o kadar üzgünüm ki,betülümüzü cennete uğurladık...önce bebeğini,sonra kendini...tanıyan arkadaşlarına haber vermek istedim,ben ablası...değerleri yükselmek yerine düştü.yinede iyiydi bişeyi yoktu,ta ki ateşlenene kadar...ciğerleri enfeksiyon kapmış zatürre dediler...aslında lupus pnomonisi geçirdi...biraz doktor kurbanı oldu diyebilirim.bebekte o ara gelmeye kalkınca gebeliği sonlandırlaım dediler iyi ama nasıl,ciğerleri bitmişti...kadın doğum suni sancıyla normal doğum önerdi...ama onlar yavrumu gözden çıkarmışlardı bi kere,sezeryan kağıdını elleriyle imzaladı yavrum oksijensizlikten morarırken,ölüyorum dedi anneme,kurtar beni...kurtulabilmek için o aylardır çırpınıp sahip olduğu bebeğini aldırmayı göze aldı,yarabbimm nasıl acı...nasıl yandı...sonrada yoğun bakıma aldılar,uyandırmadılar,yoğun tedaviyle ciğerleri güçlendirceklerdi...yavrumun ömrünü bu kadar yazmış allah...dileğim sizlere sağlıklı ömür nasip etsin...
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
ilknurcum ablası böyle gelip haber vermiş dün gece... neyse mekanı cennet olsun,dua etmekten başka bizlere bişey düşmüyo... sende üzme kendini bu durumdayken... ben çıkıyorum canım öptüm seni... hayat böyle işteacı gerçekler ölümde bizler için.... hadi öptüm canım kendine iyi bak görüşürüz.
yazılarını okuyorum geçmişinden...yavrum benim dayanamıyorum kahroluyorum...bugün vefatının4.günü...nolur okuyan herkes bi fatiha yollasın...
ilknurcum ablası böyle gelip haber vermiş dün gece... neyse mekanı cennet olsun,dua etmekten başka bizlere bişey düşmüyo... sende üzme kendini bu durumdayken... ben çıkıyorum canım öptüm seni... hayat böyle işteacı gerçekler ölümde bizler için.... hadi öptüm canım kendine iyi bak görüşürüz.