Dalga mı geçiyosun? Hamilelikte bulantı kusma olur hiç mi duymadın? 8-10uncu haftalarda başlar 20li haftalara dogru biter yada hic bitmez.8+4 gunluk hamileyim asiri mide bualntim var bisey yiyemiyorum. Hic boyle degildim simdiye kdr sizce neden
Öncelikle hayırlı olsun, sonralıkla gayet normal no panic... O bulantılara kusmalara alışıyor insan zamanla. Sanki öyle doğmuşsun gibi oluyorsun. Hatta ben yemek yiyen insanların Nasıl midesi bulanmıyor?diyordum8+4 gunluk hamileyim asiri mide bualntim var bisey yiyemiyorum. Hic boyle degildim simdiye kdr sizce neden
Dalga falan gectigim yok insan gbi soru sorduk ne azarliosunuz insani midem hic bulanmiordu bu haftalarda normalmi dedim ne var bunda bulancgni bnde biliormDalga mı geçiyosun? Hamilelikte bulantı kusma olur hiç mi duymadın? 8-10uncu haftalarda başlar 20li haftalara dogru biter yada hic bitmez.
Allaha sukur ben arastirdim cnm bulantinin olcgni biliorz biraz yorum yaparken insan olsaniz keske konuyu acarken böyle sizin gbi insanlarn yorum yapcgni blsem acmazdm ztn insan ii temennilerde bulunurKeşke hamile kalmadan önce hamilelikte yaşanan durumları araştırsanız da 'bilinçli anne adayı' olsanız.
İşte hep bi umut.
Cok komikkkÜşütmüşsündür yoksa niye bulansın ki ? Hamilelik te mümkün değil bulantı
Denedim hepsini gecmior sglunhamilelikten diyeceğim ayıp olacak
tuzlu şeyler ye
haşlanmış patates leblebi vs iyi gelir
peynir ekmek kurtarıcıdır
çok takma
sağlıkla kucağına al
SglunÖncelikle hayırlı olsun, sonralıkla gayet normal no panic... O bulantılara kusmalara alışıyor insan zamanla. Sanki öyle doğmuşsun gibi oluyorsun. Hatta ben yemek yiyen insanların Nasıl midesi bulanmıyor?diyordum
Bnmde hamileligim hic belli degil gbydi kusma agrm hc bsy olmuordu calisiorm ve isteyken cok rhtsz oluorm bu durumdan cikaramiorumda sdce yediklerim yemek borumda birikior snkiİlk üç ay kusmak bir nimet bence. Arkadaşım hamile, hiç ama hiç bulantısı olmadı, hatta şaşırıyordu ben nasıl hamileyim diye. Fakaaaat şu an günler kaldı artık doğuma, iki aydır kusuyor. Son iki ay, karnı burnunda, kız gece gündüz kusuyor. Bu yüzden bebek kilo alamadı, zorlaya zorlaya 2.800 oldu sanırım. Gelişim geriliği var dedi doktor.
Şaka yapmıştım canım kırdıysam affola.Arkadaşların dediklerini uygula inşallah iyi gelir.Cok komikkk
Ins cikaramiorumda belki ozmn rhtlicam ama hersyden tiksiniorm yesem bile mhvoluorm evet soru bydu arkdslr sglsun bilincsizligimden tutta nlr nlr yazmslrSiz niye 8. Haftada basladi demek istemissiniz sanirim :) normaldir.. Bnm 9 ay surmustu. Agzimdan burnumdan her yerimden kusuyodum pek moral veremicem. İyi haber Dogurunca geciyooo
brz yrdmci olmayi deneseniz ne gzl anlasicazŞaka yapmıştım canım kırdıysam affola.Arkadaşların dediklerini uygula inşallah iyi gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?