Ya hamilelik hep stres ya kese görüyoruz sonra kalp atışını beklioruz 2 li test üçlü test çocuğun organlari, yok kalp ultrasonu derken hep stres içindeyiz nolcak halimiz böyle
Aynen canım doktorum bu dönemde düşük olabilir veya dış gebelik olabilir diye bilgilendirdi rutin herkese soyluyoruz dedi ama icimde hep bi kuşku bakalim yarin kalp atislarini duyariz insallah allahtan hayırlısı
Alinganlik var bende biraz da gergin. Bide aglak oldum iice eskisehir canim memleketKızlar acaip depresif davranıyorum eşimde sağolsun alttan almıyor sürekli kavga kavga sizde de var mı bu durumlar hamilelikle alakali
Aynen .Ya sorma hayat hep stres
Sagol canimHoşgeldin canım inan sen üzülme diye gebelik takvimini yapmadım senin ki kesinleşmiş diye .sen benden önce davranmissin☺
Alinganlik var bende biraz da gergin. Bide aglak oldum iice eskisehir canim memleket
Canım cok swvindim gözün aydın saglıkla kucagına almak nasip olsun bend ecok sinirliyim aglıyorum hemen cok uykum gelıo erken yatıyorum halsizlik istahsizlık var bende aserme basladi adete göre 7 haftalık dr gecen ctesi 6 haftalık dedi nasip olur insallah kucaklarimiza almak Rabbim herkese nasip etsinSagol canim
amin inşallahh canım ben de hep açım :) doyamıyorum bi türlü :)Canım cok swvindim gözün aydın saglıkla kucagına almak nasip olsun bend ecok sinirliyim aglıyorum hemen cok uykum gelıo erken yatıyorum halsizlik istahsizlık var bende aserme basladi adete göre 7 haftalık dr gecen ctesi 6 haftalık dedi nasip olur insallah kucaklarimiza almak Rabbim herkese nasip etsin
bide çok uykum var ama annem uyuma diyor ii değilmiş.Bende doymuyorum bol meyve ye :) ceviz badem fındık
yatıyorum ama uyumuyorum gündüzde uyursam gece uyuyamam zaten.Hic iyi degilmis die duymadim uyu dinlensin vucut aksam 8:30 9 da uyudugum oluyo :))calsıorum bide evde olsam hep yatmaya yer aradm izinde:)
bence çok ii olur valla ben msj attım zaten :)Mesajdan numara verin kızlar whqtsap grubu kuralım daha kolay haberleslir nedersinz
Hayirli,olsun canım son adetin ilk gunu neydi bende10 gün snra gtcem dra kalp atisi icin bende köfteden tiksindim:)Merhaba 7 haftalık hamileyim kalp atışlarıda duydum tahmini doğum tarihi ekimin sonu kasımın başı gibi :) çok şükür hiç bulantım yok. sadace cay ve tavuktan tiksindim cok severdim. birde gögüslerde hassasiyet ve halsizlik var :) Herkeze hayırlı olsunn İnşallah hayırlısı ile bebeklerimizi alırız kucağımıza (AMİNN)
amin inşallahh canım ben de hep açım :) doyamıyorum bi türlü :)
Hayirli,olsun canım son adetin ilk gunu neydi bende10 gün snra gtcem dra kalp atisi icin bende köfteden tiksindim:)
Bence abartma yemeyi ilk hamileligimde 60 kiloyla kaldim 90 lâ doğuma gittim şansıma çatlağim olmadı bu hamileligimde çok dikkatli davranıyorum ayrıca benim aşırı baş dönmem ve mide bulantim var .ilkinde de aynı olmuştu 30 Kilo aldım midem bulandıgi halde ama 6 ay sonra 59 kiloyduM şu anda da aynı kilodayıM hedefim 7 kiloyla doğuma gitmek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?