Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Cnm temmuz topiğinde görmüyorum seniii merak ettim ne yaptın diye şimdi topikleri karıştırırkenn gördümmmmmmmm..
belkide cnmm inşallahh.......
içini ferah tutmaya çalış cnm ama olmuyoo benimde bugün 4 embriyomu çözdürdüler ama cumaya kadar bekleticeklerr..
bende de o korku var acaba 5. güne gelicekelermii geriye tekrar dondurmak için kalıcakmıııııııııı:18::18:
uff hep endişeeeeeee rabbim yardım etsinnn.:26:

cnm yaşadıklarımdan sonra çok takılmadım nete moralim sıfırdıı uzaktan takip ettim ama... inşallah seninkiler de hayırlısıyla çözülürler ve kalitelidirler... valla ulun bey bana gayet iyi döllenmişler diyince umutlanmadım değil ama dediğim gibi korkuyorum çünkü OPUnun ertesi gün böle olup sonradan devam edemeyen embriyolar da var... umarım bizimkiler öle olmazzz... ALLAHım yardım etsinnnnnnnn

herşeyin hayırlısı olsun tatlım gerçekten herşeye hazırla kendini ölmek filan ne demek öyle,allah korusun ama olumsuz da olabilir en kötüsüne de hazırla kendini,,,, inşallah iyi olursa değme keyfine ;) çok zor bu durumda beklemek sakin kalabilmek tahmin edebiliyorum... dualarım seninlee...

ya öle değişik bi psikoloji kii o anda olmadık şeyler düşündürebiliyo işte cnmm:( ama inşalahh ii sonuçar alırızz ya en azından transfer gününü yaşasam bi umudum da artıcakkk o zaman...ALLAh razı olsun ben de hepimize dua ediyorumm RABBİM kabul etsinnnn

ya öle değişik bi psikoloji kii o anda olmadık şeyler düşündürebiliyo işte cnmm:( ama inşalahh ii sonuçar alırızz ya en azından transfer gününü yaşasam bi umudum da artıcakkk o zaman...ALLAh razı olsun ben de hepimize dua ediyorumm RABBİM kabul etsinnnn

o anı yaşamadım ama az çok tahmin edebiliyorum cnm ucundan döndüm;) umudunu hiç kaybetme sen bu aralar topiğimiz canlandı ilknurun ve senin güzel haberlerini alırsak inşallah çook mutlu olucaz...

o anı yaşamadım ama az çok tahmin edebiliyorum cnm ucundan döndüm;) umudunu hiç kaybetme sen bu aralar topiğimiz canlandı ilknurun ve senin güzel haberlerini alırsak inşallah çook mutlu olucaz...

inş cnm inşşş hele ben bi şu transfer olayını yaşıyım da kendime güvenim gelsin de biii hayırlı ise devamını nasip eder zaten ALLAHH, inanıyorum buna...

inş cnm inşşş hele ben bi şu transfer olayını yaşıyım da kendime güvenim gelsin de biii hayırlı ise devamını nasip eder zaten ALLAHH, inanıyorum buna...

sen elinden geleni yap canım sonrasında zaten herşey Allah a kalmış biliyoruz... bigün hepimiz kucağımıza alırız bebişleri inşallah...

kızlar yazamadım ağlama krizlerine girdimm titreye titreye bağıra bağıra ağladım:( ama şükürler olsun ki 2 tanesi çok güzel döllenmiş, dr um öle dedi. Diğer 3 ünü sordum henüz bi gelişme yok ama takip ediyoruz geç döllenme de olabilir dedi. Yarın senı arıycaz cuma ya da en geç cumartesi bi aksilik olmazsa transfer yapıcaz dedi. Kızlarrr yalvarırım dua edinn de ikisi de cuma-cumartesiye kadar sağlıkla yaşasın yavrularımın:( ben hayatımda böle bi korku yaşamadım, yemin ederim 5 metre ötedeki kalbimin sesini duyar atışını farkederdi. Kalp krizi geçiriyorum sandım, böyle bişey olmaz... Geç de olsa haberi aldım.

canım çok sevindim maşallah diyeyim allah bozmasın tamamına erdirsin inşallah hamile olur bebeğin hayırlısı ile kucağına alırsın bizlerede umut olursun rabbim ol diyecek bizlerede inşallah :49:

kalbimdeki ağrıyı sancıyı çarpıntıyı anlatamam sizeee:( ben opu da bayılmadan önce dr uma beni siz arayın nolur, başkalarından duymak istemiyorum demiştim acaba diyorum ben üzülcem diye mi aramıyo ya da unuttu mu oooff kurduğum senaryolara inanamazsınızzz:(

canım rabbim emeklerini boşa çıkarmaz görüyor çabalarımızı biz isitoruz rabbimiz verecek güzel sonuçlar alacağız inşallah umut rabbimden :49:

günaydınlar ah lulu sen öyleanlıyorumki dr arayıp döllenme oldu yarın gelin dedigindeki aglama krizim evleri viledayla siliyordum elimde düştü bende halının üstüne eşimi annemi ablamı herkesi aradım sanki hamile kalmış gibi hele eşim ay öyle sevinmiştiki iyi demi güzel degilmi diye diye beni yormuştu

olacak inan seninde olacak şimdi güzel rahatla ananas iyi diyorlar tutunması için ne bileyim birde kabız olma gerçi biliyorsundur ama hatırlatayım

günaydın canlarımmmm..

