Hamilelik

Keseyı gorupkalp atışları duydunuz mu bebislerinzn ? Ne zman göründü kese kızlar

Eweeeet onlardan biri benim canim kasim annesi olcam ins...5+2hamileyim kesemi gordum ama 2 hafta sonra duycam bebegimin kalp sesini...bende hic bulanti falan yok sadece gogus hassasiyeti ve halsizlik var

Eweeeet onlardan biri benim canim kasim annesi olcam ins...5+2hamileyim kesemi gordum ama 2 hafta sonra duycam bebegimin kalp sesini...bende hic bulanti falan yok sadece gogus hassasiyeti ve halsizlik var

Canım benim ilkinde de acaip bulantı oldu bunda daha erken başlayacak gibi varsın olsun sağlıklı dogsunlarda☺

Canım bu arada keseyi ne zaman gordün bhcg kaçtı acaba gördüğünde

arkadaşlar merhaba hepinizin bebişleri shayırlı olsun RABBİM hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.Arkadaslar bende hamile olduğumu yeni öğrendim size birkaç sorum olacak 10 aylık evliyim ilk hamileliğim 3 ay önce kan gebeliği sonucu düşük yaparak sonlandı şimdi ikinci hamileliğimi perşembe günü kan tahlilinde öğrendim o gun 54.58 di sonucum doktorum pazar gunu yine istedi 117.4 cıktı bugünde 251.4 cıktı perşembe tekrar tahlil yaptırıp pazartesi görüşmeye gideceğim sizce değer artışlarım normal mi doktorum persmbe gunu 500 civarın nulması gerek dedi önceki gebelilten dolayı korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim.

ve pazartesi gittiğimde keseyi görebilicek haftalığa ulaşmış oluyormu gebeliğim

Bende 6+1günlüğüm 4+4de keseyi gördüm pazartesi 7.haftada kalp atısını duyucam inş

Bence normal için rahat olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…