Hamilelik ve yumurtalık rezervi

dumancım hayırlı ugurlu olsun bebişin sağılıkla büyüt inşallah gaz sancı hep olur babakucağı istiyor sanırım senin ptırcık Allah uzun ömürler versin bana gelirsek işler çok yogun hiç giremiyorum nete zaten moral çöküntüde hiç bir şey yapmıyorum bakalım dr gideceğiz nasıl ne diyecek bilmiyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun sizlerden başka hiç kimse anlamıyor kendine dikkat edin Allah emanet olun bebişi kocaman öpüyorum:54:
cnm çok sağol inşallah hepiniz yaşarsınız bu günleri... Moral bozukluğunu tahmin edebiliyorum ama LULUDYA çok güzel söylemiş yılmak yok her türlü mücadeleye değer bu sonunda emin ol bu çektiğin sıkıntıları unutturuyor

kızzlarrr hepinize selamlarrrrr... uzun zamandır giremiyordum çünkü evimde yaklaşık 2 aydır netim yok:/ hayatla bağlantım kesilmiş gibiym resmenn... umarım herşeyyy yolundadırr, giremiyorum diye unuttum sanmayın, dualarınız sayesinde bugün umudumla yaşıyorum, hepinizden Allah razı olsunnnn... bebişimi söliiym sizeee, bugün tam 25 haftalık oldu tırtıl kızım:) ham olsun hersey yolunda, darısı başınıza inş...

dumancım doğum yapmıssınnn, çoook mutlu olsummmm, sağlıkla buyusun kuzucukkk...

rüveydacımm senin de az kalmıss, umarım sağlıkla dünyaya gelir paşamızzz:)
Oyyy canım kızınmı oluyo seninde maşallah Kocaman da olmuş, az kalmış ... İyi olmanıza çok sevindim arada haber ver...

kızzlarrr hepinize selamlarrrrr... uzun zamandır giremiyordum çünkü evimde yaklaşık 2 aydır netim yok:/ hayatla bağlantım kesilmiş gibiym resmenn... umarım herşeyyy yolundadırr, giremiyorum diye unuttum sanmayın, dualarınız sayesinde bugün umudumla yaşıyorum, hepinizden Allah razı olsunnnn... bebişimi söliiym sizeee, bugün tam 25 haftalık oldu tırtıl kızım:) ham olsun hersey yolunda, darısı başınıza inş...

dumancım doğum yapmıssınnn, çoook mutlu olsummmm, sağlıkla buyusun kuzucukkk...

rüveydacımm senin de az kalmıss, umarım sağlıkla dünyaya gelir paşamızzz:)

Allah razı olsun canım. sağlıkla kucağımıza alalım ve inşallah burada olan olmayan bebiş için mücadele eden bütün kardeşlerimize Allah hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar nasılsınız ? biz pek iyi diiliz bebeğimin poposunda minik bi et parçası çıktı :( kist olabilir dedi drumuz, çocuk cerrahisine götürdük dün o da emin olamadı, şimdilik bi krem verdi 1 hafta sonra tekrar bakacak geçmediyse araştırılacakmış ... Verdiği krem de yakıyo popoyu kızım inanılmaz huysuz o yüzden, canının yandığınamı yanayım, poposundaki ciddi bişeymi onamı yanayım bilemedim ... Zor kavuştum bu bebişe ama sınavımız hala bitmedi, Allah beterinden korusun yinede ne yapalım bunuda atlatırız biz inşallah .,.

Kızlar nasılsınız ? biz pek iyi diiliz bebeğimin poposunda minik bi et parçası çıktı :( kist olabilir dedi drumuz, çocuk cerrahisine götürdük dün o da emin olamadı, şimdilik bi krem verdi 1 hafta sonra tekrar bakacak geçmediyse araştırılacakmış ... Verdiği krem de yakıyo popoyu kızım inanılmaz huysuz o yüzden, canının yandığınamı yanayım, poposundaki ciddi bişeymi onamı yanayım bilemedim ... Zor kavuştum bu bebişe ama sınavımız hala bitmedi, Allah beterinden korusun yinede ne yapalım bunuda atlatırız biz inşallah .,.

Allah sana sabır veersin canım
evladına da Allahtan şifa diliyorum
olumlu düşün ve güzel şeyler olsun canım:48:

canım allah korusun nazlı bebeğini...önemli bişey değildir inşallah...

canım endişe etme ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. yavrunun canı yandıkça senin de yanar ama sen güçlü olmak zorundasın. yavruna sıkı sıkı sarıl acil şifalar diliyorum

dumancım geçmiş olsun...umarımm önermsiz bişeydir...ben mi acaba
Ben lafı hiç geçmedi cnm ilk çatlakmı acaba dedi sonra baktı büyüyor kist olabilir dedi dr, canı yansa da merheme devam ediyoruz inş geçsin başka bişey istemem
canım endişe etme ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. yavrunun canı yandıkça senin de yanar ama sen güçlü olmak zorundasın. yavruna sıkı sıkı sarıl acil şifalar diliyorum

