Hamilelik

Perimasali01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2016
5
2
1
29
Kizlar 13 haftalik hamileyim doktorum bana tarama testi yaptirican mi diye sordu yaptirmayacam dedim sizce yaptirmali miydim aranizda yaptiran var mi cok onemli mi bu test?

ikili test yaptırdım ben.. ense ve burun kemiği ölçüleriyle karşılaştırılması için..

sonuç ne olursa olsun bebek benımle kalacak dedım ve öyle yaptım.. sadece bılmek için..

test kesın katii sonuç vermıyor..ölçümlerle karşılaştırılsın istedim sadece..

sizede tavsıye ederim..

Kizlar 13 haftalik hamileyim doktorum bana tarama testi yaptirican mi diye sordu yaptirmayacam dedim sizce yaptirmali miydim aranizda yaptiran var mi cok onemli mi bu test?
Canım bu tamamen senin tercihin ben doktoruma bu testlerin sonucu kötü çıkarsa ne olacak neden yapıyorsunuz dediğimde kürtaj edeceklerini söyledi yani herhangi bir tedavi durumu yok.ben yaptırmadım o yüzden çünkü ne olursa olsun bebeğim benimle kalacaktı.dolayısıyla da bu 9ayı kendime zehir etmek istemedim herşey nasip Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

Ben 2 aydır hasta olamıyorum normaldede gecikmem olurdu ama bu kadar uzadıgını hatırlamıyorum midem de ara ara yanma oluyo ve hamile olup olmadıgımı nasıl anlarım subatta 3uncu aya gircek gecikmem karnında ara ara agrım da oluyo bilen varsa yardimci olabilirmi

Eczanelerde satılan idrar testinden alıp yapsanız?
3 ay beklemenizin amacı ne?
Gebelik gibi bir durumun oluşamayacağı cinsel yaşam sebebi ise, idrar sonucu ile beraber doktora görünmeniz lazım.
3 ay uzun bir süre, gebelik yoksa bile sağlık sorunu olduğuna işaret.

Testten yaptım ama dogru yapmamisim ablamda da aynisi oldu idrar testinde cikmadi kan testinde cikti bende tam hamile olup olmadigimi bilmiyorum ayagimda kirildigi icin doktora gidemiyorum

Canim bende hamileligimi hic beklemediğim bir zmanda öğrendim evde bir tane idrar testi kalmıştı onu da öyle çöpe atmak istemedim kullanıp atayim dedim ve yaptim kendi kendime gülerek simdi bide cift çizgi çıkıyormuş dedim ve güldüm bide ne göreyim gerçekten çift cizgi once inanamadım eşime söyledim oda inanmadi yanilmadir dedi hemen eczanede iki tane daha test aldim ve iki saat arayla bi daha yaptim ve sonuç aynı ertesi gun kan tahlili yaptırdım ve gerçekten bir aylik hamile ciktim ve o anki mutlulugumu anlatamam bizimki imkansizdi cunku doktor eşimin sperm sayilarinin cok az ve hareketsiz olduğunu söylemişti insallah sende hamilesindir canim benim rabbim gerkese sağlıklı hayırlı evlatlar verir ins

Bende test tekrar yapicam yine olmassa saglik olacina gidicem Allah anali babali buyutsun insallah herkese boyle guzel haberler nasip olsun :)

Merhabalar yeni üye oldum adetime 4gun var test yaptım 2tane ama ikisinde de silik çıktı kafayı yicem sizce hamilemiyim 1haftadir istahim acilda kasıklarda agrim ve şişkinlik var

İnşallah oyleyimdir 5yillik evliyim ve vajinamusum artık bi evlat olsun dedik doktor tavsiyesi üstüne denedik nasip ama içim kıpır kipir

Adetime 4gun var canımeczanede sordum 4gun ggeçsin dedi daha iyi olur dedi sonra kan tahlili yaptircam

Arkadaşlar az önce 3.testinde yaptım oda silik çıktı ya çok umutluyum kan testine 4gun var açıkçası kan testinden korkuyorum uzulurum diye ama bayabaya kasik lar agriyor iğne batıyor sanki gobisin alt kismi sis merak ediyorum artik

İdrarda çıkıyorsa silik de olsa kan da mutlaka çıkar bence beklememe gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…