Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dumacim seni ve pitircigi koccaman opuyorummmmmmm![]()
canim seni gordum cok sevindim
buralardayim sayilir// sen kayiptin kuzum cok ozledim seninle sohbet etmeyiii
bende pek bi gelisme yok bakalim zaman ne gostericek haftaya bin adim aticam guzel birseyler olursa anlatirim onun disinda tatil keyfi iste yatip duruyorummmmgobegim bebis gelmeden buyudu
![]()
Evet Epeydir vakit bulup yazamadım.artık sık sık yazarım aynen tatilin tadını çıkartalım değil mi ?
Benım hayatımda da hiç bir değişiklik yok tedavide yok,beklentide yok .hep diyete başlamayı planlayıp başaramıyorum .en azından bu süreci iyi geçirmek lazımdı ama başaramadım. Ben göbüşşte seninki ile yarışır emin ol![]()
brancala ursuli kullanmaya başlayacağım . Bu tatil döneminde her aksam şu bizim hayıt aslanpencesi neyim kaynatıp içeyim diyorum.
bi tanem inan ottan falan öle bir tiksinmişim ki içemiyorum hani tedavi sürecine girmek bile popoyu kaldırtmadı bana kafam karman çorman.. içimden hiç bir şey gelmiyor .. kitap oku yat nette gez takıl takıl .. incir görünce midem bulanıyo hayıttan nefret etmiştim nolcak bu halim bilemiyorum kiii...
ama göbeği eritmeliyizzz... ben bugün kendimi tutcam die başağrılarıyla cebelleştim ama domduma yemedimmm :)))
Demekki hepimiz aynı konuda dertliyizya demekki bu göbüş olayı tek bende değilmiş bende hep vitaminlere bağlıyorum..... her hafta spora diye kendime söz veriyorum olmuyor artık bol kıyafetler almaya başladım dar giynince aaaaa gözün aydın hiçte söylemiyorsun 2 aylık oldumuölürmüsün öldürürmüsün....
bu arada kızlar geçenlerde timur gürkana gittim durum çok kötü değil vs. öncesi ofis felan ve kesinlikle soru sorulmasından felan hoşlanmıyor mini tüp bebekle embriyo biriktireceğim öyle istiyorum dememe fırsat bile vermedi hocayada kliniğede ısınamadım tekrar kendi doktoruma gittim yine ne varsa onda varmış :) ofisi onda olacağım ve mini tüp bebekle embriyo biriktirmek onada mantıklı geldi senide yormamış oluruz hemde kalitesini bozmayız dedi bu ara kurslarım var onları hafifletiyim başlayacağım
buarada kimse tiksinmesin çok değil günlük bir fincan hayıt ve aslan pençesi inanın fsh tek ilacı o bence
haaaa atamam yapılmadı ama yemin ederim hiçte umursamadımevimin kadını çocuklarımın anası olma yolunda ilerlemekteyim ilk tercihim bu çünkü
.....
hepinizi çok öpüyorum topiği çok boş bırakmayalım birbirimizden uzak kalıyoruz sonra....
Eee gözünaydın ama neden olmuş böyle bişey ?kızlar patoloji raporumda hiç bir şey çıkmadı.gözünaydın dedi,doktor![]()
ya demekki bu göbüş olayı tek bende değilmiş bende hep vitaminlere bağlıyorum..... her hafta spora diye kendime söz veriyorum olmuyor artık bol kıyafetler almaya başladım dar giynince aaaaa gözün aydın hiçte söylemiyorsun 2 aylık oldumuölürmüsün öldürürmüsün....
