Hamilelik ve yumurtalık rezervi

luludya allah yardımcın olsun...maşşallahhh yumilerinneeee:nazar:
olumlu olmaya çalış moral çoook önemli...
rabbim ol demişse olacaktır...
sıvı artısı östorejen salımından kaynaklanıyor demişti doktorum ..illaki çatlamıştır diyemeyiz

cnm inş dediğin gibidirrr:( yani bu sefer de böle bi durup olur da iptal edilirse ciddi yıkılırım ve tarihe bi ilk olarak geçerim herhalde yani hem çatlama önleyii iğne vurulup hem de çatlatabiliyosam helal!!!

cnmm ben 23ünde ilk iğnemı oldum işte bugun ayın 31i yanı 9. gunum iğnede gonal f 300 verdı yıne bugunkü mm ler de yazdığım gibi geçen ay 4 taneydı. inden giden 18mmlik vardı diğer 3 ü ise 10mm in altındaydı unuttum işte yani 5. gunde böleydıler:/ işte bugun dahil 3 gundur çatlamayı önleyici kullanıyorum. yarın yine gonal f 300, çatlamayı önleyici iğne bi de merional diye bi iğne daha vurca galiba bu da geride kalanları dersteklemek içinmiş. pazar gunu ise gunduz yine çatlamayı önleyıcı vurcam gonal f yok akşamsa 2 tane biri sağdan biri soldan çatlatma iğnesi vurcam. neden 2 tane onu anlamadım... pzt bişi yok salı toplancakmıs işte... yaa inşallah buyuduklerı içindir baya okudum nette catlayan yumurtalar öle uzayıp giden sumukumsu akıntı yaparmıs diye:( senın kaç mm oldu bugunn cnmm inş buyurler 6 gunde... dua ediyorum sabah akşammmmmmm

benimkiler 5. günde 6mm geçti.. benimkiler dediğime bakma 2 -3 taneyiz:) diğerleri daha minnak:)) Allah razı olsun kuzm İnşallah senin de her şey yolunda gider....

ilknur yavaş yavaş sakin sakin büyüsünlerrr...daha iğnelerin kaçıncı günündesin ? yeteri kadar büyümezsede toplayıp büyütecekler diye yazmamışmıydın..çok ilgimi çekmişti...
son günlerde bi anda kocaman oluveriyolar merak etme allahın izniyle...lütfen moral çok önemli hep positive hep positive ona göreee...üzülmek ağlamak yok şimdi zamanı değil...
sorma okullar başlıyor pzrt toplantı var bizim ortamda hamile bollugu var...Rabbimmm güç versin hepimizeee...
herşey çok güzel olacak inaşşalahhh güzelim yaaa...belki çoook uzaklardayız ama seninleyiz unutmaa..YALNIZ DEGİLSİN BİLİYORSUN DEĞİL Mİ?

wannam seni çok seviyorum biliyorsun değil mi :) her şey güsel olacak İnşallah evet dışarıda büyütme o kısmı da var ama ben takıntılıyım ya işte:)) bu sistem türkiye de çok yeni ve başarı oranı pek düşük....
ilknurcum bu arada beni de okul geriyo pzt okula gidicem salı gitmiycem, çarşambadan ise korkuyorumm arıycaklar ya döllenme olup olmadığına dair bu haberı okulda almak istemıyorum, ama gitmesem de olmaz napıcamı şaşırdım... 2. tedavimde okuldayken aramıslardı yumurtalarımın anormal olduğunu transferin olmıycanı sölemişleri yıkılmsıtım okulda baygunlık geçridim ağlama nöbetine girdim çocklar da şoka... gerçi şimdi seminer dönemi ama arkadaşşlar var bu seferde amman napıcazz yaaa:( inş ii haberler alırız da zindan olmaz okulun duvarları...

salı bende gitmicem son kontrol olcakkk karar günüm... ben okula hiç gitmek istemiyorummm:(( çok zengin olsak bu dönem ücretszi izne ayrılırdım yaaaa:(((

cnm inş dediğin gibidirrr:( yani bu sefer de böle bi durup olur da iptal edilirse ciddi yıkılırım ve tarihe bi ilk olarak geçerim herhalde yani hem çatlama önleyii iğne vurulup hem de çatlatabiliyosam helal!!!

