- 23 Mart 2016
- 13
- 13
- 88
- 40
amin çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah..Hayirli olsun allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah.
Beslenmene dikkat et yorma kendini. Ne mutlu size.. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur..amin çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallah..
henüz var mı yok mu hamile miyim değil miyim acayip bi durumdayım..8 senelik evliyiz 4.ayımda tuttu..
bakalım kısmet..
aynen canım rabbim bilir en doğrusunu..Beslenmene dikkat et yorma kendini. Ne mutlu size.. Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur..
Insallah gorursunuz yolunda gider insallah hersey.. Ben bursadayim. Rentipa gitmistim. Bir sure gebeligi dusunmeyecegim. Dusuk yaptigim icin.aynen canım rabbim bilir en doğrusunu..
bugün kontrole gittik ama keseyi henüz göremedik 4+2 'yiz..
haftaya tekrar gidicem..bakalım kısmet..
sizler hangi hastanelere gidiosunuz..ben istanbul sefaköy medipol'e başladım bugün itibari ile
Kan testi niye yapmadi ki?merhaba hanımlar bende 5+1 günlük hamileyim 2 kere idrar testi yaptım ikiside pozitif bugün doktora gittim bebeğimin durumunu öğreniyim diye ama görünmedi 15 gün sonraya randevu verdi doktor kan testi de yapmadı yaptığım gebelik testini ve son adetin ilk gününü sordu o kadar sizce bu doğrumu
İdrar testi doğru sonuç veriyormusta yapmaya gerek yokmuş canım öyle dedi 15 gün sonraya randevu verdi gitmiycem tabiiki pazartesi sağlık ocağına gitcem 2 kere test yaptım evde ikiside pozitif çıktıKan testi niye yapmadi ki?
Insallah gorursunuz yolunda gider insallah hersey.. Ben bursadayim. Rentipa gitmistim. Bir sure gebeligi dusunmeyecegim. Dusuk yaptigim icin.
Hadi inşallah hayırlısı olsun.Mrb arkadaslar bn de kasim annesi olacam ins adetim geceli 2 gun oldu ve daha dr gitmedik en kisa zamnda ins
Benim 3. Ama her seferinde farklı bir heyecan bir de yaş ilerleyince duygular karışıyor.Insallah 1.5 yillik evliyim ilk hamileligim cok farkli bi duygu daha simdiden rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin hayırlısı canım.Allah bagislasin cnm anali babali buyuturz insallah
İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsın. Arkadaşıma da ensesi normalden fazla kalın down sendromlu Bebeğiniz demişlerdi. Eşi de görme engelliydi. Sabahlara kadar konuştuk zor bir karar verdi. Sağlıklı doğdu. Şimdi 5 yaşında hiçbirşeyi yok çok şükür.Mrb bende 3 aylık hamileyim ama sorun çıktı gebelikte cvs yaptırdım sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?