Hamilelik ve yumurtalık rezervi

selam kızlar bende başladım tüp tedavisine ve sadece iki yumurtam oluşmuş biliyorum
önemli olan kalitesi ya kaliteli değilse:50:
işte tam burada sizin desteğinize ihtiyacım var
ilk denemem tüpde ya olmazsa diye çok korkuyorum
ve içimdeki umut artıyor artıncada çok kaptırma diyorum kendi kendime
dertleneyim dedim kızlar bu arada AMH 0.9 :50::50: Allah yay ve yardımcımız olsun

Canım inanki çok zor biliyorum ama hep diyorumm şu anda olana şükretmelisinn ve çok dua etmelisinn.Onca iğneye rağmen hiç yumi çıkmayanlarımızda var (şekil a ben).O yüzden Rabbim o 2 yumine can versin kan versin gülüm..Göbüşüne bebiş olsunlar..

Nerede oldun tedavini kaç doz kullandılar bilmediğimiz farklı bir vitamin yada ilaç oldu mu?.fsh nasıldı sende?

Rabbim yollarını açsınn..İnş hayırlı haberlerini duymak nasib olur..Yaz mutlaka olurmu cnm..:16::16:

selam kızlar bende başladım tüp tedavisine ve sadece iki yumurtam oluşmuş biliyorum
dertleneyim dedim kızlar bu arada AMH 0.9 :50::50: Allah yay ve yardımcımız olsun

Canım ümidini yitirme ne olur. benim tüp bebek denememde 3 yumurta oluşmuştu ve yumurta toplanacağı gün sadece 1 yumurta kaldı. Diğerleri erken olgunlaştı ve ben tek yumurtayla girdim tüp bebeğe. Kaliteli çıktı yumurtam ama nasip değilmiş tutunamadı. Şimdi bebeğin tutunması için yöntem varmış . Tek yumurta bile tutunabilir Rabbim istedikten sonra. sakın ama sakın bozma moralini :20:

Kızlar bu arada ben mustafa eraslanın ürünlerine başladım 3 ay bitti. Ve tamı tamına 6 tane yumurtam oluşmuş :53: doktorum bile çok şaşırdı ama yumurtaların içi boş çıktı şimdilik. devam ediyoruz ilacı kullanmaya gelişmeleri buraya yazarım. Rabbim hepimiz için en yakın zamanda "ol"" der inşallah :16:

Canım inanki çok zor biliyorum ama hep diyorumm şu anda olana şükretmelisinn ve çok dua etmelisinn.Onca iğneye rağmen hiç yumi çıkmayanlarımızda var (şekil a ben).O yüzden Rabbim o 2 yumine can versin kan versin gülüm..Göbüşüne bebiş olsunlar..

Nerede oldun tedavini kaç doz kullandılar bilmediğimiz farklı bir vitamin yada ilaç oldu mu?.fsh nasıldı sende?

Rabbim yollarını açsınn..İnş hayırlı haberlerini duymak nasib olur..Yaz mutlaka olurmu cnm..:16::16:

ayy canım çok düşüncesizce davrandım
senden çok özür dilerim canım
üç aydır DHEA kullanıyorum
2 aydırdaDONG QUAI ve evenıng primrose oıl kullanıyorum
tedaviyede menogon 4toz iki su akşam 7 de
ağızdan femara sabah akşam bugünde karından orgatudrol gibi bir iğne karından
yarında kontrolüm var çatlatma olacam
FSh değerimi bilmiyorum canım
inşallah Allahım bizlerede başkalrına umut olma yolunu aaçar:49::49::49::49::49:

Canım ümidini yitirme ne olur. benim tüp bebek denememde 3 yumurta oluşmuştu ve yumurta toplanacağı gün sadece 1 yumurta kaldı. Diğerleri erken olgunlaştı ve ben tek yumurtayla girdim tüp bebeğe. Kaliteli çıktı yumurtam ama nasip değilmiş tutunamadı. Şimdi bebeğin tutunması için yöntem varmış . Tek yumurta bile tutunabilir Rabbim istedikten sonra. sakın ama sakın bozma moralini :20:

Kızlar bu arada ben mustafa eraslanın ürünlerine başladım 3 ay bitti. Ve tamı tamına 6 tane yumurtam oluşmuş :53: doktorum bile çok şaşırdı ama yumurtaların içi boş çıktı şimdilik. devam ediyoruz ilacı kullanmaya gelişmeleri buraya yazarım. Rabbim hepimiz için en yakın zamanda "ol"" der inşallah :16:

İncir kurunu deneyin oda yumos sayısını yükseltiyor bide günlük ananas ve kivi yiyin bebeğin tutunması için

inşallah Allahım bizlerede başkalrına umut olma yolunu aaçar:49::49::49::49::49:

Bercestem diğer topikte yazdığımı okudun mu canım

Bercestem diğer topikte yazdığımı okudun mu canım

Berceste canım kaçıncı gunundesin yumoslarin kaç ml olmuş benimde ilk sıralar 2 yumostu son kontrolde 3 olmuştu opu yapılırken 6 yumos topladık dediler sok olmuştum çok şükür 3 tanesi kendini bırakmamış benimle yola 2 tanesi çıktı 1ide buzdolabına onu alacağım günü beklemek üzere donduruldu

hepimiz için hayırlısı kızlar
6 yumurtan hayırlı kaliteli olarak döllensin ve sana sımsıkı tutunsun inşallah
Allahım OL de yarabbim:26:
mustafa erasslan karşıma çok çıkmaya başladı:44::44:
eğer bu olmazsa daha farklı yöntemler kullancam :52:

hepimiz için hayırlısı kızlar
6 yumurtan hayırlı kaliteli olarak döllensin ve sana sımsıkı tutunsun inşallah
Allahım OL de yarabbim:26:
mustafa erasslan karşıma çok çıkmaya başladı:44::44:
eğer bu olmazsa daha farklı yöntemler kullancam :52:

Allah razı olsun canım. 6 yumurtaya sevinirken FSH 31çıkıverdi tedaviye başlayamadık. ama hiç olmazsa 6 yumurta oluştu belki diğer aylarda kalite de olur diye ümit ediyorum. Ben de hiç girmezdim bu tür bitkisel ilaç işlerine de etrafımda kullan kullan diye sesler yükselince deneyeyim dedim. Rabbimin bebek için sebebi nereden vereceği belli olmaz sonuçta. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hep birlikte

Berceste canım kaçıncı gunundesin yumoslarin kaç ml olmuş benimde ilk sıralar 2 yumostu son kontrolde 3 olmuştu opu yapılırken 6 yumos topladık dediler sok olmuştum çok şükür 3 tanesi kendini bırakmamış benimle yola 2 tanesi çıktı 1ide buzdolabına onu alacağım günü beklemek üzere donduruldu

bartekim sen ciddimisinnnnnn:53: hayırlısı olsun canım inşallah şimdi daha huzurlu uyuyabilirim :16::16:
c.tesi sağdaki 11mm soldaki 13mm
yarın sabah kontrolüm var çatlatma yapılacakmış çarşambada opu var
inşallah senin bebişlerin ikiside seninle olacak :48::48::48::48:
teyzesi yer onları aslında içimde bir ferahlık var bartekim ama
yine de ya olmazsa demekten kendimi almıyorum:50:

Allah razı olsun canım. 6 yumurtaya sevinirken FSH 31çıkıverdi tedaviye başlayamadık. ama hiç olmazsa 6 yumurta oluştu belki diğer aylarda kalite de olur diye ümit ediyorum. Ben de hiç girmezdim bu tür bitkisel ilaç işlerine de etrafımda kullan kullan diye sesler yükselince deneyeyim dedim. Rabbimin bebek için sebebi nereden vereceği belli olmaz sonuçta. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler alırız hep birlikte

benim bitkisel ilaçlarımı doktor verdi canım
ama bitkisel bencede kullan
inşallahhh bebeklerimiz yakında bizimle olur:16:

kızlar iyi geceler sabah erken kalkacam yarın haber veririm size hepinizi çok öptüm
sağolun iyi geceler:16:16::16:

bartekim sen ciddimisinnnnnn:53: hayırlısı olsun canım inşallah şimdi daha huzurlu uyuyabilirim :16::16:

