Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muge3458

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
16
6
6
27
Merhaba kızlar tam yumurtlama gününde değilde hem yumurtlama gününden iki gün önce hem de bir gün önce ilişki oldu hamile kalma şansım yüksekmidir acaba adetlerim düzenli bi sıkıntı yok

Merhaba kızlar tam yumurtlama gününde değilde hem yumurtlama gününden iki gün önce hem de bir gün önce ilişki oldu hamile kalma şansım yüksekmidir acaba adetlerim düzenli bi sıkıntı yok
Çok kilolu değilseniz( rahim bölgesi yağlanma şansı düşürüyor) esinizde de bir sıkıntı yoksa evet hamile olabilirsiniz.

Çok kilolu değilseniz( rahim bölgesi yağlanma şansı düşürüyor) esinizde de bir sıkıntı yoksa evet hamile olabilirsiniz.
Kilom normal bi tane kızım var ikinci yi istiyoruz ama midem için çok ilaç kullandım rahatsızlıgım dan dolayı 1 buçuk senedir ama şu 5 6 aydır kullanmiyorum acaba ilaçlar bi engel olurmu diye düşünüyorum hamile kalmaya

Cook geçmiş olsun. Allah bağışlasın kızınızı sizlere. İnşallah gönlünüzden geçen hayırlısı ile en güzel şekilde gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…