hamilelik

Canim senin yasin için erken bence.
Hem kv bin seni birakmayacagina eminmissin .
Kendi evinde yap boşver.

Cok fazla hap kullanmis ve yan etkileri olmalarndan korkuyorlar biraz.
Bu durumda çocuğu dahada ertelemende fayda var bence.
Bir aile dostumuzun oğlu eşiniz gibi vücut yapmak için sürekli hap kullanmış,şuan 40 yaşında ve çok hasta.Kasları eriyor ve çoğu gün ayağa bile kalkamıyor.Kullanması gereken ilaçların aylık maliyeti 8 milyarmış.Onları kullanmazsa yatalak hale geliyor.
Umarım sizin başınıza böyle birşey gelmez,ama böyle bir etkisi olursa ilaçların çocuğunuza yazık olur.

Yok canim cok sukur o derecede degil ve hastaneye kontrollere de gitmis zaman9nda zaten cunku profesyonel futbolcuYdu.ister istemez kontrolleri oluOrdu

Yok canim cok sukur o derecede degil ve hastaneye kontrollere de gitmis zaman9nda zaten cunku profesyonel futbolcuYdu.ister istemez kontrolleri oluOrdu
Sevindim o zaman.
O adamcağızı görünce çok üzülüyorum,ne kullandı,ne kadar kullandı bilmiyorum tabii.
Bu arada bahsettiğim şahıs bir doktor,o bile kendine bunu yaptıysa diyorum.
Siz doktor kontrollerinizi sakın ihmal etmeyin.
Hamilelik işinide dediğiniz tarihe erteleyin.
Herşey gönlünüzce olur inşallah.

COk tesekkurler amin :)

evine çıkmadan gebe kalma
çünki asıl o zaman
bebeğinden çok
KAYINVALİDENE GEBE KALMIŞ OLURSUN

acele etmeyin.kendi evinize çıktıgınızda daha rahat edeceksiniz.şu an düşünmüyoruz diyin geçin :)

ne zman hazır hissedersen o zman yap çocuk
kime ne ya senin kararın arkadaş
saygı duyacaklar

Dili öğren ilk baş. Yoksa doktor konuşur sende mal gibi bakarsın. Hep birine muhtaç olursun. Dayatma ile de çocuk yapma

en başında hemen çocuk olsaydı ne güzel olurdu. Dede niye yanında yetişirdi biraz da.Zaten kendi evinize çıkacakmışsınız.Dede nine çocuklar için önemli.

en başında hemen çocuk olsaydı ne güzel olurdu. Dede niye yanında yetişirdi biraz da.Zaten kendi evinize çıkacakmışsınız.Dede nine çocuklar için önemli.
Canim benim zaten evler bes dk lik uzaklikta.onun sorun olacagini dusunmuyorum

Laf sokarsa soksun…dili mili gectimde bir yandan..esinin ailesi birakmayacaksa seni ve bir kac sene onlarla birlikte oturmak zorunda kalacaksan bu yuzden bencede yapmamak daha dogru bir karar…yani kismetinde varsa Rabbim verir..dogru zamanini bekliyor o zaten.hem yillarca beklemek istemiyorsunki hepi topu 6 ay ay diyorsun..simdi bu 6 aydan once cocuk istersen ve Rabbimde verirse sana yillarina maal olacak birsey dedigine gore…dusunmemen cok normal…birak o laf sokmaya devam etsin.

ben senin yerinde olsam biraz daha beklerim....
kendi evine geçince rahat rahat hamileliğini geçirirsin..

Aynen tatlim ben de oyle dusunuyorum hic d3gilse kendi evimde coooookk daha rahat olucam her konuda

Kendi evine taşınmadan 3 ay önce hamile kalmak iyi bir fikir değil bence.
Bu sefer de yorulacaksın diye bırakmazlar.
En iyisi işleri halledip daha sonra hamile kalmak.
Hem daha yeni evli sayılırsınız...

Kendi evine taşınmadan 3 ay önce hamile kalmak iyi bir fikir değil bence.
Bu sefer de yorulacaksın diye bırakmazlar.
En iyisi işleri halledip daha sonra hamile kalmak.
Hem daha yeni evli sayılırsınız...
Evet ben de oyle dusunuyorum artik canim.ne zaman ki tasinma zamani kesinlesir o zaman hayirlisiyla olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…