yıkılmak yokk.. ben de yıkılırım diyom ama yıkılmayalım yaaa:(((

yıkılmak yokk.. ben de yıkılırım diyom ama yıkılmayalım yaaa:(((

cnmm hayırlısıyla buyur senınkıler de ınsallahhh yaa içim öle garip kii anlatamam... çarşamba dönum noktam gıbı geliyo:( kötu haber alırsam o okula nası giderim bılmıyorum ALLAHım duysun sesımızı.... ben de yıkılmamalıyım daaaa öle çok darbe yedım kı bbu konuda dayancak da gucum kalmadı:(

cnm ücretssiz izin deee anca nasip olur da hamile kalırsam o zaman alırımm yoksaa bu işler paraya bakıyo maalesefff, çatır çatır alıyolar parayı az buz da bişi diil kii, belimizi büktü vallaa... sonu iyi olsun da ben razıyımm acımam gecen zamana verdiğim paralaraaa...

canımm zaten keşke paramıs çok olsa daha az stres yapardımmm:((( en azından bu mücadeleye manevi gücüm var ama maddi kısmı da öyle yorucuki...
neyse rabbim büyük..
herkese iyi geceler..kaçıp kaçıp geliyorum iğne şişkinlik yaptı namazımı bile kılamadım:((( patlamak üzere gibi karnımmm :::::::::::(

ben de yazıyodum uzun uzun tatlummm nerelere gittinnn??:3::3::3::3::3:

SLM KIZALR benim bil. sorunlu özelden hiçbir yazamıyorum ve alıntı yapmadan burdanda

ilknur sana kızıyorum demekki yazdıklarımı okumamışsın canım ben ne demişim geriye dön oku bakalım menegon daha etkili dememişmiydin

benim 3 gün gonal f vurundu lucrinle birlikte ve çok yavaşdı nasıl aglamıştım amaninnnn

ve menegonla ataga geçti fırladı büyüdü yavrularım

ama anlamadıgım kalçadan vurulur menegon sen dr sor istersen

luludya sanada hayırlısı olsun canım maşallah iki hareket var topikte canım verdikleri ignler evet geride kalanlar için onları baskılıyor dogru bir uygulama

canımm zaten keşke paramıs çok olsa daha az stres yapardımmm:((( en azından bu mücadeleye manevi gücüm var ama maddi kısmı da öyle yorucuki...
neyse rabbim büyük..
herkese iyi geceler..kaçıp kaçıp geliyorum iğne şişkinlik yaptı namazımı bile kılamadım:((( patlamak üzere gibi karnımmm :::::::::::(

canım biraz kilo aldırır ama şişkinlik yapmamıştı bende çok rahattım kaç oz kaç su kullanıyorsun ki

gizim dr bana sormuyoki yazıyoilacı alıyom 5. günde yani dün menogon da vurdum. bide bu gece vurcam yarın yine kontrol geçmi kaldık sence büyürlr dimi.. heyecandan ölcem ben:((

gizim dr bana sormuyoki yazıyoilacı alıyom 5. günde yani dün menogon da vurdum. bide bu gece vurcam yarın yine kontrol geçmi kaldık sence büyürlr dimi.. heyecandan ölcem ben:((

ölme deli kız ölme büyürler tabi bende 4 gün dü galiba menegon vurundum tatlım hemen etkisini gösteriyor dr pek güven olmuyor ya

dr sorsana hani her gittiginde kan veriyorsun ya e2 degerini sorsana her gittiginde belli olur

bizimki devlet oldgu için her gittigimde dosyamı sekreter verirdi hemen bakardım yumoşların boyu en son kaç dedi günde 1.5 ile 2 milim büyüyorlardı benim

ya özelden yazı yazamıyorum of sen olmazsa picassoya yaz özelden numaramı versin ara konuşalım sakın sıkıntı yapma yarın ankradamısın kaç gibi geliyorsun

