- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
Bu durumda çocuğu dahada ertelemende fayda var bence.Cok fazla hap kullanmis ve yan etkileri olmalarndan korkuyorlar biraz.
Yok canim cok sukur o derecede degil ve hastaneye kontrollere de gitmis zaman9nda zaten cunku profesyonel futbolcuYdu.ister istemez kontrolleri oluOrduBu durumda çocuğu dahada ertelemende fayda var bence.
Bir aile dostumuzun oğlu eşiniz gibi vücut yapmak için sürekli hap kullanmış,şuan 40 yaşında ve çok hasta.Kasları eriyor ve çoğu gün ayağa bile kalkamıyor.Kullanması gereken ilaçların aylık maliyeti 8 milyarmış.Onları kullanmazsa yatalak hale geliyor.
Umarım sizin başınıza böyle birşey gelmez,ama böyle bir etkisi olursa ilaçların çocuğunuza yazık olur.
Sevindim o zaman.Yok canim cok sukur o derecede degil ve hastaneye kontrollere de gitmis zaman9nda zaten cunku profesyonel futbolcuYdu.ister istemez kontrolleri oluOrdu
COk tesekkurler amin :)Sevindim o zaman.
O adamcağızı görünce çok üzülüyorum,ne kullandı,ne kadar kullandı bilmiyorum tabii.
Bu arada bahsettiğim şahıs bir doktor,o bile kendine bunu yaptıysa diyorum.
Siz doktor kontrollerinizi sakın ihmal etmeyin.
Hamilelik işinide dediğiniz tarihe erteleyin.
Herşey gönlünüzce olur inşallah.
Merhaba kizlar :))
Su aralar aklima takilan ve bana gore bir dert olan bir durumu sizinle paylasmak istiyorum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve yaklasik bir bucuk senelik evliyim.esim ve ailesi cok fazla bir derecede cocuk yapmami istiyorlar. (Dogum kontrol Hap kullaniyorum). Fakat soyle bir sorun var ki biz su an esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz ve kismet olursa seneye bu zamanlarda kendi evimiz bitmis olavak ve oraya tasinacagiz.e ben su an hamile olursam esimin ailesi bizi birakmicak ve cocuk krese gidene kadar yine birlikte yasamis olacagiz.ama esim yok olmaz oyle diyor ama adkm gibi eminim ki oyle olacak. Ve kizlar benim dusuncem ise kendi evime gecmeden iki uc ay once hamile kalmak.tabi kaderim de ne yaziliysa o insallah diyelim.aslinda kayinvalidemlerin biraz da dayatmasinin sebebo ise esimin onceden vucut yapmak icin cok fazla hap kullanmasi.yani olmaz diye de korkuyorlar biraz acikcasi.ben su an yabanci dil kursuna gidiyorum.dusuncem de su ki tam olarak ulkenin dilini cozmek ve daha sonra cocuk yapmak.uzun bir sure degil en fazla alti ay.ve bu aralar da sansima herkes hamile burada.e haliyle kayinvalidem surekli laf sokma pesinde kotu anlamda olmasa da ucu bana dokunuO :) bana biraz fikir verirseniz cok memnun olurumm
ne zman hazır hissedersen o zman yap çocukMerhaba kizlar :))
Su aralar aklima takilan ve bana gore bir dert olan bir durumu sizinle paylasmak istiyorum. Ben yurtdisinda yasiyorum ve yaklasik bir bucuk senelik evliyim.esim ve ailesi cok fazla bir derecede cocuk yapmami istiyorlar. (Dogum kontrol Hap kullaniyorum). Fakat soyle bir sorun var ki biz su an esimin ailesiyle birlikte yasiyoruz ve kismet olursa seneye bu zamanlarda kendi evimiz bitmis olavak ve oraya tasinacagiz.e ben su an hamile olursam esimin ailesi bizi birakmicak ve cocuk krese gidene kadar yine birlikte yasamis olacagiz.ama esim yok olmaz oyle diyor ama adkm gibi eminim ki oyle olacak. Ve kizlar benim dusuncem ise kendi evime gecmeden iki uc ay once hamile kalmak.tabi kaderim de ne yaziliysa o insallah diyelim.aslinda kayinvalidemlerin biraz da dayatmasinin sebebo ise esimin onceden vucut yapmak icin cok fazla hap kullanmasi.yani olmaz diye de korkuyorlar biraz acikcasi.ben su an yabanci dil kursuna gidiyorum.dusuncem de su ki tam olarak ulkenin dilini cozmek ve daha sonra cocuk yapmak.uzun bir sure degil en fazla alti ay.ve bu aralar da sansima herkes hamile burada.e haliyle kayinvalidem surekli laf sokma pesinde kotu anlamda olmasa da ucu bana dokunuO :) bana biraz fikir verirseniz cok memnun olurumm
Canim benim tam anlamadim ama anladigim kadariyla haklisin :))evine çıkmadan gebe kalma
çünki asıl o zaman
bebeğinden çok
KAYINVALİDENE GEBE KALMIŞ OLURSUN
Canim benim tam anlamadim ama anladigim kadariyla haklisin :))
Canim benim zaten evler bes dk lik uzaklikta.onun sorun olacagini dusunmuyorumen başında hemen çocuk olsaydı ne güzel olurdu. Dede niye yanında yetişirdi biraz da.Zaten kendi evinize çıkacakmışsınız.Dede nine çocuklar için önemli.
Aynen tatlim ben de oyle dusunuyorum hic d3gilse kendi evimde coooookk daha rahat olucam her konudaLaf sokarsa soksun…dili mili gectimde bir yandan..esinin ailesi birakmayacaksa seni ve bir kac sene onlarla birlikte oturmak zorunda kalacaksan bu yuzden bencede yapmamak daha dogru bir karar…yani kismetinde varsa Rabbim verir..dogru zamanini bekliyor o zaten.hem yillarca beklemek istemiyorsunki hepi topu 6 ay ay diyorsun..simdi bu 6 aydan once cocuk istersen ve Rabbimde verirse sana yillarina maal olacak birsey dedigine gore…dusunmemen cok normal…birak o laf sokmaya devam etsin.
Evet ben de oyle dusunuyorum artik canim.ne zaman ki tasinma zamani kesinlesir o zaman hayirlisiyla olur insallahKendi evine taşınmadan 3 ay önce hamile kalmak iyi bir fikir değil bence.
Bu sefer de yorulacaksın diye bırakmazlar.
En iyisi işleri halledip daha sonra hamile kalmak.
Hem daha yeni evli sayılırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?