Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekerler nasılsınız bakalım ne var ne yok..elifim fotoları kaçırdık yaaaa çok merakn ediyorum paşamızı.
bu gece yine sabaha kadar öksürdüm durdum vallahi söküyormuş sanırım bakalım artık bir başlkıyor öksürük göğsüm parçalanıyor
Eki Görüntüle 633775 Eki Görüntüle 633776 Eki Görüntüle 633777 Eki Görüntüle 633778 Eki Görüntüle 633779 Eki Görüntüle 633780 Eki Görüntüle 633781 Eki Görüntüle 633782 siz bakın kızlar ben altını açıp geliyorum gelince sileirm canlar![]()
Hey masallah pasa elifim cok tatli dur bende yukluyumEki Görüntüle 633816
hangisi snein kzıın anlamadım imcik yahuEki Görüntüle 633838 Eki Görüntüle 633838 yanindaki kizimin eltimn cocugu
maşallah paşamıza oyyyyyy yerim onun ağzını burnunu Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmenizi nasip etsin inşallaaaaaaahhh
darısı bütün evlat isteyenlere ve bana
anam kevserim maaşallah yaa şu duruşa bak sen Allahım analı abbalı büyütüün hayırlı evlat olsun inş kuzum![]()
hangisi snein kzıın anlamadım imcik yahu
sağolsın fındığıum amin inş darısı başına tümisteyenleirn başına kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
Kizlar hepsi bm kizim yukleyemesm eltimin cocugunun resmini
maşallah kevserim çok şeker Allahım analı babalı sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeni nasip etsin inşallah darısı bana ve tüm isteyenlere ammiiinnn :):):):
kıslar bugun renklı ultroson için doktora gittim.
ve sonuc bıraz moralımı bozdu.
bagırsakta parlaklık gördü
kalbındede cok kucuk bi parlaklık var dedi diger orgsnları iyi ama iki sey ozellikle kalp degince benım moralım cok bozuldu. yapan doktor amnıyosentez yaptırabilirsin dedi yuzde 90 temız cıkar AMA SEN BİLİRSİN DEDİ.
BENIM DOKTORUMA GÖTÜRDÜM SONUCLARI SEN BOZVER ONU HİÇ Bİ SORUN YOKTUR BEN OLSAM YAPTIRMAZDIM DEDİ. KALBİNDKİ PARLAKLIK ONEMLİ BİŞİ DEGİL COK KUCUK ZATEN RİTMI FALAN İYİ DELİK DEGİL BİŞİYİ YOK DEDİ BAGIRSAKTAKI PARLAKLIKTA İLK KAKASINI YAPINCA BUYK İHTİMALLE GECER DEDİ. O BENI BİRAZ RAHATLATTI AMA NE BİLİYİM YA YİNEDE COK KORKUYORUM melegimde bi sorun yoktur insallah yaaaaaaaaaaaa
kAN TESTİ YAPTI NE OLUR NE OLMAZ BUNLARI YAPALIM DEDİ YARIN SONUCU ALCAM KAN DEGERLERİM İYİ CIKARSA YAPTIRMAM AMNOYO SENTEZ O DA RİSKLİ SONUCTA. İ,NSALLAH İYİ CIKAR DUA EDİN BANA KISLAR NE OLUR.
ELİFİM RESİM KOYMUSSUN KUZUM BENIM KACIRDIM YA Bİ DE BENIM İÇİN KOY EMI KARSILASIRSAK.
melisam hiç korkma bak görürsün hiç bişi çıkmayacak.teyzemede söylemişlerdi 1 hafta kendini harab etti sonra gitti ki bişi çıkmadı Allahım prensesin sağlıkla sana gelecektir.doktorlara çokta takılma tahlil falan para koparacaklarya boşver takmaaa