hamilelik

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
kızlar önceklikle konuyu bdv ye açtığım için özür diliyorum ama çok acil cevap almam lazım o yüzden burda daha çok kişi görür diye buraya yazıyorum.
folik asite başlamak bebeğin tutunmasını sağlar mı ?
beta hcg 16.55 . folik asite başlarsam tutunması kolaylaşır mı ?

kızlar önceklikle konuyu bdv ye açtığım için özür diliyorum ama çok acil cevap almam lazım o yüzden burda daha çok kişi görür diye buraya yazıyorum.
folik asit bebeğin zihinsel ve fiziksel gelişimi için önemlidir
tutunmayla alakası yok

peki tutunması fiziksel gelişimle alakalı mıdır?
kan pıhtılaşması ya da rahimde tutunmasını zorlaştıracak bir anormallik, hormonların vs normalse tutunur
progestan diye bir ilaç var doktorlar genelde tutunması için ama doktora danışmadan kullanma

kan pıhtılaşması ya da rahimde tutunmasını zorlaştıracak bir anormallik, hormonların vs normalse tutunur
progestan diye bir ilaç var doktorlar genelde tutunması için ama doktora danışmadan kullanma
daha önce progestanıma baktırmıstım çok düşük cıkmıstı o ay. ama hormonlarımda falan sıkıntı yoktu. progestanımın düşük çıkmış olması etkiler mi bunu ? 4 ay önceydı

Folik asit vitamin canım bebek tutunmasıyla alakası yok ama ilk üç ay kullanman gerekiyo ayrıca beta hcg degerine göre zaten hamilesin korkun ne onu anlamadım doktora gitmedin mi?

daha önce progestanıma baktırmıstım çok düşük cıkmıstı o ay. ama hormonlarımda falan sıkıntı yoktu. progestanımın düşük çıkmış olması etkiler mi bunu ? 4 ay önceydı
onu ancak doktor söyleyebilir
vakit kaybetmeden doktora görün gebeliğin sağlıklı mı değil mi baksın bence

Folik asit vitamin canım bebek tutunmasıyla alakası yok ama ilk üç ay kullanman gerekiyo ayrıca beta hcg degerine göre zaten hamilesin korkun ne onu anlamadım doktora gitmedin mi?
onu ancak doktor söyleyebilir
vakit kaybetmeden doktora görün gebeliğin sağlıklı mı değil mi baksın bence
sağlık ocağındaki doktor çok erken kaptırma kendini tutunamayabilir cuma tekrarlayalım dedi. napim ben şimdi cumayı mı bekliyim yksa yarın kadın doğum doktoruma mı gidiyim ?

sağlık ocağındaki doktor çok erken kaptırma kendini tutunamayabilir cuma tekrarlayalım dedi. napim ben şimdi cumayı mı bekliyim yksa yarın kadın doğum doktoruma mı gidiyim ?
bence bir kadın doğuma git, sağlık ocağına güvenme

Sağlık ocağıyla senin kadın hastalıkları doktorun birmi canım hemen randevu al ve yarın git doktoruna ayrıca sağlık ocağındaki doktorun söylediklerini kafana takıp stres yapma bu kez gerçekten sıkıntı olabilir herşey kafada bitiyo

Sağlık ocağıyla senin kadın hastalıkları doktorun birmi canım hemen randevu al ve yarın git doktoruna ayrıca sağlık ocağındaki dojtorun söylediklerini kafana takıp stres yapma bu kez gerçekten sıkıntı olabilir herşey kafada bitiyo
yani iyi mi değerim sat 3 mart zaten daha çook yeni düşük çıkması normal mi

yani iyi mi değerim sat 3 mart zaten daha çook yeni düşük çıkması normal mi
Hayatım 5'in üzerindeki değer pozitif anlama gelir ve bebeğin bi hafta da olsa büyüdükçe değer yükselir sen kafanı takma beslenmene dikkat et ani agır hareketlerden kaçın ve doktoruna gitmeyi ihmal etme

Hayatım 5'in üzerindeki değer pozitif anlama gelir ve bebeğin bi hafta da olsa büyüdükçe değer yükselir sen kafanı takma beslenmene dikkat et ani agır hareketlerden kaçın ve doktoruna gitmeyi ihmal etme
yarın gidicem hemenn teşekkür ederim şu an kasıklarımda batma var iyi bişey mi acaba . çok tuhaf rüyada gibiyim daha kimseye söylemedim eşim kardeşim kuzenımden başka da söylemıcem keseyi görene kadar

Cnm belirtilerin neydi ?

Hayırlı olsun bu arada
teşekkür ederim darısı başına canım. şoktayım şu an hala :KK57:
göğüslerde hassasiyet şişkinlik
hiç olmadığı kadar kasıkta batma ( şu an da var)
çabuk yorulma
mide yanması
bel ağrısı
baş dönmesi(tansiyonum düşük olduğu için normalde de olur
bunlar oldu ama hamilelik belirtisi mi bilmıyorum

yarın gidicem hemenn teşekkür ederim şu an kasıklarımda batma var iyi bişey mi acaba . çok tuhaf rüyada gibiyim daha kimseye söylemedim eşim kardeşim kuzenımden başka da söylemıcem keseyi görene kadar
Canım hamilelikte kasık agrısı bazen 9 ay bile sürebiliyomuş kişiden kişiye değişiyo bencede kimseye söyleme kalp atışlarını duyduktan sonra söylersin inşallah sağlıkla alırsın kucağına, sen ihmal etme sabah hemen doktoruna muayene ol rahim duvarın inceyse düşük riskin falan varsada zaman kaybetmeden progestan kullanırsın

Canım hamilelikte kasık agrısı bazen 9 ay bile sürebiliyomuş kişiden kişiye değişiyo bencede kimseye söyleme kalp atışlarını duyduktan sonra söylersin inşallah sağlıkla alırsın kucağına, sen ihmal etme sabah hemen doktoruna muayene ol rahim duvarın inceyse düşük riskin falan varsada zaman kaybetmeden progestan kullanırsın
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun yarın hemen gidicem. şu an ağlamaya korkuyorum bişey olcak diye :D

teşekkür ederim darısı başına canım. şoktayım şu an hala :KK57:
göğüslerde hassasiyet şişkinlik
hiç olmadığı kadar kasıkta batma ( şu an da var)
çabuk yorulma
mide yanması
bel ağrısı
baş dönmesi(tansiyonum düşük olduğu için normalde de olur
bunlar oldu ama hamilelik belirtisi mi bilmıyorum

Ewt cnm hamilelik belirtisi bunlar :)

Back
X