Canımm o kıvrandıkça benim karnıma ağrı giriyo çok ilginç bi his bu :( çok Sğl

duman kızçemizin durumu nasıl. yavrum inşallah bir şey çıkmamıştır. öpüyorum ikinizide

duman kızçemizin durumu nasıl. yavrum inşallah bir şey çıkmamıştır. öpüyorum ikinizide

Cnm kırmızılık solmaya başladı ama tamamen geçmedi, sürekli çiş kaka ıslak kaldığı için uzun sürebilirmiş takip ediyoruz şimdi...
Bugün kırkımız çıktı yıkandık paklandık :) büyüyo kızım maşallah teyzeleri... Onca çektiğim sıkıntı hepsini unutturdu bana bu kız, sizinde inşallah öyle olacak kızlar bebeğini kucağına alan yaşadığı tüm sıkıntıları unutacak geçecek bu günler

maşşallah güzel kızına dumancım..öyle günler bizede gelecek mi?
umutsuz yaşanmıyor hem arada dibe vurup hemde umut ediyoruz işte...

millsstooneee nerelerdesin ? aku ile ilgili bilgi istiyorum...ayten hanıma nasıl ulaşabilirim adres telefon ve tüm detayları anlatırmısın lütfen ...

maşşallah güzel kızına dumancım..öyle günler bizede gelecek mi?
umutsuz yaşanmıyor hem arada dibe vurup hemde umut ediyoruz işte...

millsstooneee nerelerdesin ? aku ile ilgili bilgi istiyorum...ayten hanıma nasıl ulaşabilirim adres telefon ve tüm detayları anlatırmısın lütfen ...

canımmm ümraniye ümran tıp merkezinde tel:216 4619492

Aku ile ilgili bilgi ne gibi canım? Nette görmüşsündürr iğnelerini onları rahim ve yumurtalıklar çevresinde yoğunlaştırıyor uyarıyorr ayrıca gerek elle gerek bir makinesi var..Onun dışında ayakta el bileklerde ve başımızdada bazı noktalara konuluyorr..Belinede özel uygulama yapar..50 tl idi en son ama zamlanmıştır kesin..Ama çoğu yere göre çok çok iyi..Ayrıca Ayten Hanım çok ilgilenir durumu anlatırsın..Rahimi kanlandırıp canlandırmak için,yumurtalıkların uyarılması için,ayrıca belde kaslarda rahatlamak için..Hadi sen başla bende başlamayı istiyorum nasibse..Bir gün ayarlarız belkide oturup konuşuruz nasib olursa.. Öpüyorum başka merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplarım datlumm öpt çok:16::16::16::16:

canımmm ümraniye ümran tıp merkezinde tel:216 4619492

Aku ile ilgili bilgi ne gibi canım? Nette görmüşsündürr iğnelerini onları rahim ve yumurtalıklar çevresinde yoğunlaştırıyor uyarıyorr ayrıca gerek elle gerek bir makinesi var..Onun dışında ayakta el bileklerde ve başımızdada bazı noktalara konuluyorr..Belinede özel uygulama yapar..50 tl idi en son ama zamlanmıştır kesin..Ama çoğu yere göre çok çok iyi..Ayrıca Ayten Hanım çok ilgilenir durumu anlatırsın..Rahimi kanlandırıp canlandırmak için,yumurtalıkların uyarılması için,ayrıca belde kaslarda rahatlamak için..Hadi sen başla bende başlamayı istiyorum nasibse..Bir gün ayarlarız belkide oturup konuşuruz nasib olursa.. Öpüyorum başka merak ettiğin birşey olursa seve seve cevaplarım datlumm öpt çok:16::16::16::16:

harikasın tam olarak istegim bilgileri vermişsin...ilk fırsatta başlayalım hadiii ertelemeyelim hatta sonrasında sarılıp dertleşelim :)
belkide biraz ağlaşırızzz
zaten doktorumuzda aynı senlee illaki karşılaşırız..

harikasın tam olarak istegim bilgileri vermişsin...ilk fırsatta başlayalım hadiii ertelemeyelim hatta sonrasında sarılıp dertleşelim :)
belkide biraz ağlaşırızzz
zaten doktorumuzda aynı senlee illaki karşılaşırız..

Mani gibi olmuşş wanna sende harikasınnn:16::16::16::16:

Özelden mesajını aldımm okişş datlumm:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:

selam kızlar bende başladım tüp tedavisine ve sadece iki yumurtam oluşmuş biliyorum
önemli olan kalitesi ya kaliteli değilse:50:
işte tam burada sizin desteğinize ihtiyacım var
ilk denemem tüpde ya olmazsa diye çok korkuyorum
ve içimdeki umut artıyor artıncada çok kaptırma diyorum kendi kendime
dertleneyim dedim kızlar bu arada AMH 0.9 :50::50: Allah yay ve yardımcımız olsun

Back
X