Hamilelik ?

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
179
35
98
Merhaba Kızlar ; 26 yaşında 3,5 aylık evliyim eşim çocuk istiyor ben ise erken olduğunu düşünüyorum sizce de erken mi ? Bir türlü ikna edemiyorum evliliğimin tadını çıkartmak istiyorum bu konuda fikir ayrılığımız var ne yapmalıyım ?

Merhaba Kızlar ; 26 yaşında 3,5 aylık evliyim eşim çocuk istiyor ben ise erken olduğunu düşünüyorum sizce de erken mi ? Bir türlü ikna edemiyorum evliliğimin tadını çıkartmak istiyorum bu konuda fikir ayrılığımız var ne yapmalıyım ?
Neden istemediginizi açıkça anlatmalisiniz. Bebegi siz taşıyacaksınız, siz koruyacaksiniz, sağlığınıza ekstra dikkat edeceksiniz. Bunlarin agir sorumluluklar oldugunu, yapamazsanız ve bebek zarar görürse vicdan azabi çekeceğinizi anlatin. Cok israrci hayati zehir eden bir tavri varsa da gizli korunun.

Çok çok ısrarcı hayatı zindan edecek kadar değil ama bu konuyla ilgili hassaslığı var tabi ki de anlattım anlatıyorum o zaman da diyor ben istemicem sen istediğin zaman zıt gitmeye çalışıyor

Bizce erken mi kismina cevap verecem ben 25 te evlendim ve sadece 1 ay korundum kendimde istiyodum esimde istiyodu. Hoş iyiki de korunmamisiz 6. Seneye girdik ancak nasip oldu. Cok kisisel bir karar bu. Cok zitlasilacak bi konu olmamali aranizda. Karsilikli dayatmadan ziyade birbirinizin endiselerini sebeplerini anlamaya calismalisiniz. Ben sunada katilmiyorum ben tasiycam ben doguracam ben nezaman istersem.. Bu da yanlis o moda girme esine oradan hic yurume daha cok zitlasmaya baslarsiniz. Bi sure daha de mesela o hemen istiyosa sen 1 seneyi dolduralim sonra diyosan ortaya cekin sende geri adim at o da atsin. İlla birinizin dedigi olmasin iki tarafta ödün versin, versinki kendini eksik hissetmesin kimse. Mesela cocuk oncesi rutin kontrolleri yaptirarak baslayabilirsiniz.

Back
X