bugüzel günde hepimizin duaları kabul olur güzel güzel haberler alırız inşallahh...

nasılsınız???

kızlarr bugun aradılar yıne dun ku gibi... 2 tanesi ALLAHın ıznıyle devam edıyo. bugun 3. gunleriydi. 3. gunde en az 6 hucreli olması gerekiyomus benımkılerin biri 6 diğeri 8 hücreliymiş. ulun bey devam demiş. yarın yıne arıycaklar inşş bölunmeye devam ederler cok korkuyorum benı yarı yolda bırakırlar diye ama dr uma da guvenıyorum. yanı bi bildiği vardır di mi 5. güne kadar götürcekmiş. arayan kişi pazar ya da pzt sabah transfer olucak dedi. yanı olumsuz bısı olsa transfer demezdi miii...:( bana umut verinn korkuyorum yaaa

kızlarr bugun aradılar yıne dun ku gibi... 2 tanesi ALLAHın ıznıyle devam edıyo. bugun 3. gunleriydi. 3. gunde en az 6 hucreli olması gerekiyomus benımkılerin biri 6 diğeri 8 hücreliymiş. ulun bey devam demiş. yarın yıne arıycaklar inşş bölunmeye devam ederler cok korkuyorum benı yarı yolda bırakırlar diye ama dr uma da guvenıyorum. yanı bi bildiği vardır di mi 5. güne kadar götürcekmiş. arayan kişi pazar ya da pzt sabah transfer olucak dedi. yanı olumsuz bısı olsa transfer demezdi miii...:( bana umut verinn korkuyorum yaaa

CANIM ÇOK SEVİNDİM.inşallah hayırlısıyla iyi olacak sonuç...olumsuz düşünüp kendini yıpratma...

lulu maşallah deyim ne denirki canım merak etme risk görseydi hemen yarın gelin derdi benimki 3 gün oldu 4 güne bırakamadılar bile 1 tanesi döllenmişti onuda atmadılar demek riske seninki demekki bölünmeye devam ediyor herhalde topigin ikinci annesi olacaksın dumandan sonra:52::53::53:

luluya ve bebegine nazar degmesin tütütütütütü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhh

cnm çok tşklerrr, bölünmeye devam ederler di mii, yani hepi topu 2 taneler zaten, dr riske atmazdı diye umuyorum:(
giz e katılıyorum cnm olumsuzluk görseydi bekletmezdiii...dualarım seninle arkadaşımm
lulu maşallah deyim ne denirki canım merak etme risk görseydi hemen yarın gelin derdi benimki 3 gün oldu 4 güne bırakamadılar bile 1 tanesi döllenmişti onuda atmadılar demek riske seninki demekki bölünmeye devam ediyor herhalde topigin ikinci annesi olacaksın dumandan sonra:52::53::53:

luluya ve bebegine nazar degmesin tütütütütütü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: maşallahhhh

luludya bende umut tüp bebek e gitmiştim.ulun beyi hastası değildim ama onunlada görüşmüştüm.işlerinde çok iyiler.sana şu an sakin olmak kalıyor.inan onlar bizler için en iyisini yapıyorlar.ve transferin ardından da 13 gün sabretmen.sen şimdiden çok heyecanlısın :) dediğim gibi sakin ol ve güzel hayaller kur.Allah gönlüne göre versin.....:49:

canım benim merak etme dr durumunu biliyo ve ona göre hareket ediyodur mutlaka, sen içini ferah tut... riske atmaz ters bi durum olursa...çok az kaldı bak sakinleşip beklemeye çalış... inşallah herşey yolunda gider...

canım içini ferah tut bak ne günlerden bugüne geldin... artık endişe edecek bir şey yok ... doktorun ters bir durum görmüş olsaydı inan bu kadar beklemezdi. bilirsin bazıları en kötüyü direk söyler o sebepten dolaı bundan sonra sadece güzelliklere odaklan tatlım.. iki minnik tırtılın Allah izniyle yoldalar ve annesinin göbüşünde büyümek için hazırlanıyorlar... bence her şey güzel olacak... duman sonra 2. anne aday adayımızsın... Allah yardımcın olsun canım..:nazar::nazar:

Back
X