ölme deli kız ölme büyürler tabi bende 4 gün dü galiba menegon vurundum tatlım hemen etkisini gösteriyor dr pek güven olmuyor ya

dr sorsana hani her gittiginde kan veriyorsun ya e2 degerini sorsana her gittiginde belli olur

bizimki devlet oldgu için her gittigimde dosyamı sekreter verirdi hemen bakardım yumoşların boyu en son kaç dedi günde 1.5 ile 2 milim büyüyorlardı benim

ya özelden yazı yazamıyorum of sen olmazsa picassoya yaz özelden numaramı versin ara konuşalım sakın sıkıntı yapma yarın ankradamısın kaç gibi geliyorsun

canı benim kafam ayrı bir karıştı benim doktor e2ye gerek duymuyorrr demekki baya kötü durudayım... bilemedim şimdi... neyse sabah olsun hayır olsun İnşallahhh...:18::18::18::18::18::18::18::18::18: yarın gelicem ankaraya sabah 9da muayene ... picasso ne zamandır gelmiyor.. ama hallederiz tatlım .. face kullanıyorsan ekle beni... yazarı face adımı direk burdan sonra geri silerim oki...

ilknurcum benım de e2 ye cuma bakıldı işte son kontrolumde yanı 9. gun bi de p4 mu ne öle bişi yazıyodu kağıtta. kaç çıktı değerler bilmiyorum ama yumurtalaırn boyuna ve tahlıllere göre salı dedı bana işte...

buralardayım canım arada bir bakıp çıkıyorum kayınpederimin ölümü sonrası yapılması gerekenler baya yoğun geçiyor...genelde şehir dışında oluyoruz....canım e2 baktır en azından tahmini kaçtanesi olgun çıkacak tahmin edersin ki e2 önemli iğnelerden sonra artması gerekir birde şunu unutma canım bir çoğumuzun genelde son günlerde çıkş yapıyor....
inşallah hayırlısı ile son tedavin olurda yavrularınla uğraşmakdan birdaha bu günleri bile hatırlamazsın

kızlar bendede aman aman bir değişiklik yok halen kafama göre bir doktor bulamadım en son ki bulduğum doktor tedaviye başlatacaktı hemen 1 ay erteledik uzun protokol olacak demişti ama o doktorda hiç içimize sinmemişti bu boşlukta ibrahim saraçoğlunu aramıştım 4 aşamalık kür uygulanacakmış ve benim bulduğum doktorun herşey çok güzel başlayalım diye yorumladığı tahlilimi ibrahim saraçoğlu yumurtan bitmiş dedi e2 10 küsürdü diğerleri normaldi ordada ayrı bir yıkım yaşadım adet olayıda gününü şaşırmaz belkide bunun yumurtlama ile ilgisi yok varsada yumurtalama oluyor bir kaç ayda bittimi hemen kafam çok karıştı... hangisi doğru anlayamadım bu hafta sonundan sonrada kürlere başlıyacağım umud dünyası işte....
kürler sonrası normal hamilede kalabilirmişim bu iddada ibrahim saraçoğlunun iddası....tüp tedavisi için malzemenin kalitesi arttırsın o bana yeter :)

esas önemlisi bana sen canını düşün okadar hormon kanser olacaksın dedi yani doktorada gitmeye korkar oldum bugün adetimin 3. günü dünden beri doktora gidip gitmeme arasında kafayı yedim hani en azından hormonlara baktırsaydım cesaret edemedim önümüzdeki aya kaldı artık

yani böyle fıstıklar herzaman dualarımdasınız hepinizi çok öpüyorum....

Son düzenleme:
Kızlar oo topik hareketlenmiş maşallahhhh..
luludya yumi durumun süper tatlm bence..İnş bu sefer opuya gideceksin bak görr..Herşey çok güzel olsun inş senin için...
Wannamm canımın taa içi ben artık hiç pc başına geçemiyorum..Son 20 gün kpss için..dersane full sabah 9 akşam 6 da çıkıyorum..Kafayı yemek üzereyim ders çalışmaktan..Ama denemelerim çok ta iyi sayılmaz:(( Benim bölümüm bilg programcılığı olduğundan 90 üstü ile ancak istediğim yere atanabilme olasılığım var ama ben daha 90 puanı göremedim:(( 120 soruda 100 nett çok yaa:(( Bakalım hayırlısı elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte..
Bu arada okudum ivf herbalı almışsın..Ben 4. kutuyu içiyorum..İnş faydası olacak sanada..

