Hamilelik ve yumurtalık rezervi

Allah razı olsun gözümyolda çok sağol inşşş hepimiz bebişlerimize hamile kalalım

rabbim bu yolda hiçbir yuvayı çocuksuz bırakmaz inşşşş

sabırla çabalıyorum inşşş rabbim görüyordur

canım ben 5 aylık ikizlere hamileyim.3. tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım çok şükür. darısı senin başına

aminnnnnnnnnn hemde ikizinden ....darısı tüm bekleyenlere inşaallah ...cinsiyetleri neymiş öğrendin mi peki..cinsiyeti önemsediğimden değil merakımdan soruyorum en önemlisi sağlıklı olması..inşaallah seninkilerde sapasağlam kucağına gelirler

Allah razı olsun gözümyolda çok sağol inşşş hepimiz bebişlerimize hamile kalalım

rabbim bu yolda hiçbir yuvayı çocuksuz bırakmaz inşşşş

sabırla çabalıyorum inşşş rabbim görüyordur

Rabbimin görmediği ne var ki elbette görüyor hepimizi görüyor...biz Onun razı olduğuna razı olmalıyız O nasıl isterse öyle olur..kimini sebep verip taktirine ulaştırır kimini de hiçbir sebep olmadan taktirine ulaştırır.biz bazı sorunlarımız olduğu için beklediğimizi düşünüyoruz ya peki hiç bir sorunu olmayanlar niye bekliyorlar yıllarca..olmaması için hiçbir sebep bulunamıyor ne aşılama ne tüp bebek işe yaramıyor tıp aciz kalıyor resmen neden çünkü Allah ın ol dediği vakit gelmeden hiçbirşey olmaz ister sebepli ister sebepsiz...eğer Rabbim bizim için de ol diyeceği bir vakit taktir ettiyse o vakit geldiğinde mutlaka ama mutlaka olacak isterse fsh tavan yapsın ...bunu ne kendimi ne de başkalarını teselli etmek için söylemiyorum böyle inandığım için söylüyorum

aminnnnnnnnnn hemde ikizinden ....darısı tüm bekleyenlere inşaallah ...cinsiyetleri neymiş öğrendin mi peki..cinsiyeti önemsediğimden değil merakımdan soruyorum en önemlisi sağlıklı olması..inşaallah seninkilerde sapasağlam kucağına gelirler

canım iki tane kızım olacak inşlh. dua et. hamilelikte çok stresli. bulmuşken kaybetmekten çok korkuyorsun

ne güzel yazmışsın gözümyolda. tabii ki herşey rabbimin takdiri

rabbimin izni olmadan bir yaprak kıpıdamaz

inşşş mevlam bize de bebek nasip etmiştir. hayırlısıyla

zaten ben rabbimden ümidimi kesmediğim için 5 yıldır çabalıyorum

yoksa doktorlara kalsa donorluk işim

ama ben doktorlara değil rabbime güveniyorum

inşşş birgün birşey veya birşeyler vesilem olacak inanıyorum.

inancımı hiç kaybetmedim ne zmana kaybederim ümidimi artık 45 yaşında ümit etmem ama inşşş o zmana kalmaz

rabbim tez vakitte meleklerimizi hayırlısyla gönderir kucaklarımızı doldurur inşşşş

o yüzden hep sabrediyorum

Canım genelde telden girdiğim için kim ne yazıyor göremiyordum..bugün pc den açtım senin yazılarını gördüm.Çok şükür doğum yapmışsın oğlunu almışsın kucağına..Gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Canlarım benim artık eskisi gibi konuşup görüşemiyoruz ama hepinizi çok özledim,ara ara gelip güzel haberleri alıp gidiyorum... Benim hayatımda çok önemli bi değişiklik yok kızım Eyşan ı büyütüyorum, iznimin bitmesine az kaldı diyebilirim.. çarşamba günü 4.aynı bititrecek kızım,zaman öyle çabuk geçiyorki nasıl bugünlere geldik bilmiyorum..Sürekli dua ediyorum kızımı sevdikçe daha çok istiyorum hepinizin anne olmasını...

