Aynı yaştaymışız yaşımla ilgili endişelerim vardı sizi gördüm rahatladım Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah :)Benim 3. Ama her seferinde farklı bir heyecan bir de yaş ilerleyince duygular karışıyor.
çok sağolun amin.Aynı yaştaymışız yaşımla ilgili endişelerim vardı sizi gördüm rahatladım Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah :)
Bazı yazılarda okuduğum kadarı ile böyle durumlarla karşılaşanlar oluyor bir sorun yaşamamışlar. İnşallah senin de bir sorun çıkmaz.Merhaba kıZlar bişey sorucam 7 hftalık hamileyim gecen gün hafif kanamam oldu ilaca başladık progesteronum 17 den 15 e düşmüş ama beta hcg düZenli yükseliyor bi sıkıntım varmı
öyle tabiki..çok geçmiş olsun canım benim..sen de dikkat et kendine rabbim bilir en doğrusunu..
Tedavi surecim var gebelik bir sure dusunmuyorum bazi saglik problemleri var. Herseyin basi saglik. Bu arada yolunda gitmesine sevindim ...Şimdilik gayet iyi canım senin nasıl yolundamı hersey
Kaç haftalikken gordun keseyi canimEweeeet onlardan biri benim canim kasim annesi olcam ins...5+2hamileyim kesemi gordum ama 2 hafta sonra duycam bebegimin kalp sesini...bende hic bulanti falan yok sadece gogus hassasiyeti ve halsizlik var
Birde aclik kan sekeri 143 cikti kizlar buda biraz yuksek bebegime zarar verirmi bu degerler lutfen cevap[/QUOTE
bcgh değerin 1025 çıktı galiba dimi? o değer kaç haftalık olduğunu gösteriyormuş.benim de kan şekerim 107ydi tekrar istedi doktor.93 çıktı. 90lı değerler normalmiş.yüksek cıkınca diyetisyene yolluyorlar. tekrar test isteyebilir belki.
4 hafta 4 gunlukdu canim keseyi gordugumdeKaç haftalikken gordun keseyi canim
Usuyorum diyen arkadas ayni sorun beendede var ayaklarimda 2 corapla geziyorum cok usuyorum hattaa titriyorum normalmi bilmem aama benim kansizligim vaar canim
Merhaba, seker intoleransiniz bozuk olabilir. Veya hamilelik sekeri denen preeklemsi olabilir. Oncelikle sekerli yiyecek tuketiminizi azaltmaya gayret edin. Benim de ilk dogumumda canim muthis sekilde uzum istiyordu, yemeyi abartmistim, seker yuklemesinde sekerim oldukca yuksek cikinca dr uyarmisti dikkat et sekerli gidalara diye. Saglikli seyler yiyin ve sorunlu bir hamileliginiz yoksa bol bol yuruyus yapin. Tabi dr'unuza da danismayi unutmayin, size ozel farkli bir durum da belki olabilir. SevgilerimleBirde aclik kan sekeri 143 cikti kizlar buda biraz yuksek bebegime zarar verirmi bu degerler lutfen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?