Hamilelik

Hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
amin çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah..
henüz var mı yok mu hamile miyim değil miyim acayip bi durumdayım..8 senelik evliyiz 4.ayımda tuttu..
bakalım kısmet..

amin çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah..
henüz var mı yok mu hamile miyim değil miyim acayip bi durumdayım..8 senelik evliyiz 4.ayımda tuttu..
bakalım kısmet..
Beslenmene dikkat et yorma kendini. Ne mutlu size.. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur..

Beslenmene dikkat et yorma kendini. Ne mutlu size.. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur..
aynen canım rabbim bilir en doğrusunu..
bugün kontrole gittik ama keseyi henüz göremedik 4+2 'yiz..
haftaya tekrar gidicem..bakalım kısmet..
sizler hangi hastanelere gidiosunuz..ben istanbul sefaköy medipol'e başladım bugün itibari ile

Insallah gorursunuz yolunda gider insallah hersey.. Ben bursadayim. Rentipa gitmistim. Bir sure gebeligi dusunmeyecegim. Dusuk yaptigim icin.

merhaba hanımlar bende 5+1 günlük hamileyim 2 kere idrar testi yaptım ikiside pozitif bugün doktora gittim bebeğimin durumunu öğreniyim diye ama görünmedi 15 gün sonraya randevu verdi doktor kan testi de yapmadı yaptığım gebelik testini ve son adetin ilk gününü sordu o kadar sizce bu doğrumu

Kan testi niye yapmadi ki?

Kan testi niye yapmadi ki?
İdrar testi doğru sonuç veriyormusta yapmaya gerek yokmuş canım öyle dedi 15 gün sonraya randevu verdi gitmiycem tabiiki pazartesi sağlık ocağına gitcem 2 kere test yaptım evde ikiside pozitif çıktı

Enteresan ya. Kan testi onemli sonrasinda ultrason zaten. Saglik ocagina git tabiki. Sonrada baska bir doktora git bence..

Mrb arkadaslar bn de kasim annesi olacam ins adetim geceli 2 gun oldu ve daha dr gitmedik en kisa zamnda ins

Insallah 1.5 yillik evliyim ilk hamileligim cok farkli bi duygu daha simdiden rabbim isteyen herkese nasip etsin

Mrb bende 3 aylık hamileyim ama sorun çıktı gebelikte cvs yaptırdım sonuç bekliyorum
İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsın. Arkadaşıma da ensesi normalden fazla kalın down sendromlu Bebeğiniz demişlerdi. Eşi de görme engelliydi. Sabahlara kadar konuştuk zor bir karar verdi. Sağlıklı doğdu. Şimdi 5 yaşında hiçbirşeyi yok çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…