Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumancığım evet ben de son 3 aya giriş yaptım. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin. şimdi senin için ve bebek için bir adaptasyon süreci elbette zorlu geçecek ama dünyanın en güzel kızıyla birlikte olmak herşeye değer. ikinizi de öpüyorum.

Evet cnm ilk günler çok zor geçiyo ama biz çok bekledik bu yavruları hepsi geçer,, snde dikkat et kendine biraz sıkıntılı bi döneme girdin elinden geldiğince iş yapma yorma kendini ok cnm

Dumaannn :46::46::46:,
bebeğine kavustugunu sevincle okudum. :nazar::nazar::nazar::nazar: meleginle esinle mutlu saglikli guzel gunler diliyorum. cok sevilecek cok mutlu edecek eminim... benim icin de guzel ellerini op kokla...

not: ben de bir degisiklik bir haber yoktur.
millstone, wannabemummy, picasso, ikramaya, akguvercin, berna3572 sizi seviyorum kızlar. dualarımdasınız...

Cnm çok tşk ederim hep aynısını söylüyorum Allah hepinize nasip etsin aklıma her düştüğünde dua ediyorum

dumancım,minik meleğin hayırlı ,uğurlu ve bol sağlıklı olsun inşallah.seni ve eşini tebrik ederim canım.benim yine olmadı,geçen hafta 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar onu benden.ay sonu belli olacak sonuçlar.kürtajımda çok ağır geçti bugün on gün olmasına rağmen hala ara ara ağrılarım oluyor.üzüntüsü daha kötü ciğerim acıyor sanki.hemen tekrar hamile kalabilsem diyorum.tabi salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.gönlüm çok yorgun ama yılmadım daha şimdiden başladım bitkisel çaylara falan.hakkımızda hayırlısı artık.dualarında bizleri unutma canım iyimi.mantıcımm bende sizleri çok seviyorum kendine iyi bak tatlım buralarada uğra arada.hepinizi öpüyorum.akşam akşam canınızı sıktım kızlar kusura bakmayın.

Canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum, insanın canından bi parça gidiyo içi yanıyo ama zamanla geçiyo canım hafifliyo :( bende ilk bebeğimi aynı nedenden kaybetmiştim o kadar iyi anlıyorumki seni Allah sabır versin diyorum sadece :( kan pıhtılaşması testi de yapılıyo dimi cnm onu ihmal etme lütfen devlet 3 düşükten sonra yaptırıyor sen gerekirse özelde yaptır ama ihmal etme ...

:nazar::nazar::nazar:
dumancığım allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...topikimizin minik yıldızı hoşgelmiş...minik kızını doyuracak bol bol sütün olsun inşallah arkadaşım..:16:

Çok tşk ederim cnm, kızıma birsürü arkadaş gelir burda inşallah

canlarım ben geldim :) normal hayata şimdi dönebildim şaftım kaydı bu demekmiş:) bugün eve geldik, banyo filan yaptım kendime geldim gibi, tek sıkıntımız süt yetmiyo mama veriyorum ve meme uçlarım yara oldu çok canım yanıyo emzirirken... ama herşeye değer..Allah ım isteyen herkese nasip etsin... doğumdan beri doğru düzgün uyumadım, inşallah en kısa zamanda normal hayata dnebiliriz...

dumancım tebrik ederim canım... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin meleğine canım... meleğinle sağlıklı, huzurlu bir ömür sizleri bekliyor olsun... benim için cennet kokulu meleğini kokla arkadaşım..

Hands merhaba canim sende Murat beye gidiyor musun? Ben cumartesi gittim bana ari sutu bal polen ve propolis karisimini onerdi ama ozellikle de ari sutu gunde 10 gr dedi.... Benim de Amh 0.68 ve bundan 3 yil once kendiliginden hamile kaldim ama dustu ondan sonra da 2 kere basarisiz tup... Simdi bahceci halit firat erden e gidiyorum Murat beyle tedavim bitsin aralik gibi insallah ben de deniycem bu arada ben yurtdisinda yasiyorum.... verecek olan rabbbim ona siginmaktan ve dua etmekten baska caremiz yok....

Merhaba,

Biraz geç gördüm mesajı malesef:( Kendisine bir dönem devam ettim ama artık gitmiyorum. Ben de bahçeci de tedavi gördüm bir dönem. Kendi doktorum dünyada yumurta kalitesini artıran bir yöntem henüz bulunamadı deyince vazgeçtim tamamen:)

dumancım tebrik ederim canım... Allah analı babalı büyütmek nasip etsin meleğine canım... meleğinle sağlıklı, huzurlu bir ömür sizleri bekliyor olsun... benim için cennet kokulu meleğini kokla arkadaşım..

Duman, çok tebrik ederim. Allah bahtını güzel yapsın bebeğinin. Analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza:)

Gayem çok tşk ederim cnm Allah bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin hepinizin kucağını doldursun inş.
Duman, çok tebrik ederim. Allah bahtını güzel yapsın bebeğinin. Analı babalı büyütmek nasip etsin. Darısı başımıza:)
Tşk ederim cnm aminnn darısı isteyen herkese olsun

dumanımm pıtırcığının ömrü uzuuunnn kısmeti bol olsun,evinize bolluk bereeket getirsin
su gibi ömrü olsun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bizim için kokla pıtırcığıı ,rabbim bizlerede cennet kokulu kuzular nasip eder inşallahhh
:54::54::54::54::54: öp öp öptümmm:emir_bebek::emir_bebek:

Dumaannn :46::46::46:,
bebeğine kavustugunu sevincle okudum. :nazar::nazar::nazar::nazar: meleginle esinle mutlu saglikli guzel gunler diliyorum. cok sevilecek cok mutlu edecek eminim... benim icin de guzel ellerini op kokla...

