Amin inş hepimizin istediği gibi olur çok stesekkur ederimGorebilirsin sanırım 1000 de görünüyordu sanırım inşallah hersey istediğin gibi olur
Beeeen :)2016 Ekim ve Kasım ayında doğum yapacaklar buraya
Hoş geldin canım mide bulantısı baş dönmesi var mı benim şimdiden başladı yaBeeeen :)
4+2 :)
henüz keseyi göremedik.
Hoş buldum :)Hoş geldin canım mide bulantısı baş dönmesi var mı benim şimdiden başladı ya
geldimm ben :))2016 Ekim ve Kasım ayında doğum yapacaklar buraya
Hayırlı olsun bende bugün öğrendim :)Hoş buldum :)
Mide bulantım yok ama 2 kez ciddi bi şekilde başım döndü :)
Çok garip buna sevinirken bulmuştum kendimi :)
Senin de hayırlı olsun :)Hayırlı olsun bende bugün öğrendim :)
Amin tesekkür ederim :) gitmedim daha yarın memleketime gidicem orada kan testi yaptırıcam. dönüşte gidicem inşallahSenin de hayırlı olsun :)
Gittin mi doktora ?
benim arada baş dönmesi oluyor sanki ama midem iyi. uyku hali var bende.Hoş geldin canım mide bulantısı baş dönmesi var mı benim şimdiden başladı ya
Ben gittim ama kese görünmüyordu henüz. Önümüzdeki hafta Perşembe'ye kadar bekliycem. Nasıl bekleyeceksem artık... Sabretmek de zor..Amin tesekkür ederim :) gitmedim daha yarın memleketime gidicem orada kan testi yaptırıcam. dönüşte gidicem inşallah
geldimm ben :))
Amin tesekkür ederim :) gitmedim daha yarın memleketime gidicem orada kan testi yaptırıcam. dönüşte gidicem inşallah
Benimde tahmini dogum tarihi 10 Kasım 2016 6 haftalik hamileyim 4. Haftada kese göründü bhcg 1583 dü 15 gün sonra bebegi gorebiliriz dedi doktorum yarin kontrolum var bkalim
Ben gittim ama kese görünmüyordu henüz. Önümüzdeki hafta Perşembe'ye kadar bekliycem. Nasıl bekleyeceksem artık... Sabretmek de zor..
Benimde tahmini dogum tarihi 10 Kasım 2016 6 haftalik hamileyim 4. Haftada kese göründü bhcg 1583 dü 15 gün sonra bebegi gorebiliriz dedi doktorum yarin kontrolum var bkalim
Normal doğum mu düşünüyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?