Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarımmm arkilerim nasılsınız? bi küskünlük döneminin sonunda ayağa kalkma çabasında gene solugu yanınızda aldım...ben bu dönem içinde hiç bişey yapmadım sağolsun bi arkadaşım desteği ve gazıyla eynep kamilde genetik tahlil yaptırdım sonucunu henuz almadım yaptıgım tek şeyde bu oldu...ne hap ne çöp ne doktor...
geciken adetimin sebebini bile arastırmadım...kimbilir belkide herşeyin sonuna geldim...
dumanım pıtırcığımız nasıl? az kaldı değil mi?
ilknurlevent,millstone çıtırı ,picasso,gayem07 adını sayamadığım diğer tüm dostlar nasılsınız...
berna hamileymiş çok sevindim dopink etkisi yarattı...
geçmişi okuyamadığım için detayları bilmiyorum
olmadı yine yıkıldım
olmadı yine yıkıldım
olmadı yine yıkıldım
arkadaşlar merhaba
progesteron değeri 22.ci yada 21.ci günde kaç çıkarsa yumurtlama oldu deniliyordu???
olmadı yine yıkıldım
1 yumurta için 3 ün üzeri diye biliyorum cnm..Benim kini öyle değerlendirmişlerdi en azından öyle diyim.
olmadı yine yıkıldım
wannamm hoşgeldin, geçtimi buhran dönemi?? genetik sonucunda iyi çıkar inşallah... hiçbirşey içinde son diye düşünme, herşey yoluna girer birinde mutlaka olacaktır..
.
pıtırcığımız maşallah iyi büyüdü baya,az kaldı doğumada ocak 10-15 arasında birgün dedi dr net tarih henüz konuşmadık...
canımm özeldikk seniii...Mantı arada benim sık takıldığım topiğe uğruyor tüp bebek günlüğümüz hani..İyi şu anda elh..Seni görünce oda yazar inş..
Ben sonunda sigara illetinden kurtulmak için çabalamakla meşgulüm..Mora terapi yöntemi ile..Ama darallardayım yanii5 gün bugün ama hergünüm ağlamakla yastıkları sırıp battaniyeyle boğuşmakla geçiyor..sıkıyorum dişimi..İnş geçecek..
Genetik yaptırdın demek..Hiç bişeycikler çıkmayacak inş..Bende geçen hafta kan pıhtılaşma testlerini verdim önümüzdeki hafta çıkacak..
Öpüyorum çok..Bahara hazırlık programı yapalımm kendimi o programa sokalım..Ben belkide murat berksoya gideyim diyorum o beni disipline eder belkide denemekten ne çıkar dedim..Ama sigarayı bırakmadan gidemediğimden en kısa zamanda kendimi atıcam bahçeciye..
canım inşallahh inşallahwannacım hoşgeldin canım.inşallah genetik sonucunda olumlu çıkar tekrar mücadeleye devam edersin allahın izniyle inşallah sende tadarsın bu mutluluğu.
buralardayım canım kendi halime çekilmişlik bir sessizlik üzerimde ama sizleri takip ediyorum ve her okuduğmdada dua ediyorum bende bir değişiklik yok en son 1 hafta önce tekrar bir kntrole gideyim dedim buarada başka bir şehirde 3 folükül göründü fsh da ilk defa 13 yani durumlar kötüye gidiyor gibi doktor arayışı içerisindeyim halen.... gürkan klinik de odaklandık biraz.... embriyo biriktiriceğim mini tüp bebekle en son bu seçenek kaldı yoksa çok karşı olduğum donörü düşüneceğim söylemesi bile çok zor geliyor
yani çocuk ile ilgili gelişmeler sadece bukadar buara çokda üzerine duramıyorum açıkçası...
kızlar sizden bir şey isteyeceğim 3 yaşında yiğenim iştahsızlık için basit bir muanesinde çıkan kan sonuçlarında 3 seçenek varmış ya lösemi ya genetik genetik üzerine çok durulmuyor 2 taraflıda kimsede yok yada inşallahhhh gribal mikrop perşembe günü netleşecek küçücük çocuktan bayıltılıp ilik bile alındı aynı mikrop ordada çıktı elimiz yüreğimizde bekliyoruz günlerdir aile ce çok kötüyüz lütfen dua edin olurmu... perşembe günü kötü bir haber almayalım gribal mikrop çıkar inşallah.....
