Hamilelik ve yumurtalık rezervi

canım; tedavin hayırlı olsunu umarım ilk denemende başarıyı yakalayıp meleğine kavuşursun ... moralini yüksek tut ve sadece güzelliklere odaklan arkadaşım... yediklerin içtiklerinden çok moral daha önemli inan...inşallah her şey yolunda gider tatlım; yumoşların istenilen gelişimi gösterip kaliteli olurlar ve sana bebiş olarak dönerler inşallah....şansın bol olsun canım...:16:

gayecim mesajın yüzümü güldürdü çok sağol canım benim..Rabbim dileyen isteyen hayır dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. bizleri çok bekletmesin İnşallahhhh....

gayecim mesajın yüzümü güldürdü çok sağol canım benim..Rabbim dileyen isteyen hayır dileyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. bizleri çok bekletmesin İnşallahhhh....

amin canım inaşşallah.. Allah isteyenlere aratmadan bulmayı nasip etsin... inşallah meleklerimizin vakti ve zamanı yakındır; bekletmeden hayırlsıyla geliverirler canım.. sevgiyle kal...

merhabalar kıslar ben geldim.... ankara çok karışık kliniğim yoğundu ama ben ii sayılabilir haberlerle geldim:) ben tedaviye başlıyorum bugün 3 iğnem var 1 de ilacım. üçüde göbüşten akşam yapıcam. salı yine ankaradayım.. . ben iyiyim birascık şaşkınım .. ilk tüp bebek tedavim ve yumiler minnacık:)) dualarınızda olmak dileğiyle kıslarrr..
bide neler yapmalıyım yumiileri desteklemek için incir arısütü bal polen karışımı yiyorum başka birşey yese mmi?_?

canım benim ya işte bu ya birileri hareketlensin demi ama

ama her detayını anlat ya orası benim ilk tüp bebek deneyimim olan yerdi hangi ilaçlrı kullanıyorsun dozları nedir kaç fsh la başlattılar
hangi dr ilgilenor

canım doktorum hakan bey .. fsh ne sen sor ne ben sölimm:)) benim fsh ile rahim alakasız amh 2.00 fsh 41 alakasız bir derdim var benim.. doktor alttan muayeneye aldı aaaa o ne foliküller var ben başlarım dedi.. bana da gösterdi... şaşırdım inanamadım.. 3 iğne lucrin gonal f ve fostimon 3 iğne her gün . yarın yine ank. kontrol var... bakalım neler olcakkk:)) büyümeleri tek duam şimdi:)
sizde benim yavyulara dua edin olar mı:)

arı sutu bal polene basladım ben de. yanlız ben uc yıldır cyclyo ıle adet gorebılıyorum. bır kez bıraktım ve sadece bır ay hapsız adet gorebıldım ve tekrar basladım hapa. sımdı yıne bıraktım ılkınde 30 gunde adet gordum ıkıncısınde 40 gunde. ve en son 17 temmuz da adet gordum ama halen adet gormuyorum cyclo kullanan cok kısı varmıs sızler de kullandınız mı ? hapı bırakınca 6 ay boyunca adet gorebılenler olmus ama ostorejen eksıklıgınden dolayı kemık erımelerı hızlanmıs. hayıt tohumuna da basladım bır ay once. adet gorunce hep arı sutu karısıma hem hayıt tohumuna ara vermek lazımmıs adet goremedıgım ıcın devam edıyorum ben de. buarada ıncır kurunu de yaptım bırkez havuclu olarak.. haslandıktan sonrakı ıncırlerı ne yapmalıym ? atacakmıyım yoksa o da yenılecek mı ?

canım doktorum hakan bey .. fsh ne sen sor ne ben sölimm:)) benim fsh ile rahim alakasız amh 2.00 fsh 41 alakasız bir derdim var benim.. doktor alttan muayeneye aldı aaaa o ne foliküller var ben başlarım dedi.. bana da gösterdi... şaşırdım inanamadım.. 3 iğne lucrin gonal f ve fostimon 3 iğne her gün . yarın yine ank. kontrol var... bakalım neler olcakkk:)) büyümeleri tek duam şimdi:)

hadi bakalım canım inş. büyürler eşinde sorun varmıydı senin canım

birde bak gonal f varya işte ondan da etkili yumurtaya en güzel cevap veren menegon canım aklında olsun bu

eger bak samimi söylüyorum opu falan yada transfer oldugunda kalacak yere ihtiyaç olursan kapım açık özelden facemi veririm ismimi de
biz burda sadece picasso ile yüzyüze görüştük inan daha samimi oluyor ya

aslında şu anakaradakiler bir buluşma günü ayarlasak ya

canım benim sağolasın allah razı olsun çok tatlısın face den ekleyelim ama eşim kalmıyor ki zaten.. ben de özelden yazayım ama dışarıya kapalı benimki eğer senin face açıksa sen yaz ben eklerim

merhaba kızlar,
hepinizden bin kere Allah razı olsun. abim için başsağlığı dilekleriniz ve acımızı paylaştığınız için. yakında 52 si olacak bu kadar zaman gecmis bile. bir an dün olmuş gibi taze, içim yanıyor sonra bir bakıyorsun zaman hızla geçmiş.
Rabbım hayırlar güzellikler sağlık sıhhat nasip etsin hepimize.
güzel gelişmelerle mutlu haberlerle beni aydınlatmanızı diliyorum.

