Kızlar slm..Nasılsınız görüşmeyeli... son günler biraz koşturmacalı ve sıkıntılı geçiyo benim için..son son kalan işlerimi yapayım diye uğraşıyorum... dün kontrol vardı , ayrıca çok da sancım vardı,neyse hastaneye gittik 100 leri gördük nst de... Anesteziciylede görüştüm benim pıhtılaşma dozum yüksek old. İçin kullandığım iğne dozuda tedavi dozuydu, o yüzden epidural yapmıycaz dediler, kanama olması ve cerrahi müdahaleye gerek duyulması ihtimali çok yüksekmiş
genel sezeryandan başka doğum ihtimalim yokmuş, kısmet napalım... Bebeğimin ilk anını görmeyi çok istiyodum normal doğum imkanın yok dediklerinde en azından epidural olur diyodum,ne kadar korksamda öyle istiyodum ama ona da onay gelmedi...Hayırlısı olsun... 2 gündür şiddetli sancım olmaya başladı,birde başağrısı eklendi... Geceleri uykuya dalmakta zorlanıyorum... Son günler bişey olmadan atlatsaydım rahatlardım,zaman hiç geçmiyo sanki...hareketini hissetmediğim 2 saat benim için kabusa dönüyo...Neyse inşallah bişey olmadan atlatırız... Görüşürüz canlarım..öpüyorum hepinizi...