Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

şekerler nasılsınız bakalım ne var ne yok..elifim fotoları kaçırdık yaaaa çok merakn ediyorum paşamızı.
bu gece yine sabaha kadar öksürdüm durdum vallahi söküyormuş sanırım bakalım artık bir başlkıyor öksürük göğsüm parçalanıyor

hoşgeldin fındığım yükliyim dur oaradada bende altını açarım kuzum geçmedimi hala hastalık

maşallah paşamıza oyyyyyy yerim onun ağzını burnunu Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmenizi nasip etsin inşallaaaaaaahhh
darısı bütün evlat isteyenlere ve bana

hangisi snein kzıın anlamadım imcik yahu
maşallah paşamıza oyyyyyy yerim onun ağzını burnunu Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmenizi nasip etsin inşallaaaaaaahhh
darısı bütün evlat isteyenlere ve bana

sağolsın fındığıum amin inş darısı başına tümisteyenleirn başına kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar. ben iyice koptum sizden yaa. pc hala yapılmamış sınır oluyorum 1 ay oldu hala gelmedi..
bende geçen pazartesi dikişlerimi aldırmaya gittim.
çok şükür iyi kaynamış.
emirim malesef uslu bi çocuk değil hep ağlıyo kucakta olmak istiyo yırtıyo kendini.. 2 aylık olduk bugün yarın da mevlut var aradan cıkartalım dıyoruz..
elifim paşayı çok merak ediyorum normal mı oldu ?
ALLAHım acısını göstermesin analı babalı buyutsun ınsallah kuzum benimmmmmmmmm

kıslar bugun renklı ultroson için doktora gittim.
ve sonuc bıraz moralımı bozdu.
bagırsakta parlaklık gördü
kalbındede cok kucuk bi parlaklık var dedi diger orgsnları iyi ama iki sey ozellikle kalp degince benım moralım cok bozuldu. yapan doktor amnıyosentez yaptırabilirsin dedi yuzde 90 temız cıkar AMA SEN BİLİRSİN DEDİ.
BENIM DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SONUCLARI SEN BOZVER ONU HİÇ Bİ SORUN YOKTUR BEN OLSAM YAPTIRMAZDIM DEDİ. KALBİNDKİ PARLAKLIK ONEMLİ BİŞİ DEGİL COK KUCUK ZATEN RİTMI FALAN İYİ DELİK DEGİL BİŞİYİ YOK DEDİ BAGIRSAKTAKI PARLAKLIKTA İLK KAKASINI YAPINCA BUYK İHTİMALLE GECER DEDİ. O BENI BİRAZ RAHATLATTI AMA NE BİLİYİM YA YİNEDE COK KORKUYORUM melegimde bi sorun yoktur insallah yaaaaaaaaaaaa

kAN TESTİ YAPTI NE OLUR NE OLMAZ BUNLARI YAPALIM DEDİ YARIN SONUCU ALCAM KAN DEGERLERİM İYİ CIKARSA YAPTIRMAM AMNOYO SENTEZ O DA RİSKLİ SONUCTA. İ,NSALLAH İYİ CIKAR DUA EDİN BANA KISLAR NE OLUR.
ELİFİM RESİM KOYMUSSUN KUZUM BENIM KACIRDIM YA Bİ DE BENIM İÇİN KOY EMI KARSILASIRSAK.

melisam hiç korkma bak görürsün hiç bişi çıkmayacak.teyzemede söylemişlerdi 1 hafta kendini harab etti sonra gitti ki bişi çıkmadı Allahım prensesin sağlıkla sana gelecektir.doktorlara çokta takılma tahlil falan para koparacaklarya boşver takmaaa

insallah dedigin gibidir fındıgım ama insan ister istemez takıyo kafasına sac derimdede egzama olusmustu stresten iyice artar artıkın. cok korkuyodum bole bişiden kucukte olsa o risk var dediler ya aklımdan atamıyorum bi turlu.
sen nasılsın cano görmussun elifimızın prensini nasıl bişi cok mu guzel ay cok merak ettim bende.
dun gecenız nasıl gectı kuzu telin dgeldimi tahmın ettıgın seymı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…