ya hala aramadılarr bi akisilik mi varr bu saate kadar aramaları gerekmıyo muydu
canım sen arasana evet aramaları gerekiyordu bence ama belkide yogunluktan dır bilinmezki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya hala aramadılarr bi akisilik mi varr bu saate kadar aramaları gerekmıyo muydu
luludya haber yokmu hala merak içindeyim :44::44::44::44:
canım stres yapma inşallah güzel sonuçlar vermek için arayacaklar belki yogunluk vardır güzel haberler bekliyoruz senden
kalbimdeki ağrıyı sancıyı çarpıntıyı anlatamam sizeeeben OPU da bayılmadan önce dr uma beni siz arayın nolur, başkalarından duymak istemiyorum demiştim acaba diyorum ben üzülcem diye mi aramıyo ya da unuttu mu oooff kurduğum senaryolara inanamazsınızzz
![]()
kızlar yazamadım ağlama krizlerine girdimm titreye titreye bağıra bağıra ağladımama şükürler olsun ki 2 tanesi çok güzel döllenmiş, dr um öle dedi. diğer 3 ünü sordum henüz bi gelişme yok ama takip ediyoruz geç döllenme de olabilir dedi. yarın senı arıycaz cuma ya da en geç cumartesi bi aksilik olmazsa transfer yapıcaz dedi. kızlarrr yalvarırım dua edinn de ikisi de cuma-cumartesiye kadar sağlıkla yaşasın yavrularımın
ben hayatımda böle bi korku yaşamadım, yemin ederim 5 metre ötedeki kalbimin sesini duyar atışını farkederdi. kalp krizi geçiriyorum sandım, böyle bişey olmaz... geç de olsa haberi aldım.
kızlar yazamadım ağlama krizlerine girdimm titreye titreye bağıra bağıra ağladımama şükürler olsun ki 2 tanesi çok güzel döllenmiş, dr um öle dedi. diğer 3 ünü sordum henüz bi gelişme yok ama takip ediyoruz geç döllenme de olabilir dedi. yarın senı arıycaz cuma ya da en geç cumartesi bi aksilik olmazsa transfer yapıcaz dedi. kızlarrr yalvarırım dua edinn de ikisi de cuma-cumartesiye kadar sağlıkla yaşasın yavrularımın
ben hayatımda böle bi korku yaşamadım, yemin ederim 5 metre ötedeki kalbimin sesini duyar atışını farkederdi. kalp krizi geçiriyorum sandım, böyle bişey olmaz... geç de olsa haberi aldım.
Selamm cnmmmm beni hatırladınmı temmuz topiğndennnnnnnnnn
çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm
2 bebişin varrrrrrrrrrr şimdiiiiiiii inşş cumaya kadarrrr da giderlerrrrrrrrr sonrada annesinin göbüşüne konarlarrrrrrrr.
benimde cuma transferim olucak 1 günüm kaldııı:18::18::18::18:
canım yaaa kıyamam o gözyaşlarına yazık ama neler çekiyosun içinde ne fırtınalar kopuyodur suan.... inşallah yüzün güler, ama çok yıpratma bu süreçte kendini lütfen...hem bak ne güzel 2 tane oldu bile suan... güzel şeyler düşün olurmu iyi olacak sonucu inşallah...
evet cnm hatırlamaz mıyımm, belki de aynı gün transferimiz olabilirrr ALLAH nasip ederse yanii... ben sordum ulun bey e gayet iyiler dedii inşallah cumaya kadar ikisi de giderrrr ondan da çok korkuyorummmmm
cnm çookk teşekkürlerrr, ilk sınavımı atlattım gibi gibi.. hayırlısıyla yarın bi arasınlar da desinler bana kesin emin oliyim transfer olayında o zaman rahatlıycamm hala içimde korku varrr ama yemin ediyorumm böyle bi günü ömrümde yaşamadım, böyle bi kalp atışı yokkk, evde tek başımdaydım ölmekten korktum hatta haberlere çıkacak başlıkları bile kurguladım o acıları çekerken:/ "anne olayım derken, kalbine yenik düştü"![]()
Selamm cnmmmm beni hatırladınmı temmuz topiğndennnnnnnnnn
çokkkkkkkkk sevindimmmmmmmmmm
2 bebişin varrrrrrrrrrr şimdiiiiiiii inşş cumaya kadarrrr da giderlerrrrrrrrr sonrada annesinin göbüşüne konarlarrrrrrrr.
benimde cuma transferim olucak 1 günüm kaldııı:18::18::18::18: