Hamilelik

Merhaba kıZlar bişey sorucam 7 hftalık hamileyim gecen gün hafif kanamam oldu ilaca başladık progesteronum 17 den 15 e düşmüş ama beta hcg düZenli yükseliyor bi sıkıntım varmı

Merhaba kıZlar bişey sorucam 7 hftalık hamileyim gecen gün hafif kanamam oldu ilaca başladık progesteronum 17 den 15 e düşmüş ama beta hcg düZenli yükseliyor bi sıkıntım varmı
Bazı yazılarda okuduğum kadarı ile böyle durumlarla karşılaşanlar oluyor bir sorun yaşamamışlar. İnşallah senin de bir sorun çıkmaz.

Kizlar 4 haftalik hamileyim bugun doktor keseyi gordu birsuru kan tahlili idrar tahlili istedi idrar tahlili sonucum cikti dansite diye bi degerim 1025 cikti yuksek goateriyo bu ne demek bilgisi olan lutfen paylassin sonuclari cuma gunu gostericem doktoora

Birde aclik kan sekeri 143 cikti kizlar buda biraz yuksek bebegime zarar verirmi bu degerler lutfen cevap

herkese mrb, ben de 9 haftalık hamileyim. doğum inşllah kasımda. burda ayrı başlık da açtım görmüşünüzdür. ben çoooook üşüyorum benim durumumda olna var mı aranzda?

4 haftalik hamileyim keseyi gordugu icin beta yaapmadi bu terstleri istemisti verdim yaarin doktora gostericem bakalim hayirlisi

Usuyorum diyen arkadas ayni sorun beendede var ayaklarimda 2 corapla geziyorum cok usuyorum hattaa titriyorum normalmi bilmem aama benim kansizligim vaar canim

Birde aclik kan sekeri 143 cikti kizlar buda biraz yuksek bebegime zarar verirmi bu degerler lutfen cevap
Merhaba, seker intoleransiniz bozuk olabilir. Veya hamilelik sekeri denen preeklemsi olabilir. Oncelikle sekerli yiyecek tuketiminizi azaltmaya gayret edin. Benim de ilk dogumumda canim muthis sekilde uzum istiyordu, yemeyi abartmistim, seker yuklemesinde sekerim oldukca yuksek cikinca dr uyarmisti dikkat et sekerli gidalara diye. Saglikli seyler yiyin ve sorunlu bir hamileliginiz yoksa bol bol yuruyus yapin. Tabi dr'unuza da danismayi unutmayin, size ozel farkli bir durum da belki olabilir. Sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…