cerrah pasa tıp fakultesı. arastırma hastanesı oluyor. Rabbım gonlunun muradını bır mucizeyle getırsın sana dogal yollardan ınsaallah. ama sen su amh testını yaptır. cunku o test ne kadr yumurta kaldgnı gosterıyor. CNM sen ozaman tup bebek merkezne gıt vakt kaybtmdn. gel namzlarmızı kılalım dua edlım. dua her seyın anahtarı. Ben ınanıyorum senın evladın olucak ınsaallah ınanıyorum benımde olucak ve mucıze gıbı dıyıcez ıns
Rabbm ezanlar okunuyor ne olur dualarımız kabul et. Derdımızıe şifa nasip et. eskı saglıgımıza kavusalaım. Hayırlı evlatlar hediye et bizelere inş. gonlumuzun muradlarını nasıp etki bizde onları senın rızan dogrultusunda yetiştirelim. ve peygamberımız salıh ummetının cokluguyla övünsün((
aminnnnnnn... tam yüreğimden aminnn diyorum inş. cnm rabbim sana bana tüm isteyenlere çok bekletmeden nasip etsin bebek inş sorunsuzca hamile kalalım doğdukları günleri büyüdükleri günleri görelim cnm içim cız etti inan evet ezanlar okunuyor rabbim dualarımızı şu mübarek güünler yüzüsuyu hürmetine kabul etsin inş. cnm sanada en kısa zamanda anneliği tattırsın inan tüm kalbimle dualarımda olacaksın uykusuz geceler sonunda yine sabahladık rabbim yar ve yardımcımız olsun allaha emanet ol cnm dediğin gibi yapalım en güzeli rabbimize sığınmak görüşürüz tekrar cnm çok tşk ederim valla senle konuşmak iyi geldi bilmediğim çok şey öğrendim yol gösterdin allah razı olsun en yakın zamanda şu amh testini yaptırıcam hayırlısı ne ise o olsun hepimiz için iyi sabahlar :))))