- 21 Şubat 2014
- 436
- 159
- 53
- Konu Sahibi denizyildizi001
-
2 yıllık evliyim son altı aydır istiyoruz deniyoruz olmuyor bu ayda olmzsa 6 ay olcakŞimdiye kadar bende hiç belirti yasamadım ama çatlıyordur merak etme istersen bi doktora git ne kadarlık evlisin ne zaman ugrasıyosun bebiş için ?
2 yıllık evliyim son altı aydır istiyoruz deniyoruz olmuyor bu ayda olmzsa 6 ay olcak
inşallah öyledir bat 15 ekim bakalım bekliyorum sen ne zmn kaldın şuan kaç haftalıkBende 2 yıllık evliyim bizimde 2 sene olmadı sebepsiz hemen korkma bence allah vereceği zamanı biliyordur bence
inşallah öyledir bat 15 ekim bakalım bekliyorum sen ne zmn kaldın şuan kaç haftalık
çok tşk edrm inşallah olur inşallah sende sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsınBenm ikinci bu ilki kalbi durdu düşük yaptım ama peşinden hemen hamile kaldım şuan 6+1 iz inşallah sende biran önce hamile kalırsın
yumurtlamayla çatlama ayrı olaylarmış dr.um anlattı.yumurtlamak yumurtanın çoğalıp büyümesi çatlaması ise döllenmeye hazır hale gelmesi.dr.boşunamı yumurtlama takibinde çatlatma iğnesi veriyor.bende ovu.testi takibiyle ilişki yaşadığım halde olmadı.denizyildizi üzülme kısmette varsa olacak birgün.
Bugün 22.gun catladysada fark etmedim yine bekliyorm bakalımAdetinin kacinci gunu suan 21. Gunu gecmediyse 21.gunu progesteron testi yaparsan yumurtanın catlayip catlamadgini ogrenebilirsin
Catladigini farketmen imkansiz zatenBugün 22.gun catladysada fark etmedim yine bekliyorm bakalım
Ya yanls anltms olabrlm demek istedigim kasik agrisi göğüs ağrısı yada akıntı falan hissetmedimCatladigini farketmen imkansiz zaten
afedersiniz bise sormak istiyorum yumurta catlayincami akinti olur ?Ya yanls anltms olabrlm demek istedigim kasik agrisi göğüs ağrısı yada akıntı falan hissetmedim
ewt göğüs ağrısı ve yumurta akı kıvamında uzayan saydam bi akıntı oluyor ama tabi kişiden kişiye görede degisiklik gösterebilirAfe
afedersiniz bise sormak istiyorum yumurta catlayincami akinti olur ?
Cok tesekkur ederim insallah bu ay olurewt göğüs ağrısı ve yumurta akı kıvamında uzayan saydam bi akıntı oluyor ama tabi kişiden kişiye görede degisiklik gösterebilir
Ya ben de şunu anlamıyorum. Akıntı geldiği Zaman mı ilişki olması gerekiyor. Yani akıntı geldiği gün çatlamış mı oluyor acaba. Benim ilişki olduktan sonraki gün o akıntı geldi kaçırmış mı oldum yumurtlamayı. Kafam karıştıewt göğüs ağrısı ve yumurta akı kıvamında uzayan saydam bi akıntı oluyor ama tabi kişiden kişiye görede degisiklik gösterebilir
O konuda pek bi fikrim yok ama bildiğim kadryla öyle yanlış bilgi vermek istemem keşke o gunde birlikte olsaydinYa ben de şunu anlamıyorum. Akıntı geldiği Zaman mı ilişki olması gerekiyor. Yani akıntı geldiği gün çatlamış mı oluyor acaba. Benim ilişki olduktan sonraki gün o akıntı geldi kaçırmış mı oldum yumurtlamayı. Kafam karıştı
Zaten spermler 72 saat canli kaldigi icin için sıkıntı yok hamile kalabilirsin yani inş :)O konuda pek bi fikrim yok ama bildiğim kadryla öyle yanlış bilgi vermek istemem keşke o gunde birlikte olsaydin
Cevabınız için çok teşekkürler inşZaten spermler 72 saat canli kaldigi icin için sıkıntı yok hamile kalabilirsin yani inş :)
Inşallah kalirsin ama kasik agrisi var diye gebe kalcksin diye bise yok bende dedignz gibi ilski gunlri yumrtlamaya göre yapiyrm ayni kask agrisi oluyor ama bu zamanki denemelrmz bos yani hamile deilm henüz.kızla bu siteyi fazla kullanmayı bilmiyorumm yavaş yavaş artık 2 senelik evliyim ilk aylar hap kullandım bıraktım
bn adetimin 17. günü doktor takıbi ile yumurtlama olduğunu söyledi akşama ilişkiye gir dedi evt girdim bacaklarımı diktim o günden sonra sol kasığımda bir ağrı var şiddeli oturup kalkınca taş varmışcasın bir ağır sancı oluyor sonra o gecenin sabahında yine ilişki oldu ayaklarımı diktim bi gün ara verdim yine yaptık kızlar ilişkiye girdikten çsonra bu kasık ağrısı çıktı bende şuanda bile oturup kalktıkca sol kasığım fene ağrıyor acaba döllenme mi oluyor ondan mı bu kasık ağrısı önceden yoktu doktor ilişkiye gir dedi girdik ondan sonra oldu korunmuyorum 4 aydır devamlı içime boşalıyor yumurtlama takibi yapmadım çocuk istemedik boşaldı ama olmadı demekki o yumurtlama gününe denk gelmedi ilişkilerimiz şimdi bu durumdayım sizce kasık ağrılarım ilişkiden sonra olması döllenmeden dolayı mıdır hamile kalırmıyım acaba
Inşallah kalirsin ama kasik agrisi var diye gebe kalcksin diye bise yok bende dedignz gibi ilski gunlri yumrtlamaya göre yapiyrm ayni kask agrisi oluyor ama bu zamanki denemelrmz bos yani hamile deilm henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?