canım ben bı karısım cay ıcıyorumm.hayıt tohumu,cıvan percemı,coban otui aslan pencesı bunlrdan bı tutam demleyıp ıcıyorum bı sabah bı aksam .artı bıesteron ve melotonı dıye bı hap kullanıyroum.benım 9dan 14e yukseldıgı ay cok uykusuzluk cekıyordumm.yanı hıc uyuyamıyrodum gece 4de uyku dalıyodum..tabı bunu strese baglıyordum ama fsh yukselıgı bunu yaparmıs ben doktora uykusuzluk cekıyroum bbıle demedım halde melotonı vermıs hormonları duzenlıyormuş ve uyku yapıyo bılmem duydunmu..
canım ınann hıc umudunu kesme hersey olacagına varıyoo..elbett bırgun sneınde burdan ahberını alıcazz bak benımde 2 yıl bıttı 3.yıla gırcez bebek ıstemede..BOL BOL DUA ET MERYEM SURESINI 41 KERE OKU ALLAH VERCEK DOKTORLAR DGL.BENIM DOKTOR UMUDUM YOK TEK ALLAHTAN BEKLIYROUM O OL DERSE OLUCAK..
canım sonucuna üzüldüm..yumurtalık rezervi az olunca biçok doktor denemek istemiyo.hatda bana bize niye geldin diyen bile oldu....dediğin gibi bizim gibi zor hastalarla uğraşmak istemiyolar.onların başarı oranını düşürürüz diye.uğraşmadan yurt dışı için yardımcı olacaklarınıda söylüyolar...Teşekkür ederim hepinize.
Benim çok oldu deneme. 5.denememdi. Bana kalsa yine denerim ama eşim bu defter kapandı diyor. Doktor aradı ne dedi duymadım bile Sağlıklı yumurta elde edilene kadar devam et gibi bişeyler dedi. Umut'ta denemiştim. Ama kimseye tavsiye etmiyorum Millstone sen demiştin sanırım, zor hasta sevmiyorlar diye doğruymuş doktor dediğin hastasının psikolojisini de düşünmeli.
çok değişken olmayan bi deger oldugunu biliyorum...
adetin 3.günü fsh,ıh,e2 degerlerine bakıldımı?
benim fsh degerim yüksek doktorum amh ya bakmaya gerek bile görmedi biliyoruz ki rezerv azalmış dedi..
bende 1 kez hamile kaldım ve malesef ki düşükle sonuçlandı.. belkide yumurta kalitesinden kayıp yaşadım...çok acil doktorunla görüş..ultrasounda gözüken folikül sayısı çok önemli.düşük rezervde az yumurta oluşuyo tabi bu durumda da başarı şansı azalıyor...
umarım hiç bu heyecan ve ÇOOOOOOOOK stres dolu döngünün içine girmezsin...
yaşadım çok zor biliyorumm
Merhaba,arkadaşlar çok yeni üyeyim
bende günlerdir aynı stresi yaşıyorum.Amh 0.01 Fsh 26 doktor tüp bebek bile imkansız çünkü yumurta yok dedi.Sonra çok güvendiğim başka bir doktorum florence'da o hemen ultrasonla folikül aradı ,tüp bebeğe başlayacağız dedi 4 tane gördü ultasonda ve bu çok iii dedi.Regl i bekliyorum .bence umutsuz olmamalıyız.
mrhb kızlar nasılsınız...duman, rüveyda bebişleriniz iyidir inşallah...giz canım inşallah minikte bi sıkıntı cıkmaz Allahım saglık sıhhat versin...arzum seninde tüp başarısız olmuş üzüldüm canım ya,negatif sonuç almanın acısıda büyük yaşadım biliyorum,bide şöyle düşün ben tüpe bile başlayamıyorum,buda daha kötü...inşallah 2013de bebişin kendiliğinden gelir.Allah büyük...kızlar gece yazmıştım ama nedense yazdıklarım yayınlanmamış.bende herşey dahada kötüye gidiyo.. dün doktora gitim..geçen ay fsh 50lerdeydi.ve kist çıkmıştı.doktor dogum kontrol hapı verdi kullanmadım.eşimde gelmişken bi umut dedim.eşim sperm tahlili verdi..bu ay cycloyla adet olunca 3.gün gitdim.fsh 118 olmuş.bu doktorda beni üzmeden artık imkansız oldugunu başka çarelere bakmam gerektiğini yapacak bişeyi kalmadıgını söyledi...kızlar bende fshı düşürsün diye sogan suyu yapıyodum.yaptkça fshın düşmesi gerekmezmi...fsh aydan aya uçtu.tek biesteron kullandığım dönemlerde 32 ,36lardaydı...bende şaştım artık..boşluktayım..Allaha hepimiz için dua ediyorum....ooofff offff diyip duruyorumm..