Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Tam 1 haftadır brancala kullanıyorum artık son umudumu ona bağlamış gibiyim. Gittikçe umutlar azalıyor mu ne ? Her bunaldığımda nefessiz kaldığımda da soluğu burda alıyorum... Bu dünyada benim dışımda herkes mutlu sendromundayım imdatttt :52:

canım nerden buldun? buarada kızlar cumartesi ofis histeroskopi oldum 1 yıldır doktorlara yalvarmam sonucu yaptırdım artık ve rahimde perde ve septum çıktı temizlendi yani önceki tedavilerim boşuna olmuş gibi neyse önümüzdeki ay mini tüp bebek yöntemi ile start verceğiz bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum....

canım nerden buldun? buarada kızlar cumartesi ofis histeroskopi oldum 1 yıldır doktorlara yalvarmam sonucu yaptırdım artık ve rahimde perde ve septum çıktı temizlendi yani önceki tedavilerim boşuna olmuş gibi neyse önümüzdeki ay mini tüp bebek yöntemi ile start verceğiz bakalım hayırlısı neyse o olsun diyorum....

Gecmis olsun ve bebegine kavusumana vesıle olsun cnm .
Ara ara eşimin işi sebeebiyle yurtdışına çıkıyorum ,gelmeden sipariş vermiştim...aslında daha öncede 2 şişe denemiştim
Berna hamile kalınca tekrar bir daha deneyeyim istedim. Insallah vesile olur.
Mini tüp bebek benimde aklıma cok yatan bi yöntem
Nerede tedavi olacaksın ?

Tam 1 haftadır brancala kullanıyorum artık son umudumu ona bağlamış gibiyim. Gittikçe umutlar azalıyor mu ne ? Her bunaldığımda nefessiz kaldığımda da soluğu burda alıyorum... Bu dünyada benim dışımda herkes mutlu sendromundayım imdatttt :52:

Wannacım, al benden de o kadar. Psikolojim berbat. :( Brancala'dan da ümidi kestim.

Wannacım, al benden de o kadar. Psikolojim berbat. :( Brancala'dan da ümidi kestim.

:14: bugün Sokakta hiçkıra hıçkırığa ağladım ... Ümidi kesmemek için direniyorum . Gerekirse terapiye başlayacağım
Hayat manasını yitirmeye başladı . Bol bol başarı hikayesi okumak lazım

:14: bugün Sokakta hiçkıra hıçkırığa ağladım ... Ümidi kesmemek için direniyorum . Gerekirse terapiye başlayacağım

canım tekrar imkan olursa bana da getittirebilirmisin özelden hesap numarası verirsin hesabına ücretini transfer ederim neyse bunu konuşuruz yine.....ümidini kesme hiç bir zaman... bende de oluyor sonra bir şeyler vesile olup toparlatıyor sana tavsiyem muhakkakki destek almandır bir ara ben almıştım inan çok rahatlatıyor o dönemde de tüm hormonlarım düzenli çıkıyordu :) tedaviye gelince son denediğim yer hrs ye karar verdim tekrar orda bir denemek istiyorum başka doktorlara bakınca benimki yine iyisiymiş dedim :)

Ağla canım nerde canın istiyorsa ağla... Ama umarım şimdi iyisindir ?

Canlarım nasılsınız ? Çok sık giremiyorum artık unutmayın beni olurmu :(

merhaba kuzular,
bugun buralarda hava kapalı. hüzün seviyesinde artış var...

wannacığımmmm canım benim...içini dök kalmasın... bir de kaskatı olmak var işte...

hepinize selam ediyorum kızlarr. tek tek kucaklıyorum öpüyorum...

Canım iyim tşk ederim sen nslsn? Pıtırcığımın çok gazı var çok üzülüyorum o kıvrandıkça aman cnm yediklerine dikkat et... Uykusuzluk ve baş ağrısı var bendede :(

canım belinden itibaren battaniye sar. sıcak tut bebişi ısındıkça gaz çıkışı rahat olacaktır. üzülme bu dönem de olacaktır gaz. sen gaz yapan yiyeceklerden uzak dur şimdilik. Allah kolaylık versin.

ben iyiyim inşallah. gün sayıyoruz işte. bizde şu günler geçse de kucağımıza alsak diyoruz. tedavi ile olduğu için süre bana çok uzun geldi. sağlıkla tamamlayalımda zaman geçer diyorum. inşallah topikteki dğer arkadaşlara da Allah tattırsın.

canım belinden itibaren battaniye sar. sıcak tut bebişi ısındıkça gaz çıkışı rahat olacaktır. üzülme bu dönem de olacaktır gaz. sen gaz yapan yiyeceklerden uzak dur şimdilik. Allah kolaylık versin.

ben iyiyim inşallah. gün sayıyoruz işte. bizde şu günler geçse de kucağımıza alsak diyoruz. tedavi ile olduğu için süre bana çok uzun geldi. sağlıkla tamamlayalımda zaman geçer diyorum. inşallah topikteki dğer arkadaşlara da Allah tattırsın.
3 çift çorap giydiriyoruz battaniyesiz tutmuyoruz cnm ama herşeye rağmen o gaz oluyo işte, bakalım bugün rezene çayı verdim 1 kaşık umarım işe yarar... Senin ne kadar kaldı telden giriyorum gözükmüyor
merhaba kuzular,
bugun buralarda hava kapalı. hüzün seviyesinde artış var...

wannacığımmmm canım benim...içini dök kalmasın... bir de kaskatı olmak var işte...

hepinize selam ediyorum kızlarr. tek tek kucaklıyorum öpüyorum...