bu arada kızlar geçenlerde timur gürkana gittim durum çok kötü değil vs. öncesi ofis felan ve kesinlikle soru sorulmasından felan hoşlanmıyor mini tüp bebekle embriyo biriktireceğim öyle istiyorum dememe fırsat bile vermedi hocayada kliniğede ısınamadım tekrar kendi doktoruma gittim yine ne varsa onda varmış :) ofisi onda olacağım ve mini tüp bebekle embriyo biriktirmek onada mantıklı geldi senide yormamış oluruz hemde kalitesini bozmayız dedi bu ara kurslarım var onları hafifletiyim başlayacağım
buarada kimse tiksinmesin çok değil günlük bir fincan hayıt ve aslan pençesi inanın fsh tek ilacı o bence
haaaa atamam yapılmadı ama yemin ederim hiçte umursamadımevimin kadını çocuklarımın anası olma yolunda ilerlemekteyim ilk tercihim bu çünkü
.....
hepinizi çok öpüyorum topiği çok boş bırakmayalım birbirimizden uzak kalıyoruz sonra....
Eee gözünaydın ama neden olmuş böyle bişey ?
canım nasılsın bebiş nasıl annelik nasıl gidiyor. bak 15 günü devirdin artık tecrübeli bir annesin önelerilerini bekliyoruz. sizi öpüyorum.
valla bende anlamadım dumancım,doktor gebeliklerin yüzde ellisinde olur sebebsiz dedi.muhakkak bir nedeni vardı tabi genetiğe gitseydi çıkardı.ne yapalım artık rabbim verirse bir dahakine doktordan çıkmayacağım.eşim ultrasona girdin ondan oldu diyor girmedende olmuyorki nasıl takip edecekler değilmi?bir haftalık gerilik vardı en başından zaten doktor takibe almalıydı aslında almadı git bir ay sonra gel deyince olanlar oldu allahtan 2hafta sonra gittimde anlaşıldı.bizim yaş grubunda sık takip önemliymiş.
Cnmm evet 15 i devirdik daha uzun gibi geliyo zaman:) ama emin olduğum tek şey bu sıpaların günü gününü tutmuyor parmağında oynatıyo bacak kadar bebek ... Ne olduğunu bile anlamadan kucağa alıştı yatağa koyar koymaz o gözler açılıyor ve ciyak ciyak başlıyor, sana tavsiyem bu günlerini çok iyi değerlendir.... Çok sıkıntıyla sahip olduk bu yavrulara hep şükrediyorum,ama eski sakin günlere de ihtiyaç duyduğun anlar oluyo
dumanım paso uyuyorum desem abartmış olmam şuan 15 tatildeyiz şubat 23 gibi izne ayrılıyorum. evde dinlenme süreci olur sanırım. bebişler çok akıllıdır sen onun boyutunun küçüklüğüne aldanmaama kucağa alışma olayı biraz farklı bebiş 9 aydır seninle birikte idi ve kendini güvende hissediyordu. şimdi de aynısını istiyor. ben tam 4 yeğen baktım bundan önce biri 6 aylık olana kadar gece benimleydi. şimdi 18 yaşında sıpam asker pilot adayı
sana tavsiyem kokunun sindiği bir kıyafetini ( çok kirli olmamak şartıyla
) bebişin yattığı yere koy yani kokuyu alabilecek şekilde koy ve gözlemle belki işine yarar. tecrübe etmiiş bir arkadaştan
Cnm Dr dediki bebek ağlatmak yok o daha dünyaya alışamadı ve senin kucağında kendini rahat hisseder, bende kıyamıyorum zaten ağlayınca ama aynı ilgiyi gecede istiyo bu da sıkıntı tabi :) bi tane peluş oyuncak aldım birkaç gün ona sarılıp yatıcam kokum sinsin sonra yanına koyucam inş işe yarar
o doktora asla bir daha gitmem.şimdiden 2 ayrı doktorla görüşüyorum.allah tekrar nasip ederse bakacağız artık.peluş oyuncak sakın koyma bebeğinin yanına onlar çok fazla bakteri barındırıyorlar içinde.sonra alerjik reaksiyonlar oluşuyor çocuklarda.en güzeli tülbent eskilerin yaptığı gibi ayrıca gittiğin yerede kolayca götürebiliyorsun canım nacizane bir tavsiye.