Hamilelik ve yumurtlama ??

aynı durumda bende varım arkadaslar bende 3 ay once erken dogumla bebegımı kaybettim sımdı ıkıncıyı ıstıyorum denemelere basladım bakalım bu ay olcakmı korunmuyorum yumurtlama gunlerımde ılıskıye gırıyorm

olursun canım inşallah bn düşük yapan kadınların daha hızlı hamile kaldığını duymuştum herşey yenileniyormuş

merhaba öncelikle , bi sorum olacaktı sizlere , ben bu ay progesteron testi yaptırdım adetin 23. günü yumurtam çatlamamıştı , bugünde 25. günüm oldu acaba yumurta geç çatlama açısından hala şansım olabilirmi ? kısacası bu ay için hala şansım var mı çatlaması açısından ?

Canım merhaba bende yenı uyeyım ama yaklasık 2 aydır burdan gebelık ıle ılgılı hemen hemen her konusmayı takıp ediyorum. Bende 3 aylık evlıyım ama bu ay korunmayı bıraktık daha adet baslangıcımın 8.gunu. gecen ay dr gittim yumurtalıların guzel dedı.kan testı yaptı hersey normaldı.uzatmayayım ben hep duzenlı olurun adetımı hep 14.gun dıye dusunuyorum ama dr 11 ıle 17 gunlerı arası gun asırı ılıskıye gırın dedı.sımdı sen 21.hun dedın ya acaba 28 gunde bır olan birinin de yumurtlama gunlerı sapabılırmı

Arkadaslar bu ay ovulasyon testi kullandım her zaman duzenli yaptım bugun 16. Gunum ama hep ikinci cizgi silikde olsa cıkıyo anlamdım hic bişe bana yardımcı olurmusunuz nolur cok istiyoruz eşimle

Eklentiler

• DSC_0262.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 49
Bana cevap vercek kimse yok muuu
Canım benım bıldıgım ıkı cızgıde net olacak.yapmaya devam et cıft cızgı gorene kadar.Burda adetın duzenli dahı olsa yanı 28 gunde bır olanın 14.gununden cok sonrada yumurtlayabılecegını ogrendım.Arkadas 21.gun yumurtlamıs mesela devam et bakalım kacıncı gunde olacak umıtsızlenme

Cok tesekkurler sağolun ilk bebeğim olacak eger olursa 2 aydr denıyoruz o yuzden hem bilgisiz hemde sabırsızım

Merhaba cnm .o ay bi üzüntü bi stres yaşarsin.yada,degisik bir ilac kullanirsin veya hava degisimine ugrarsin adet duzenin yumurtlaman sapar.o yuzden tahminle yada doktor demesiyle yumurtlama gunu tam bilinmiyor.boyle durumlarda yumurtlama testi gerekli oluyor.doktor sana sorar kac gune bir adet goruyosun diye.sen 28 dersin.doktor 14.gun yumurtlarsin der.yukarda saydigim durumlari nerden bilsin dr.yumurtlama testi internetten cok kolay edinilen bisey.al derim.

Arkadaslar bu ay ovulasyon testi kullandım her zaman duzenli yaptım bugun 16. Gunum ama hep ikinci cizgi silikde olsa cıkıyo anlamdım hic bişe bana yardımcı olurmusunuz nolur cok istiyoruz eşimle
Canim ben gunlerce yumurtlama testi yaptim.takibimi forumda paylastim.bircok kisi icin aciklayici oldu.senin icinde buraya ekliyorum.fotoya yakinlastirip bakarsan,diger gunler hep bir cizgi silik.fakat 20 si gunduz ve aksam 2 cizgide koyu.zaten 20 si benim hamile kaldigim gün:) yani cizgilerin 2side tam olarak koyu olcak.aylarca cocuk istedik olmadi ben yumurtlama gununu 14.gun sanardim meger 21.gun yumurtlarmisim.bu takip sayesinde uyguladigim ilk ay hamile kaldim.dikkat edersen cift koyuyu gordugum gunun ertesi gunu cizgi hemen siliklesti.o yuzden ikiside koyu oldugu gun eşinin yakasina yapış:)

Eklentiler

• index.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleme:
Anladım canım cok sagol.Cok ıyı oldu verdıgın bılgıler.Hayırlısıyla saglıklı hayırlı evladın olsun ınsallah.Gule gule buyutun.Allah bızede nasıp etsın ınsallah

Cok sağolun cok ıyı bi acıklama oldu benim için bakalım ben ne zamn yumurtlayacağim

Arkadaslar Bugunde yaptim testi işte bugune kadarki testlerin resmi bugun mu yumutlamıs oldum ben şimdi

Eklentiler

• 14492417513031737791908.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaslar Bugunde yaptim testi işte bugune kadarki testlerin resmi bugun mu yumutlamıs oldum ben şimdi
Canim bugun ve yarini degerlendir .garanti olsun.cunku fotodan mi nedir ikiside eşit koyu degil.iliskiden sonra uzun sure yataktan kalkma banyo yapma.

Peki çok tesekkurler saolun resimde oyle cıkmıs eşit ikiside inş.degerlendircem yardımlarınız için çoooook
tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…