- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
Benimki adetime yakın çatlıyodu belli olmaz yumurta takibi yaptır bi ay doktora git her hafta.Son adet tarihim 17 eylül 7 gün sürdü ve 28-29 günde düzenli adet görüyorum 28.30eylül-02ekm birlkte oldum ama yine yumurtladgma dair hiç bi belirtim olmadı ilişkiye dewam edicem belki geç yumurtluyormdur diye acaba yumurtam catlamiyo mu yada benmi hissetmiyorum benm gibi hissetmeyen varmi inş bu kez olmuştur 6 aydır deniyoruz
P.tsi gitsem çatlamış veya çatlamak üzere şeklinde bilgi alabilirmiyimBenimki adetime yakın çatlıyodu belli olmaz yumurta takibi yaptır bi ay doktora git her hafta.
Muayne amaclı git canım hem durumuna bakar hem de görür zaten yumurta var mı yok muP.tsi gitsem çatlamış veya çatlamak üzere şeklinde bilgi alabilirmiyim
1 ay öncesine kaar gitmiştim muayene olmak icin yumurtaliklarnda hic bi sorun yok dedi bikac kan testi de yaptirdm hic bi sorn yok dedi tabi detayli muayene olmadm rahim filmi veya alttan muayene faln olmdmMuayne amaclı git canım hem durumuna bakar hem de görür zaten yumurta var mı yok mu
Canım bende yumurta tembelliģi vardi pkoluyum bir de düzensizlik vardi. Ben bir ay boyunca yani 30 gün ilişki olsun madem dedim iki gune bir hiç aksatmadik o ay. Çünkü ne zaman yumurtladığımı bilmiyodum. Önceki ay da hatta yunurta takibine gitmiştim klomen falan kullanmıştım adete yakın çatladı yani geç oluyordu. O ay hamile kalamadım. Sonraki ay işte iki güne bir ilişki. Hamile kaldım o ay. Istersen bu ay böyle yap. Ben hatta 30 gunde sonra acı hissediyodum ilişkiyi bıraktım yeter dedim. Bi hafta geciktim ve test pozitif. Saglam kafayla bu ay böyle dene istersen.1 ay öncesine kaar gitmiştim muayene olmak icin yumurtaliklarnda hic bi sorun yok dedi bikac kan testi de yaptirdm hic bi sorn yok dedi tabi detayli muayene olmadm rahim filmi veya alttan muayene faln olmdm
Bu zamanda bunu dert etmek kaldi mi yahuu .yumurtladim mi yumurtlucakmiyim diyerek neden takiyosun.yumurtlama testi al iliskiye gir.hamile kal.olsun bitsin...bu arada çatlama ayri yumurtlama ayri olay degildir.yumurtlamanin diger adı yumurta catlamasidir.Son adet tarihim 17 eylül 7 gün sürdü ve 28-29 günde düzenli adet görüyorum 28.30eylül-02ekm birlkte oldum ama yine yumurtladgma dair hiç bi belirtim olmadı ilişkiye dewam edicem belki geç yumurtluyormdur diye acaba yumurtam catlamiyo mu yada benmi hissetmiyorum benm gibi hissetmeyen varmi inş bu kez olmuştur 6 aydır deniyoruz
Ovulasyon testi kullandm cift cizgi ciktgnda iliskiye girdim yine olmadi bende bunun cevabini bulmaya calisyrm hem öyle yap hamile kal diye bişe olsaydi isteyen herks istedigi an hamile kalirdi nyse yinede tsklrBu zamanda bunu dert etmek kaldi mi yahuu .yumurtladim mi yumurtlucakmiyim diyerek neden takiyosun.yumurtlama testi al iliskiye gir.hamile kal.olsun bitsin...bu arada çatlama ayri yumurtlama ayri olay degildir.yumurtlamanin diger adı yumurta catlamasidir.
Ovulasyon testi kullandm cift cizgi ciktgnda iliskiye girdim yine olmadi bende bunun cevabini bulmaya calisyrm hem öyle yap hamile kal diye bişe olsaydi isteyen herks istedigi an hamile kalirdi nyse yinede tsklr[/QUOTE
Eger ki ortada hicbir saglik sorunu yok ise tabiki isteyen herkes istedigi an hamile kalabilir yumurtlama gununu bilmek bunun icin yeterlidir.ben yumurtlama gunumu kendim tahmin ederek 3 ay ugrastim olmadi.gittim yumurtlama testi aldim.meger ben 14 degil,21. gunde yumurtlarmisim:) cizgiyi gordugum gun hamile kaldim...dr git hicbir saglik sorunun yoksa testle yine dene derim.Ovulasyon testi kullandm cift cizgi ciktgnda iliskiye girdim yine olmadi bende bunun cevabini bulmaya calisyrm hem öyle yap hamile kal diye bişe olsaydi isteyen herks istedigi an hamile kalirdi nyse yinede tsklr
Çok haklısın cnm hayırlısı olsun inş en kisa zamanda hamile kalırız bnde adet günümü bekliyorum eğer bu kezde adet olursam doktra gitcm sen kaç aydır deniyosumyumurtlamayla çatlama ayrı olaylarmış dr.um anlattı.yumurtlamak yumurtanın çoğalıp büyümesi çatlaması ise döllenmeye hazır hale gelmesi.dr.boşunamı yumurtlama takibinde çatlatma iğnesi veriyor.bende ovu.testi takibiyle ilişki yaşadığım halde olmadı.denizyildizi üzülme kısmette varsa olacak birgün.
14 ay oldu canımÇok haklısın cnm hayırlısı olsun inş en kisa zamanda hamile kalırız bnde adet günümü bekliyorum eğer bu kezde adet olursam doktra gitcm sen kaç aydır deniyosum
Doktora gittnmi cnm ne diyo herhangi bi sorun varmı ben sadece yumurtalklma baktrmstm bide hormon testleri..alttan muayene falan olmadm rahim ağzında yara varsa gebelik oluşmazmis doktr söylemişti14 ay oldu canım
hepsine bakıldı canım hiçbir sorun yok.ben aşılamada yaptırdım tutmadı.bilmiyorum ya vakti gelmeyince olmuyor sanırım.Doktora gittnmi cnm ne diyo herhangi bi sorun varmı ben sadece yumurtalklma baktrmstm bide hormon testleri..alttan muayene falan olmadm rahim ağzında yara varsa gebelik oluşmazmis doktr söylemişti
cnmm ya inş olur olmuyosada vardır Allah'ın bir bildiği sıkma canınıhepsine bakıldı canım hiçbir sorun yok.ben aşılamada yaptırdım tutmadı.bilmiyorum ya vakti gelmeyince olmuyor sanırım.
evet canım ama insan yinede her ay umutlanıyor.valla bazen yumurtlama günümde eşimle istemeye istemeye birlikte oluyoruz.görev gibi oluncada olmuyor :)cnmm ya inş olur olmuyosada vardır Allah'ın bir bildiği sıkma canını
Son adet tarihim 17 eylül 7 gün sürdü ve 28-29 günde düzenli adet görüyorum 28.30eylül-02ekm birlkte oldum ama yine yumurtladgma dair hiç bi belirtim olmadı ilişkiye dewam edicem belki geç yumurtluyormdur diye acaba yumurtam catlamiyo mu yada benmi hissetmiyorum benm gibi hissetmeyen varmi inş bu kez olmuştur 6 aydır deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?