hamilelik

kanıma baktırdım ayın 31 inde ama negatif çıktı illaki adet gecikmesi mi lazım kan değerinin yükselmesi için ben bu stresten yine adet olacağım bu gidişle
yani benim 1 hafta 10 gün önce cıktı kanımda ama adetlerım düzensiz canım ben cıkıyo dıye bılıyorum yıne de umudunu kaybetme sen belkı cıkmamıstır cıkmaayanlarda oluyo dıye duydum bat kaçıydı ?

O ozlemdenz bat ın ne olduğunu öğrendim 22 mart biz 19 unda başladık çalışmalara ve o günden beri kasık ağrılarım var ilk başta hafifti ama şimdilerde arttı

Kizlar 16 nisanda adet olmam gerekiyodu 3 mayisda jinekologa gittim hormonlar tahliller normal cikti.bebekte gorunmuyodu kasiklarimda cok siddetli agri goguslerim sisti.onceki hamileligimde kurtaj oldum o cok bulanti yapmisti farkettigimde 1.5 aylik hamileydim.aldirdim bilmeden cok ilac kullandim diye.simdi gecen carsamba icime dogmus gibi idrar tahlili yaptim.pozitifti inanamadım.aglamakla korku arasinda kaldim.pztsi dra gittim 2.7 mm gebelik kesesi olusmus dedi.kan tahlili yapti sonuc 1658 cikti ve folik asit verdi.1 hafta sonra yine gel dedi.cok halsizim.insallah bebegimi sagsalim kucagıma alırım allah su 3 aylar yüzü suyu hürmetine olmayanada bu mutluluuhu yasatsin ve kucagina almak nasip etsin

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz

Back
X