Bence dogru dusunmussunuz.. Kimin ne dedigini bir sure daha takmayin bence..Merhaba kizlar :))
Su aralar aklima takilan ve bana gore bir dert olan bir durumu sizinle paylasmak istiyorum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve yaklasik bir bucuk senelik evliyim.esim ve ailesi cok fazla bir derecede cocuk yapmami istiyorlar. (Dogum kontrol Hap kullaniyorum). Fakat soyle bir sorun var ki biz su an esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz ve kismet olursa seneye bu zamanlarda kendi evimiz bitmis olavak ve oraya tasinacagiz.e ben su an hamile olursam esimin ailesi bizi birakmicak ve cocuk krese gidene kadar yine birlikte yasamis olacagiz.ama esim yok olmaz oyle diyor ama adkm gibi eminim ki oyle olacak. Ve kizlar benim dusuncem ise kendi evime gecmeden iki uc ay once hamile kalmak.tabi kaderim de ne yaziliysa o insallah diyelim.aslinda kayinvalidemlerin biraz da dayatmasinin sebebo ise esimin onceden vucut yapmak icin cok fazla hap kullanmasi.yani olmaz diye de korkuyorlar biraz acikcasi.ben su an yabanci dil kursuna gidiyorum.dusuncem de su ki tam olarak ulkenin dilini cozmek ve daha sonra cocuk yapmak.uzun bir sure degil en fazla alti ay.ve bu aralar da sansima herkes hamile burada.e haliyle kayinvalidem surekli laf sokma pesinde kotu anlamda olmasa da ucu bana dokunuO :) bana biraz fikir verirseniz cok memnun olurumm
Cok fazla hap kullanmis ve yan etkileri olmalarndan korkuyorlar biraz.Esin vücut yapmak için sanırım protein tozu veya amino asit kullanmış yani supplement bununla çocuk yapmanın ne ilgisi var
Haklisin canimOnların diretmesiyle sakın yapma önce kendini hazır hisset ve şartlar uygun olsun yoksa en çok olan sana olur.
Bir çocuğun sorumluluğunu almak hiç kolay değil.
Canim dil bilmemek degil hani nasil derler turkceyi bilirsin normal konusursun ama eski insanlarin konustullarini tam anlamazsin benimki oyLe bisey2yilda ancak karr verdik biz ki siz birde yurtdisinda dil bilmiosunuz aileyle berabersiniz vs.bence enazindan yaza dogru dusunursunuz dili de ogrenirsinjz ozamana kadar.belki ayri evede cikarsiniz..hayirlisi
Esin vücut yapmak için sanırım protein tozu veya amino asit kullanmış yani supplement bununla çocuk yapmanın ne ilgisi var
Hadi ya benim eşimde kullanıyor yıllardırKastettiği muhtemelen steroidler ve evet sperm sayısında azalma yan etkileri arasında.
Hadi ya benim eşimde kullanıyor yıllardır
Ama geçen yıl spermiyogram testinde 1 milyon çıkmıştı Sperm sayısı yine yaptırmak mi ki eşim sadece protein tozu ve amino asit kullanıyor iğne falan yok
Çok mantıklı düşünmüşsün demenden geçemeyceğim. Hatta mümkünse geçmeden 2-3 ay önce değil geçtikten sonra düşün bu bebek işini. Aklında eşinin sağlık durumu ile ilgili bir problem varsa bunu aileye belli etmeden bir doktora görünün. En doğrusunu o söyleyecektr. Testler vs.ler. Öyle bir durum söz konusu ise tabi ki ekene çekilebilir ama yoksa en güzeli o duygyu eşinle kendi evinizde tatman. Her haşinle daha rahat edeceğine eminim. Kimsenin baskısı ile düşünülece bir konu değil bu..
Haklisin canim :)) esimin cok sukur saglik problemi yok zaten o da saglik problemi oldugunu dusunmuyo.annesinjn kuruntusu diyelmÇok mantıklı düşünmüşsün demenden geçemeyceğim. Hatta mümkünse geçmeden 2-3 ay önce değil geçtikten sonra düşün bu bebek işini. Aklında eşinin sağlık durumu ile ilgili bir problem varsa bunu aileye belli etmeden bir doktora görünün. En doğrusunu o söyleyecektr. Testler vs.ler. Öyle bir durum söz konusu ise tabi ki ekene çekilebilir ama yoksa en güzeli o duygyu eşinle kendi evinizde tatman. Her haşinle daha rahat edeceğine eminim. Kimsenin baskısı ile düşünülece bir konu değil bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?