Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
millstone sen çocukistiyorum.com platformunda elolelo musun bende ordan angel2008 im
canım benim bak burda bile seni tanıyorum kucaklaşalım valla napıyorsun emre beye gidiyor musun sen.
kür olarak neler içiyorsun
çoooookkk güzel bi haber aldım ama tutucam kendimi kendisi söylesinnn ayyyyyy çooook mutluyum yaaaaaaaaaaa![]()
bende bende alldım o haberiii..buraya gelip yazmasını bekliyorumm çok mutluyumm çokk..
hiç anlaşılmadıı dimii![]()
yook yooook anlaşılmamıştırrrrcanım inşallah darısı sana olsun bak herkesin yüzü gülüyo sırayla
evet cnmmm inşşşş sıramız gelicek bizimdee...Ama o kadar dua ettimkii valla namazlarımdan sonra şu 12 günn o yüzden kendim gibi çoook sevinçliyimm arkadaşımız adınadaa![]()
ben yeni öğrenmiştim cnm , Allah a şükür inşallah doğum haberinide almak kısmet olur
zaten test günü bugündü cnm bnmm yaniigeç kalmadıkk hepimiz aynı anda öğrendikk..Rabbim dediğin gibi kucağına aldığı günleri göstersinn bizlere..
cnm ben biraz kopuğum bu aralar çok bakamıyırun,sende tedavi durumu varmı
yok gülümmm..yani bilmiyorumm..ben ne zaman doktora gitsem tedaviye başlıyom ama yarım kalıyo..bakalımm neler gösterecekk önüüzdeki günler..
senin bebek çok nazlı olacak cnm bunu gösteriyo bu durum..olsun geç olsun ama olsun sonunda yüzün gülsün herşeyşn hayırlısı bitanem
kür yapmıyom cnm..
deha günde 3 tane..
Omega 1 tane Arginmax women 1 yada arada 2 tane yapıyomm kafama göre :))
şimdilik bunlar var..Arada adaçayı demliyorum..
ıvf herbal supportum elime geçmedi onu bekliyom bahar canlanması için..
Emre Beye gidicem de ne zaman onu bilmiyom..En son bülent tıraşta denemeye kalktım erken çatladı yumi kaldıı..Geçen ay gitmedim hiç bir doktoraa..canım istemiyor nedensee..Birde 1 aydrı başka bazı ailevi problemler oldu onlarla uğraşmaktan sanırımm..
İştee büle güzelimmm..![]()
bu Arginmax women ne oluyor kızlar ya vitamin gibi bişimi ne için kullanılıyor
Aynen cnm..nete yaz markasıda çıkar hemen..l-arginine ana maddesi..birsürü vitamin var içinde..İnş şifa olur..
Bu arada nikin beni benden alıyorr bayılıyorumm söylemeden geçemicemm![]()