- 23 Mart 2016
- 13
- 13
- 88
- 40
kızlar merhaba uzun süredir giremiyordum inşallah bebek bekleyen herkesin sağlığı iyidir..
İdrarda gördük kanda gördük bugün ultrasona gideceğiz bakalım hayırlısı....
23 şubatmuhtemel doğum aynı tarih çıkıyor..sat kaçtı sizin..
Kizlar idrar testlerinin yanlis cikma olasiligi varmi ? Dun test yaptim yarin adet tarihin foto atiyorum bakarmisiniz
İnş.varsir canim günüm geçerse yaptiracagim kan testihafif silik çıkmış hayırlı olsun tatlımm bence var gebelik ama en iyisi kan tahlili
İnş.varsir canim günüm geçerse yaptiracagim kan testi
Acile mi gitsen acaba...Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor ve dayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyor sabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsın nolur ya nolursunuz.
Biraz hafif bir çizgi çıkıyor zaten yanındaki ile aynı koyulukta olmuyor.İnş.varsir canim günüm geçerse yaptiracagim kan testi
Ben geçmeden yaptım böyle çıktı. Geçtikten 5 gün sonra yaptım. Sabah ilk idrarla daha belirgindi. İnşallah senin de vardır.Kizlar idrar testlerinin yanlis cikma olasiligi varmi ? Dun test yaptim yarin adet tarihin foto atiyorum bakarmisiniz
İnş.vardır canim ama hic var gibi hissetmiyorumBen geçmeden yaptım böyle çıktı. Geçtikten 5 gün sonra yaptım. Sabah ilk idrarla daha belirgindi. İnşallah senin de vardır.
Benim bulantılar iki haftadır yok oldu gibi. bulantı döneminde kilo kaybettim. bulantı geçince çok hızlı kilo aldım. Bakalım nasıl gidecek. Diğer hamileliklerime hiç benzemiyor. Bu da ayrı bir tecrübe....hamişlerrr..nasılsınız nasıl gidio hamilelik?
Benim bulantılar iki haftadır yok oldu gibi. bulantı döneminde kilo kaybettim. bulantı geçince çok hızlı kilo aldım. Bakalım nasıl gidecek. Diğer hamileliklerime hiç benzemiyor. Bu da ayrı bir tecrübe....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?