Canlarım benim artık eskisi gibi konuşup görüşemiyoruz ama hepinizi çok özledim,ara ara gelip güzel haberleri alıp gidiyorum... Benim hayatımda çok önemli bi değişiklik yok kızım Eyşan ı büyütüyorum, iznimin bitmesine az kaldı diyebilirim.. çarşamba günü 4.aynı bititrecek kızım,zaman öyle çabuk geçiyorki nasıl bugünlere geldik bilmiyorum..Sürekli dua ediyorum kızımı sevdikçe daha çok istiyorum hepinizin anne olmasını...

Maşallah kızına;) inşallah dualarla biz de evlatlarımızı kucağımıza alacağız hayırlısıyla

Sevgili Mavera,

aksam aksam moralimi düzelttin , ozel bir hastanede Prof Doktor 'a gidiyorum. Onumuzdeki hafta bası görüşeceğiz. Ben de biraz umutsuzluğa kapılan tiplerdenim. bakalım ne diyecek.

-------------------------------
Doktoruma orta parmak işareti yaparak değiştirdim. 5 haftalık hamileyim. Normal yoldan hamile kalma sansımın %5 olduğunu söylemişti. Hanımlar ;doktporun her söylediğini kafanıza takmayın!

Canım genelde telden girdiğim için kim ne yazıyor göremiyordum..bugün pc den açtım senin yazılarını gördüm.Çok şükür doğum yapmışsın oğlunu almışsın kucağına..Gözünüz aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Ve isteyen herkese nasip etsin inşallah...

evet dumanım 15 nisan da doğum yaptım. pıtrıcık bir oğlum oldu. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
senin prenses büyüüştür baya. bak talibiz kızına anasına çektiyse kesin güzeldir

evet dumanım 15 nisan da doğum yaptım. pıtrıcık bir oğlum oldu. Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
senin prenses büyüüştür baya. bak talibiz kızına anasına çektiyse kesin güzeldir

oyyy maşallah büyümüş bile seninki de :) benim kızımla arasında 3 ay var tam büyük olmasa tamma derdim de ay farklı olacak :34:

arkadaşlar ben nisanda klomen tedavisi oldum ama hamile kalamadım o zaman fsh 14 çıkmıştı bu ay hiç baktırmadım kaç olduğunu bilmiyorum adet günüm 4 gün geçti umutsuz olmama rağmen test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ama hamileyim diyemiyorum ya değilsem sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonradan...ben son adetim başlayınca yumurtlama gününe kadar birsürü şey yemiştim bal tarçın çörekotu polen karışımı yedim hayıt içtim adaçayı içtim bi çay karışımı daha içmiştim kuru incir yemiştim bunların etkisiyle adetim gecikmiştir diye önemsemedim ama test bunların etkisiyle pozitif olmaz dimi...ya da kist falan varsa o yüzden pozitif göstermiş olabilir mi....yarın kan testi yaptıracağım ama her an adet olucam diye de korkuyorum adet ağrılarım var kaç gündür hala devam ediyo...dua edin bana

olsun canım bizim için farketmez bende babasından 1yıl 1 ay büyüğüm:52:
oyyyy kızımı kimselere veremem beeeennn :1::1: turşusunu kurucam:34:
arkadaşlar ben nisanda klomen tedavisi oldum ama hamile kalamadım o zaman fsh 14 çıkmıştı bu ay hiç baktırmadım kaç olduğunu bilmiyorum adet günüm 4 gün geçti umutsuz olmama rağmen test yaptım ikinci çizgi baya belirgin çıktı ama hamileyim diyemiyorum ya değilsem sevinip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum sonradan...ben son adetim başlayınca yumurtlama gününe kadar birsürü şey yemiştim bal tarçın çörekotu polen karışımı yedim hayıt içtim adaçayı içtim bi çay karışımı daha içmiştim kuru incir yemiştim bunların etkisiyle adetim gecikmiştir diye önemsemedim ama test bunların etkisiyle pozitif olmaz dimi...ya da kist falan varsa o yüzden pozitif göstermiş olabilir mi....yarın kan testi yaptıracağım ama her an adet olucam diye de korkuyorum adet ağrılarım var kaç gündür hala devam ediyo...dua edin bana

canım gözünaydın, hamile olmasan o 2.çizgi asla çıkmazdı... hemde belirgin diyorsun demekki nerden baksan 4-5 haftalık var, inşallah bi sorun yaşamazsın test sonucunu alınca yaz bize olurmu...