not: ben de bir degisiklik bir haber yoktur.
millstone, wannabemummy, picasso, ikramaya, akguvercin, berna3572 sizi seviyorum kızlar. dualarımdasınız...

mantı canımsın ,
inşallah mutlu olacagın çooooooooooook mutlu olacağın günlerin günlerimiz yakındır:)

dumancım,minik meleğin hayırlı ,uğurlu ve bol sağlıklı olsun inşallah.seni ve eşini tebrik ederim canım.benim yine olmadı,geçen hafta 11 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için aldılar onu benden.ay sonu belli olacak sonuçlar.kürtajımda çok ağır geçti bugün on gün olmasına rağmen hala ara ara ağrılarım oluyor.üzüntüsü daha kötü ciğerim acıyor sanki.hemen tekrar hamile kalabilsem diyorum.tabi salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor.gönlüm çok yorgun ama yılmadım daha şimdiden başladım bitkisel çaylara falan.hakkımızda hayırlısı artık.dualarında bizleri unutma canım iyimi.mantıcımm bende sizleri çok seviyorum kendine iyi bak tatlım buralarada uğra arada.hepinizi öpüyorum.akşam akşam canınızı sıktım kızlar kusura bakmayın.

Berna 10 haftalık bebeğimi parça parça düşürdüm acını kalbimin tam ortasında hissediyorum inan ...Çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyor ..sonuçlar belli oldu mu?

dumanımm pıtırcığının ömrü uzuuunnn kısmeti bol olsun,evinize bolluk bereeket getirsin

bizim için kokla pıtırcığıı ,rabbim bizlerede cennet kokulu kuzular nasip eder inşallahhh

mantı canımsın ,
inşallah mutlu olacagın çooooooooooook mutlu olacağın günlerin günlerimiz yakındır:)

Berna 10 haftalık bebeğimi parça parça düşürdüm acını kalbimin tam ortasında hissediyorum inan ...Çok üzgünüm ama elden bişey gelmiyor ..sonuçlar belli oldu mu?
wannamm canımsın çok sağol...darısı tüm isteyenlere,bu konuda emek sarfeden herkese olsun.doğuma giderken yolda dua ettim hepiniz için tel tek Allah duyar kabul eder inşallah... öpüyorum canım:54::54::54:

mantı canımsın ,

bu önümüzdeki hafta belli olacak canım.haber vereceğim sizlere bende çok merak ediyorum bakalım ne diyecekler.

bernacim cok üzüldüm yaaa. diyecek söz bulamıyorum.
şunu bil ki seni çok iyi anlıyorum.. zaten ondandır sözlerin kifayetsiz oluşu.
tekrar deneyeceğiz bunun başka çaresi yok. çok çok öpüyorum seni.

bernacim cok üzüldüm yaaa. diyecek söz bulamıyorum.
şunu bil ki seni çok iyi anlıyorum.. zaten ondandır sözlerin kifayetsiz oluşu.
tekrar deneyeceğiz bunun başka çaresi yok. çok çok öpüyorum seni.

sağol canım benim haklısın diyecek bir şey yok.bir dr 3 ay bekle diyor bir dr hemen hamile kalmaya bak diyor kafayı yedim resmen.hemen hamile kal diyen biliyor tabi yaş ve rezerv sorunu olduğunu o yüzden.riskide almamız lazım dedi.bakalım korka korka çalışma yaptık hayırlısı artık mevlam neler gösterecek neler yaşatacak.bu psikoloji berbat.kendini düşünemiyor insan hemen gebe kalsam diye düşünüyor.eş dost kızıyor canının hiçmi önemi yok ,varda ah bu korkular yaş geçti yumişler az ya olmazsa diye oluşan korkular.yaptık bi çılgınlık bakalım ne olacak göereceğiz.

Bernacım test sonucun gelmeden positıve sonucu alırsın inşallah :49:
Duman nasıl pıtırcığımız ?
Ilknurlevent nerelerdesin ? Pekı ya gaye07 sen ?
Umarım hersey yolundadır .

sağol canım benim haklısın diyecek bir şey yok.bir dr 3 ay bekle diyor bir dr hemen hamile kalmaya bak diyor kafayı yedim resmen.hemen hamile kal diyen biliyor tabi yaş ve rezerv sorunu olduğunu o yüzden.riskide almamız lazım dedi.bakalım korka korka çalışma yaptık hayırlısı artık mevlam neler gösterecek neler yaşatacak.bu psikoloji berbat.kendini düşünemiyor insan hemen gebe kalsam diye düşünüyor.eş dost kızıyor canının hiçmi önemi yok ,varda ah bu korkular yaş geçti yumişler az ya olmazsa diye oluşan korkular.yaptık bi çılgınlık bakalım ne olacak göereceğiz.
Cnm bencede korunma zaten rahim kendini toparlamadan yeniden hamile kalamıyosun, hamile kaldıysan hazırsın demektir... İnşallah fazla bekletmez seni bebeğin

Cnm pıtırcık iyi canıma okuyo bacak kadar boyuyla hepimizi ayağa dikti maşalllahhhh :) sen nslsn?

Son düzenleme:

canim seni gordum cok sevindim :1::1::1::1::1::1:
buralardayim sayilir// sen kayiptin kuzum cok ozledim seninle sohbet etmeyiii
bende pek bi gelisme yok bakalim zaman ne gostericek haftaya bin adim aticam guzel birseyler olursa anlatirim onun disinda tatil keyfi iste yatip duruyorummmm:24::24::24::24::24::24::24: gobegim bebis gelmeden buyudu :1::1::1::1::1:

Back
X