Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Ne gibi bir bilgi tatlım..Doktor falan gibi mi bahçeci fulya hakkındamı??

Kafam karmakarisik oldu arkadaslar.Doktorum bana vakit kaybetmeden hemen digerine gecelim zaman kaybetmeyelim dedi.Ben de acikcasi emin degilim.Orda calisan kiz bana mustafa bahceci iyi dedi. napicagimi sasirdim.Yarina slim randevuyu.cumartesi Londraya gidiyorum.Biseyler yapiyim istiyorum.3-4 ay gelemeyebilirim Belki Daha Fazla..saskinim acikcasi:18:

Teşekkür ederim hepinize.

Benim çok oldu deneme. 5.denememdi. Bana kalsa yine denerim ama eşim bu defter kapandı diyor. Doktor aradı ne dedi duymadım bile Sağlıklı yumurta elde edilene kadar devam et gibi bişeyler dedi. Umut'ta denemiştim. Ama kimseye tavsiye etmiyorum Millstone sen demiştin sanırım, zor hasta sevmiyorlar diye doğruymuş doktor dediğin hastasının psikolojisini de düşünmeli.

Selam Arzum nasilsin?Tabiiki sen de Esinde zor zaman geciriyosunuz. Bikac ay gecsin sen gene esinin agzini ara.Sakin pes etme.Cunku erkekler Inan daha direncsizler biz vazgecersek onlar haydi haydi vazgecerler...Allahim Bize maddi ve manevi guc versin

Kafam karmakarisik oldu arkadaslar.Doktorum bana vakit kaybetmeden hemen digerine gecelim zaman kaybetmeyelim dedi.Ben de acikcasi emin degilim.Orda calisan kiz bana mustafa bahceci iyi dedi. napicagimi sasirdim.Yarina slim randevuyu.cumartesi Londraya gidiyorum.Biseyler yapiyim istiyorum.3-4 ay gelemeyebilirim Belki Daha Fazla..saskinim acikcasi:18:

Mustafa Bey ile görüşmen olabilir tatlım ama tedavi sırasında pek ilgilenemediğini duyarım hep..Ama en son yakın bir arkadaşım Burçak Hanımdan çok memnun kaldı..Şimdi ikizlere gebe kendisi hatta..Çok tatlı iyi bir dotkor olduğunu söyler hep..

Allah yardımcın olsun..

Zeymepcim bence kafan karismasinn...olacana birak bu doktorlar hepdi ayni sozkonusu para olunca vakit yok,zaman daraliyo,her an rezerv bitebilir.ne sanki tup yapinca hwmen zirtt diyede olmuyoooo....olacana birak kk. belki kendilinden hamile kalirsin o kadar cokki bu yumurta rezerv dusuk olupta hamile kalan.ama takinti yaparsan olmaz.bu vakit yok diyen doktorlarada hicbisi demiyorum yiyolar yiyolar bi doymadilarr parayaa ..

canım dr.larda haklı .hangi dr.gittiysem vakit harcama diyor sıkca dene diyorlar.maddi manevi zor bir süreç diyotlar , ama başka bir çaremiz yok malesef.kaçıncı denemen ayrıca senin?

Ilk tup bebek uzun hic yumurta olusmadi. Ikinci tedavi de kisa protokol 5yumurta 4dollendi sonuc negatif.ucuncu Turkiye sifa hastanesi 2yumurta 1dollendi gene negatif:(((

Doktora sordum.baska problem olabilir mi diye. israrla hayir diyor.

Bu arada Bahceciyle telde konustum 2-3ay sonrasi icin.7-8milyar diyolar.Allahim maddi manevi cok zor bir durum.Normal yolla olmasi imkansiz Semramus..tupumun biri kapali digeri yok:43:

Son düzenleme:
Mustafa Bey ile görüşmen olabilir tatlım ama tedavi sırasında pek ilgilenemediğini duyarım hep..Ama en son yakın bir arkadaşım Burçak Hanımdan çok memnun kaldı..Şimdi ikizlere gebe kendisi hatta..Çok tatlı iyi bir dotkor olduğunu söyler hep..

Allah yardımcın olsun..

Cok sevinirim.Darisi Bizim basimiza Insallah.......duy Allahim sesimizi

Ilk tup bebek uzun hic yumurta olusmadi. Ikinci tedavi de kisa protokol 5yumurta 4dollendi sonuc negatif.ucuncu Turkiye sifa hastanesi 2yumurta 1dollendi gene negatif:(((

Doktora sordum.baska problem olabilir mi diye. israrla hayir diyor.