Cnm hoşgeldin uzun zamandır yoktun iyisîndir inş

3 çift çorap giydiriyoruz battaniyesiz tutmuyoruz cnm ama herşeye rağmen o gaz oluyo işte, bakalım bugün rezene çayı verdim 1 kaşık umarım işe yarar... Senin ne kadar kaldı telden giriyorum gözükmüyor

Cnm hoşgeldin uzun zamandır yoktun iyisîndir inş

inşallah işe yarar da kuzucuk rahatlar. ben 30. haftayı yarıladım canım. heralde 38 den sonra gelir diye düşünüyorum. hayılısı ile doğsun da

inşallah işe yarar da kuzucuk rahatlar. ben 30. haftayı yarıladım canım. heralde 38 den sonra gelir diye düşünüyorum. hayılısı ile doğsun da

Maşallah kocaman olmuş isim karar vermişmiydiniz ? Doğum normal istiyosun dimi inş normal yaparsın suan kocaman bi kesiğim var benim :(

Maşallah kocaman olmuş isim karar vermişmiydiniz ? Doğum normal istiyosun dimi inş normal yaparsın suan kocaman bi kesiğim var benim :(

evet biraz büyüdük ama bana daha çok uzun bir süre varmış gibi geliyor. bebişin ismi Abdullah olsun istiyor eşim. doğum konusunu doktorla hiç konuşmadık. herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum ama bakalım hayılısı olsun sağlıklı olalımda.
sezaryan doğum bi nevi ameliyat. o yüzden olacaktır biraz sıkıntılar. çok şükür ikiniz de sağlıklısınız ya

evet biraz büyüdük ama bana daha çok uzun bir süre varmış gibi geliyor. bebişin ismi Abdullah olsun istiyor eşim. doğum konusunu doktorla hiç konuşmadık. herşey yolunda giderse normal olsun istiyorum ama bakalım hayılısı olsun sağlıklı olalımda.
sezaryan doğum bi nevi ameliyat. o yüzden olacaktır biraz sıkıntılar. çok şükür ikiniz de sağlıklısınız ya

33-34 den sonra heran gelebilir diye bekliyorsun cnm sancılar artıyo o yüzden zaman çok hızlı geçiyo ;) ismiyle yaşasın inş.. İmkan olursa kesinlikle normal yap cnm sonuna kadar devam et çok rahat toparlanıyor sonra insan ama tabi herşeyinde hayırlısı

dumancım hayırlı ugurlu olsun bebişin sağılıkla büyüt inşallah gaz sancı hep olur babakucağı istiyor sanırım senin ptırcık Allah uzun ömürler versin bana gelirsek işler çok yogun hiç giremiyorum nete zaten moral çöküntüde hiç bir şey yapmıyorum bakalım dr gideceğiz nasıl ne diyecek bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlerden başka hiç kimse anlamıyor kendine dikkat edin Allah emanet olun bebişi kocaman öpüyorum:54:

kızzlarrr hepinize selamlarrrrr... uzun zamandır giremiyordum çünkü evimde yaklaşık 2 aydır netim yok:/ hayatla bağlantım kesilmiş gibiym resmenn... umarım herşeyyy yolundadırr, giremiyorum diye unuttum sanmayın, dualarınız sayesinde bugün umudumla yaşıyorum, hepinizden Allah razı olsunnnn... bebişimi söliiym sizeee, bugün tam 25 haftalık oldu tırtıl kızım:) ham olsun hersey yolunda, darısı başınıza inş...

dumancım doğum yapmıssınnn, çoook mutlu olsummmm, sağlıkla buyusun kuzucukkk...

rüveydacımm senin de az kalmıss, umarım sağlıkla dünyaya gelir paşamızzz:)

wannacım ve diğerr arkadaşlarım umudunuzu yitirmeyin, demesi kolay diyeceksiniz ama ben de çok aşamalardan geçtim, şükürler olsun yarıladık hamileliği... asla olmaz denildikçe, güçlü olup, üstüne gitmek lazımmış... hergünüm ayrı bir şükür, öyle bi mucize ki bu... artık hareketlerini dışardan bile görebiliyorum, hırkamı hafiften kıpraştırıyo, düşünün bu mutluluk için mücadeleye değmez mi yaa... dualarım her daim sizlerle, evde netim yok, şimdi okuldayım fırsat varken yazim dedim... Allah cümlemizin yardımcısı olsunnnn

wannacım ve diğerr arkadaşlarım umudunuzu yitirmeyin, demesi kolay diyeceksiniz ama ben de çok aşamalardan geçtim, şükürler olsun yarıladık hamileliği... asla olmaz denildikçe, güçlü olup, üstüne gitmek lazımmış... hergünüm ayrı bir şükür, öyle bi mucize ki bu... artık hareketlerini dışardan bile görebiliyorum, hırkamı hafiften kıpraştırıyo, düşünün bu mutluluk için mücadeleye değmez mi yaa... dualarım her daim sizlerle, evde netim yok, şimdi okuldayım fırsat varken yazim dedim... Allah cümlemizin yardımcısı olsunnnn

Canim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah. Ne kadar guzel bir duygudur kim bilir. allahim bizede nasip etsin insallah.Bize biraz kendi hikayenden bahsedersen ve hangi merkezde tedavi oldugunu soylersen belki umutlarimiz biraz daha guclenir. Cunku bende artik umutsuzum malesef:((

Back
X