İlknurleventim zaten telde konuşuyoruz ama buradanda yazayım dualarım seninle..Bugün inş güzel haberler le geleceksinn tatlım..

Dumanı göremedim sanki..Umarım meleği ve kendi iyidir..

picasso,giz diğer kızlar hepinize iyi bakın..

Mantı da yok sanırımm:((

İnş hepimiz süpriz güzel haberler ile gelelim cee diyelim meleklerimiz ile kızlar..

Sevgiyle sağlıkla kalın..

kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim:(( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım:( :( 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye:((( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom:((

kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. Salı ya kadar iğnelere devam dedi. Bugün 7 .gündü iğnelerin.. Sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. Dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim:(( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım:( :( 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... Ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. Küçülürler mi diye:((( neyse canınızı sıkmayayım.. Ben kaçıom:((

canım içini ferah tut büyürler inşallah rabbim ol diyecek birzlerede stres yapmaa lütfen allah yar ve yardımcın olsunn

kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim:(( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım:( :( 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye:((( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom:((

ilknurcum Allah'tan ümit kesilmez canım benim .. sen ne olursa olsun hep içini ferah tut arkadaşım ...bizim durumumuz diğerlerine göre biraz daha özel.. klütfen kendini daha fazla yıpratıp tedavini olumsuz yönde etkileme canım benim .. şu andan itibaren her şeyi akışına bırak canım ... inan seninkine benzer bir durum başıma gelmişti. doktordan eve geldiğimde ağlamaktan helak olmuştum .. ve sonrasında efham etmeyi bıraktım ve gelişim göstermeyen yumurtalar bir sonraki kontrolde diğerlerinin önüne geçmişti. az biraz kendini ve beynini resetlemeye canım..

CANIM BENİM BİRANDA BÜYÜMEZ menegona devam kuzum bak nasıl cevap verecekler ya kaç doz kaç su vurunuyorsun söylermisin

birde gerçekten kızıyorum bak kız gelde bir bardak çay içelim hemen kaçma hatta picasso da gelir evde demezsen bu taraflarda yenimaallede buluşuruz özelden hala yazamıyorum picasso sana telimi versin kuzum içini rahat tut

onlar büyüyecek inciri bol ye kzum bir de he sabah 1 çay kaşıgı çörek otu

canım içini ferah tut büyürler inşallah rabbim ol diyecek birzlerede stres yapmaa lütfen allah yar ve yardımcın olsunn

sağol tatlımm..Allah razı olsunn.....
ilknurcum Allah'tan ümit kesilmez canım benim .. sen ne olursa olsun hep içini ferah tut arkadaşım ...bizim durumumuz diğerlerine göre biraz daha özel.. klütfen kendini daha fazla yıpratıp tedavini olumsuz yönde etkileme canım benim .. şu andan itibaren her şeyi akışına bırak canım ... inan seninkine benzer bir durum başıma gelmişti. doktordan eve geldiğimde ağlamaktan helak olmuştum .. ve sonrasında efham etmeyi bıraktım ve gelişim göstermeyen yumurtalar bir sonraki kontrolde diğerlerinin önüne geçmişti. az biraz kendini ve beynini resetlemeye canım..

yüreğimi yeniden umut sardııı:)))))) Allah senden razı olsun tatlımmmmmm

CANIM BENİM BİRANDA BÜYÜMEZ menegona devam kuzum bak nasıl cevap verecekler ya kaç doz kaç su vurunuyorsun söylermisin

birde gerçekten kızıyorum bak kız gelde bir bardak çay içelim hemen kaçma hatta picasso da gelir evde demezsen bu taraflarda yenimaallede buluşuruz özelden hala yazamıyorum picasso sana telimi versin kuzum içini rahat tut

onlar büyüyecek inciri bol ye kzum bir de he sabah 1 çay kaşıgı çörek otu

canımsın eşim dün incir yemem gıcık oldu bundan mı büyümüyolar ne dedi yedirmedi.. gece yatmadan ve sabah kalkınca arısütü bal polen karışımna çörek otu tarçın katıyorum...1 toz 1 su menogon 75 lik fostimon 225 gonal f 13 lucrin daha da yok:((

Back
X