Hamilelik

Pazartesi gününe inşallah tahlile gidicem bugünde silik çıktı 10dk sonra koyulasti ve bende kuruluk va kafam orda karışıyor normalde adet öncesi yoğun sıvı gelirdi bu ay gelmiyor tedirgin oldum hanı bütün belirtiler var ama sıvı yok yok yok

Arkadaşlar hamileysek eğer ve ilk aylardaysak karın yumuşak olur mu? Ve göbekle hamilelik şişliği nasıl ayırt edilir. Adet görüyorum ama karnım şişiyor sanki ve kilo alıyorum. Sizce hamile miyimdir yada bildiğiniz göbek midir? Hamile olduğumu nasıl anlarım test haricinde. Mide bulantım olmuyor. Sadece çok iştahlıyım. Adet de görüyorum. Yardımcı olur musunuz

Gebelikte ilk 2 ay karında pek bir değişiklik olmuyor. Sanki hamile değilmişsin gibi normal karın oluyor. Ancak 3.aydan sonra göbekte değişim başlar. Yani göbeğine bakarak ilk aylar hamile olup olmadığını anlayamazsın. Mutlaka bulantın olacak diye de birşey yok bulantım yok hamile değilim demekte yanlış.

Bence adet görüyorsun, iştahın açık ve bu da kilo alıp göbeğinin çıkmasına sebep oluyor. Test yaptın da negatif mi çıktı yoksa hiç mi test yapmadın? 4-5 aylık hamile olmadan test haricinde hamile olup olmadığını anlayamazsın..

Çok teşekkür ederim ama test yapmadım çünkü bakireyim. Ama bi haber görmüştüm beraber olmadan bi yerden bulaşırsa da oluyor diye. Yani bakireyken hamile kalmak olur mu ki?

Çok teşekkür ederim ama test yapmadım çünkü bakireyim. Ama bi haber görmüştüm beraber olmadan bi yerden bulaşırsa da oluyor diye. Yani bakireyken hamile kalmak olur mu ki?
Bi yerden bulaşmak derken? Sizi hamile bırakabileceğinden şüphelendiğiniz bir olay oldu sanırım ama detayları bilmeden fikir yürütemiyorum. Bakireyken yani kızlık zarı yırtılmadan da gebe kalınabilir ama dediğim gibi spermin içeri nasıl girdiği önemli. Bakire olmanız test yapmanıza engel değil, bence yapın bi test rahatlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…