzel büyümüş gün aşırı ilişki yapın dedi,ama dedim bu kadar büyük folikül olurmu olur olur dedi.e2 çok yüksek dedim oda düşük bile 2bin 3binlerde olması iyi bizim dedi.allah allah bu adam kafamı buluyor benle nedir bu durum bi anlayan bi varsa yardımcı olun lütfen.DUMANIM ,ne çabuk 17 hafta oldun inşallah göz açıp kapayana dek sağsalim tamamla kucağına al bebişini.cırcır için salgın var sanırım sulardan olabilr bende oldum hemde sancılı nefesim kesildi vallahi.çok şükür iyiyim şimdi.kendine dikkat et canım.

cnm gayet güzel gerçekten fsh ın iinşallah olur yaaa..zaman ne çabuk geçiyo dimi;)

Bernacım bu dr seninle kafa buluyor gibi bence başka bir dr daha görün sanki bu kist gibi duruyor E2 50 nin altı olması gerekiyor.

Back
X