canımsın bu acı kolay kolay bitmez ama zamanla alışıyo insan hayat devam ediyo malesefki bi süre sonra dönüyo normal hayatına...sende inşallah toparlıycaksın sonra yeniden bebek için hayatına devam ediceksin...

hadi bakalım canım inş. büyürler eşinde sorun varmıydı senin canım

birde bak gonal f varya işte ondan da etkili yumurtaya en güzel cevap veren menegon canım aklında olsun bu

eger bak samimi söylüyorum opu falan yada transfer oldugunda kalacak yere ihtiyaç olursan kapım açık özelden facemi veririm ismimi de
biz burda sadece picasso ile yüzyüze görüştük inan daha samimi oluyor ya

aslında şu anakaradakiler bir buluşma günü ayarlasak ya

evet yaaa buluşalım valla süper olur..

face si olan kızlar sakıncası yoksa ekleyelim birbirimizi hepinizi çoook merak ediyorum ben

kızlar ankara ya da ıstanbulda bır doktor arıyorum. fsh, yumurta rezervı azlıgı, erken menopoz konusunda uzman olmalı. zırt dıye tup bebege alıp, olmadı dıyen doktor ıstemıyorum.

canım bugün için doktor kontrolünün olacağını yazmıştın ... umarım her şey yolunda gider yumoşların tedaviye olumlu cevaplar veriyordur... güzel haberlerini bekliyorum .. dualarım seninle canım...

canım bugün için doktor kontrolünün olacağını yazmıştın ... umarım her şey yolunda gider yumoşların tedaviye olumlu cevaplar veriyordur... güzel haberlerini bekliyorum .. dualarım seninle canım...

allah razı olsun canım benimmm.....yeni geldimm tepki vermişler çok şükür dedi doktorum o kadar :) c.tesi tüp mü yoksa toplayıp dışarıda büyütmek mi belli olucak:)

kızlar ankara ya da ıstanbulda bır doktor arıyorum. fsh, yumurta rezervı azlıgı, erken menopoz konusunda uzman olmalı. zırt dıye tup bebege alıp, olmadı dıyen doktor ıstemıyorum.

benimde rezerv azlığı sorunum vardı. doktor amh testi istedi ve o zaman öğrenmiştim. bana hemen tüp yağalım demedi. önce yumurtalıkları biraz bakıma alalım fsh düşürelim istedi.
benim ilk denemem idi. Ben kerameti doktorda görmedim.
zaten doktorumda öyle görmemi istemedi.
bana zaten dedi inşallah Allah vermiştir. bizde sebep oluruz die
ramazan boyu çok dua ettim. yasini şerif 41 meryem suresi
ismi azam duası vs.
doktorum sedat kadanalı göztepe medical park hastanesinde tek tüp doktoru.
kendisi prof.
transferimi başka bir prof arkadaşı yaptı.maşallah o ondan iyiydi.

canım hoşgeldin,nasılsın diye soramıyorum malum acın daha çok taze.allah sabır versin canım tüm ailenize.bu araar hastalık tıksırık gidiyoruz vesselem.kaynım kalp krizi geçirdi bypass oldu,şeker hastası zaten böbrekler çalışmadı falan derken toparladık çok şükür eşimde mahvoldu abisi çünkü,bizde bir korku atlattık öylece.ondan öncede benim bel fıtığı vardı ya bir atak yaptı sorma mahvetti beni iki büklüm kaldım iğnelerle biraz düzeldi.dötüm elek oldu valla.neyse canım sended vardı değilmi fıtık doktorum ege üniversitesini önerdi orada AĞRI MERKEZİ diye bir bölüm varmış direkt oraya git dedi.bir daha tekrar ederse gideceğim aklında olsun canım.bu arada tavşancıl otunu kemeraltında buldum çayını içiyorum.salepçioğlu pasajını geçince sanırım sağdaki ilk baharatçı görürsün zaten.kendine iyi bak canım ,öpüldün:54::54:

İyi de senin bu koşullarda doğal yolla hamile kalmak pek mümkün değil ki.Fsh yüksekse yumurta kalitesini bozar ve seni erken menopoza sokar.Ben 2 yıl bununla savaştım.Gittiğim ilk doç.dr bana acele etmezsem biyolojik çocuğumun bile olmayacağını söylemişti.Ben hadi canım doğal yolla hamile kalırım dedim hiç bir şey olmadı.2 yıl kaybetim.Bu tür rahatsızlığı olan biri için tüp bebek tek çare aşılama da kar etmiyor.O kadar ilaca rağmen tek bir yumurtam oluştu yani o kadar geç kalmıştım.Millet 20-25 yumurta üretirken.Çok şükür Allah'a şimdi hamileyim.Bunların hepsi sende varsa hiç zaman kaybetme.Jinemed prof.dr Tekzen Çamlıbel var.Bursa'da da Jinemed var .Dr. Murat Erdemir.Her ikiside alanında uzmanlar

allah razı olsun canım benimmm.....yeni geldimm tepki vermişler çok şükür dedi doktorum o kadar :) c.tesi tüp mü yoksa toplayıp dışarıda büyütmek mi belli olucak:)

çok sevindim canım ya inşallah hep böyle gelişim göstermeye devam ederler... hakkına hayırlısı olsun arkadaşım..
bu sefer güzel lşeyler seni bekliyor gibi canım...

Back
X