Hamilelik

Amin tesekkür ederim :) gitmedim daha yarın memleketime gidicem orada kan testi yaptırıcam. dönüşte gidicem inşallah
Ben gittim ama kese görünmüyordu henüz. Önümüzdeki hafta Perşembe'ye kadar bekliycem. Nasıl bekleyeceksem artık... Sabretmek de zor..

Benimde tahmini dogum tarihi 10 Kasım 2016 6 haftalik hamileyim 4. Haftada kese göründü bhcg 1583 dü 15 gün sonra bebegi gorebiliriz dedi doktorum yarin kontrolum var bkalim

Kızlar acaip depresif davranıyorum eşimde sağolsun alttan almıyor sürekli kavga kavga sizde de var mı bu durumlar hamilelikle alakali

Benimde tahmini dogum tarihi 10 Kasım 2016 6 haftalik hamileyim 4. Haftada kese göründü bhcg 1583 dü 15 gün sonra bebegi gorebiliriz dedi doktorum yarin kontrolum var bkalim

Ya hamilelik hep stres ya kese görüyoruz sonra kalp atışını beklioruz 2 li test üçlü test çocuğun organlari, yok kalp ultrasonu derken hep stres içindeyiz nolcak halimiz böyle

RabbiM nasip ederse sağ salim doğurucaz sezeryan olucam mecbur ilki sezeryan ,sizler ne düşünüyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…