Bu arada Bahceciyle telde konustum 2-3ay sonrasi icin.7-8milyar diyolar.Allahim maddi manevi cok zor bir durum.Normal yolla olmasi imkansiz Semramus..tupumun biri kapali digeri yok:43:

zeynepcim benim ki de öyle.dış gebeliklerden biri kapalı biride yok alındı.yumurta kalitesiz olunca dışgebelik oluşuyomuş.canım gülüm ne diyeyeim.allah böyle reva görmüş ki yaşıyoruz.en kötü tarafıda her ay umutlanma olasılığımız malesef yok.seni iyi anlıyorum.ben anti depresana başladım biraz daha iyiyim.bir de hiç olmaz dediğim donöre bile sıcak bakar oldum.artık büyük laf etmez oldum.

Kizlar slm nasilsin is?kimse topigimize ugramamis.umarim iyisinizdir.opuyorum

günaydın cnm....ben iyim sen nasılsın? doğum iznine ayrıldım çok girerim nete diyodum ama bi oturamadım evin aylardır birikmiş bi temizliğe ihtiyacı var hafta sonu bakamadım şimdi başlıycam inş:)

kızlar sizler nerelerdesiniz?

duman cığım selam canımm :3: nasılsınız :49::38::38::38: şafak kaç :28::52: merak ettim hep aklımdasın canım sıkıntısız doğum nasip olsun sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah :emir_bebek::nazar::29::29::29::29::16:

duman cığım selam canımm :3: nasılsınız :49::38::38::38: şafak kaç :28::52: merak ettim hep aklımdasın canım sıkıntısız doğum nasip olsun sağlıklı-hayırlı evladını kucağına almak nasip olsun inşallah :emir_bebek::nazar::29::29::29::29::16:

cnm selammm:3:biz iyiz son zamanlarda artık pek bi agresif oldu küçük hanım içimde onunla uğraşıyorum:nazar: siz nasılsınız?? şafak 20 :26: seninde çok az kalmış maşallahh...son günler stresle geçiyo valla evde otururum rahat rahat diyodum ama aklımda 40 türlü şey var acaba iyi bi anne olabilecekmiyim en başta geliyo..hayırlısı inşallah bebeğim bi doğsun elimden geleni yaparım...teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin mutlu sonu:16:

Son düzenleme:
cnm selammm:3:biz iyiz son zamanlarda artık pek bi agresif oldu küçük hanım içimde onunla uğraşıyorum:nazar: siz nasılsınız?? şafak 20 :26: seninde çok az kalmış maşallahh...son günler stresle geçiyo valla evde otururum rahat rahat diyodum ama aklımda 40 türlü şey var acaba iyi bi anne olabilecekmiyim en başta geliyo..hayırlısı inşallah bebeğim bi doğsun elimden geleni yaparım...teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin mutlu sonu:16:

la havle Allah Allah şimdi ne diyim dumanım sana ben iyi bir anne olacakmıyım diye soruyorsun. oldun bile. şimdi sakin sakin doğumu bekle bakem.

maşallah tatlımm son 20 gün haa bitmiş canım benim hadi hayırlısı ile kurtulman kucağına alman dileğiyle :49::emir_bebek::nazar: bizde iyiyiz canım sağol evet demi banada az kalıyo :49::52::18::3: o benimde hep aklımdaki sorular tatlımmmm :42: seni çok iyi anlıyorum Yüce Rabbim üstesinden gelmemizi nasip eylesin inşallah sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallah sen çalışıyor muydun tatlım izine ayrıldın sanırım :26: keyfini sürmeye bak :21::12::16::16::16:

la havle Allah Allah şimdi ne diyim dumanım sana ben iyi bir anne olacakmıyım diye soruyorsun. oldun bile. şimdi sakin sakin doğumu bekle bakem.
canım işte kafaya takmak için o kadar çok neden varki aradan seçip seçip alıyorum:1:doğuma az kaldıkça psikolojik olarakbi ruhaf oluyo insan diyolardı doğruymuş:34: bunuda atlatırım inş...
maşallah tatlımm son 20 gün haa bitmiş canım benim hadi hayırlısı ile kurtulman kucağına alman dileğiyle :49::emir_bebek::nazar: bizde iyiyiz canım sağol evet demi banada az kalıyo :49::52::18::3: o benimde hep aklımdaki sorular tatlımmmm :42: seni çok iyi anlıyorum Yüce Rabbim üstesinden gelmemizi nasip eylesin inşallah sıkıntısızca kucaklarımıza alalım inşallah sen çalışıyor muydun tatlım izine ayrıldın sanırım :26: keyfini sürmeye bak :21::12::16::16::16:

evet çok az kalmış sanada son zamanlarda günler çook daha hızlı geçiyo emin ol.. izne ayrıldım cnm ama alışık diilim böyle şimdiden afakanlar bastı beni evde:1: senin cinsiyeti ne bebişin? adını ne koyacaksınız?

Back
X