Hamilelik

Kizlar idrar testlerinin yanlis cikma olasiligi varmi ? Dun test yaptim yarin adet tarihin foto atiyorum bakarmisiniz

Eklentiler

• IMG-20160503-WA0022.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2016-05-04-09-01-01.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 46
Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor ve dayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyor sabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsın nolur ya nolursunuz.

İnş.varsir canim günüm geçerse yaptiracagim kan testi

ben 3 haftalıktı idrar testi yaptığımda bi an içime doğdu ve idrar testi yaptım silik çıktı aynı gün kan testi yaptırdım sonuç pozitif hakkında hayırlısı canım benimm..rabbim gönlüne göre verir inşallah :)

Acile mi gitsen acaba...

bende 55 kilo ile hamile kaldım her ay 1 kilo verdim şimdi 52yim 5.aya girdik işte henüz almadım..tatlıdan tiksindimm şimdilik bende de heerhangi bi sıkıntı yok çok şükürr..bu arada cinsiyetimiz belli oldu..KIZIMIZ geliyor hayırlısı ile

merhaba ben ekim sonu olarak bekliyorum kızımı normal doğum mu yoksa sezeryan mı düşünüyorsunuz?
artık oturup kalkmak bile cok zor oluyor az kaldı :) sonuna yaklastık bayanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…