Wannaaammmmmm taze hamiş nasılsın fasulyemiz nasıl????

kesin hamilesin.çok güzel inşlh herşey yolunda gider.güzel haberlerini bekliyoruzz

Son düzenleme:
kesin hamilesin.çok güzel inşlh herşey yolunda gider.güzel haberlerini bekliyoruzz

tam 3 senedir takip ettiğim bu foruma birgün bende 'HAMİLEYİM' diye yazabilecekmiyim diyordum hep ama Rabbim sonunda nasip etti elhamdülillah..beta hcg 296.5 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vericem sizlerden dua bekliyorum inşaallah herşey güzel bir şekilde devam eder...değerim düzenli yükselirse dış gebelik olma ihtimali kalmaz dedi doktor...umarım öyle olur da sevincim yarıda kalmaz inşaallah...Rabbim bu sevinci herkese yaşatsın inşaaalah....ama hala inannamıyorum hamile olduğuma

tam 3 senedir takip ettiğim bu foruma birgün bende 'HAMİLEYİM' diye yazabilecekmiyim diyordum hep ama Rabbim sonunda nasip etti elhamdülillah..beta hcg 296.5 çıktı pazartesi tekrar gidip kan vericem sizlerden dua bekliyorum inşaallah herşey güzel bir şekilde devam eder...değerim düzenli yükselirse dış gebelik olma ihtimali kalmaz dedi doktor...umarım öyle olur da sevincim yarıda kalmaz inşaallah...Rabbim bu sevinci herkese yaşatsın inşaaalah....ama hala inannamıyorum hamile olduğuma

Gözün aydın canım allah tamamına erdirsin kötü bişey düşünme herşey yolunda gider inşallah :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ilk hamile olduğumu öğrendiğimde bende inanamamıştım. çok mutlu oldum. değerin bayağı yüksek çıkmış. hadi bakalım başka zor ve güzel bir süreç seni bekliyor.

maşallah tebrikler gözümyolda canım amin rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu.darısı bizlere olsun inş.Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım

Canım inşallah cevap yazarsın ben hayatımın en zor günlerini yaşıyorum formları araştırırken sizlerin yaşadıklarınızı okudum özellikle senin yaşadıklarıyla ortak şeyler yaşadığımı gördüm. Canım ben 3 yıllık evliyim ve 1.5 yıldır bebek istiyoruz 4 kez düşük yaptım en son mayısın 20 de regl olmam gerekiyordu 2 gün geçince test yaptırdım ve gebelik çıktı bende kan pıhtılaşması var mhftt 677 heterezigot 3 gün sonrada 0.2 lik iğne kullanmaya başladım ama 2 gün sonra kalamam başladı acildi düşük öönleyici iğne yaptılar fakat işe yaramadı 5 6 gün sonra kanama hızlandı. İşte felaket haberleri de böyle başladı bana dr um tüp bebek dedi kromozomlarda bozukluk vardır dedi ama ben daha önce genetik test yaptırmıştım temizdir. Ama dr dediğinde ısrar etti bende tüp bebe. DR una gittim o da fsh lh e2 prolaktine baktı ve şok fsh 15 lerde lh5.2 e2 24 prolaktin 0.46 ve bana amh yaptırdı bu da 0.2 çıktı samsunda yaşıyorum burdaki Dr ların bazıları tüp bebekte bile şansın çok az dedi bazıları ise düştükten dolayı hormonlar dengesizleşmiştir diyor 4 kez nasıl hamile kaldın bu değerle çok zor diyor canım benim 2 sorum var sana ilk olarak ankarada tavsiye edeceğini dr varmı birkaç tane 2.olarak da kullandığının bitkisel kür falan var mı mantigini nickli arkadaşından seninde tavsiyelerini ve yorumlarını bekliyorum lüften

Back
X