Canım en az 18 ve 20 olmadan çatlatma iğnesi yapılmıyor inşallah o güne kadar günlük incir kivi ve ananas yemeyi ihmal etme canım inşallah yummaların kaliteli olur seni bırakmazlar

kızlar iyi geceler sabah erken kalkacam yarın haber veririm size hepinizi çok öptüm
sağolun iyi geceler:16:16::16:

İyi geceler canım takma kafana bende çok stres yaptım az diye şimdi test gunünü bekliyorum duanı eksik etme

bercestem kuzum hiç umutsuzluğa kapılma yeter ki rabbim ol desin. benim de 2 yumurtam döllenmişti. doktorum şansın çok az dedi ama şükürler olsun bu günlere geldik. Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı da nasip etsin. ben inanıyorum olacaktır inşalah

kizlarr mrb benimde yumurta rezervim dusukmus bunu uc asilama sonunda ancak ogrenrbildim.amh olcumu yapildi. bi yil once1.1 idi bi ayvonce yine olctulerr 1.0 imis.pek bi inme yokmus ama fsh en yuksek12 cikti.dhea ile 6ya dustu ikinci kutunun sonuna dogruu.suan tup bebek asamasindayim uzun protokol uygulaniyor..sansim ne kadar bilmiyorumttekk bildim rabbim verirsee olucakk

estgfrllh cnm:16::16::16::16::16::16:

Rabbim emeklerinin karşılığını versinn inşşşaaallahhh..O iki yumin kalitelii çıksınn ve çook kaliteli embriyolar olsunlarr..Sonrada göbüşünde can bulup bebiş olsunlar..

Merhaba kızlar nasılsınız özledim hepinizi... Kayınvalidemler doğum yaptığımdan beri bizdeydi, hafta sonu gittiler kaldım kızımla başbaşa o kadar yoruluyorumki insanlıktan çıktım tipim kaydı resmen :) çok sık giremiyorum nete hoş topik iyice ıssızlaştı zaten ;( hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum sizi

Merhaba kızlar nasılsınız özledim hepinizi... Kayınvalidemler doğum yaptığımdan beri bizdeydi, hafta sonu gittiler kaldım kızımla başbaşa o kadar yoruluyorumki insanlıktan çıktım tipim kaydı resmen :) çok sık giremiyorum nete hoş topik iyice ıssızlaştı zaten ;( hepiniz iyisinizdir umarım öpüyorum sizi

:1: canım kısa sürede alışırsın merak etme. ilk başta yanında olmaları çok iyiymiş. kızımız biraz büyüsün sen o zaman gör:52:
bizde sizi öpüyoruz canım. görüşmek üzere

:1: canım kısa sürede alışırsın merak etme. ilk başta yanında olmaları çok iyiymiş. kızımız biraz büyüsün sen o zaman gör:52:
bizde sizi öpüyoruz canım. görüşmek üzere

Canım sana tavsiyem annen Yada kayınvalide farketmez gelen yardımları geri çevirme sakın :)

Canım sana tavsiyem annen Yada kayınvalide farketmez gelen yardımları geri çevirme sakın :)

cnm ömürlü olsun bebeğin nihayet öyle böyle düşük korkuları derken sen kavuşdun bebeğine ;) ay bide insalıktan çıktım tipim kaydı diosun ya pes ikiz olsalar napıcakdın ;))) gerçekten doğumun ilk aylarında birilerinin yardımının olması çok güzel ve ihtiyaç olan bişey..kızınla ve kocanla mutlu mesut yaşayın inş. darısı olmıyanlara bizlere inş. :16:

Back
X