Zeytin yiyin üzerine biraz da limon sıkarak.
Ekmek arası yaptıgım bile olmuştur.
Ben iki hamileliğimin ilk aylarında öyle yapmıştım.[yorumunuz icin ck tskrlr denicem
Anlaşırız tabi ama benim şukur ki bulantım olmamıştı o yüzden pek bir bilgiç yok açıkçasıbrz yrdmci olmayi deneseniz ne gzl anlasicaz
Hamileligimi hatirlattiniz bana. Yatip kalkip tamam kusayim ama bulanmasin diyordumIns cikaramiorumda belki ozmn rhtlicam ama hersyden tiksiniorm yesem bile mhvoluorm evet soru bydu arkdslr sglsun bilincsizligimden tutta nlr nlr yazmslr
Bnmde hamileligim hic belli degil gbydi kusma agrm hc bsy olmuordu calisiorm ve isteyken cok rhtsz oluorm bu durumdan cikaramiorumda sdce yediklerim yemek borumda birikior snki
Keske olsa 2 hafta once eski is yerimden cikarildim hamile oldgum icin bu iside masa basi die sctim aylardir boyle is istiyordum cikarirlar die soylemedim ama suan dayanamiorm ne yapicam blmiormdaBiraz rapor alamaz mısınız iki üç hafta kadar?
Ne guzel ya allah bgslasn size bnde tadabilirim ins bu duygulari dedigim gbi evde olsa hc sorun degil bni düşündüren is konusu hc bu hftaya kdr olmamisti ama internetten baktim genelde 8.hafta hizla gelisiormus bebek oyuzden sanirimHamileligimi hatirlattiniz bana. Yatip kalkip tamam kusayim ama bulanmasin diyordum
Allah yardimciniz olsun.. Gecicek o melek yuzu gordugunuzde hepsini unutcaksiniz.
Ben bi daha tovbe diyodum, dogurdum daha bi hafta gecmeden ikinciyi ne zmn yapsak diyodum
Tsrlr peki ozmn ypck bsy yk cnku ne deniosam olmuor en son buraya yazayim dedimAnlaşırız tabi ama benim şukur ki bulantım olmamıştı o yüzden pek bir bilgiç yok açıkçası
Neden azarliyim? Bende acikladim 2.aydan sonra basliyo. Bulanti gecincede mide yanmasi baslar. Hazirlikli ol bari simdiden soyliyim.Dalga falan gectigim yok insan gbi soru sorduk ne azarliosunuz insani midem hic bulanmiordu bu haftalarda normalmi dedim ne var bunda bulancgni bnde biliorm
Allah iyiligini versin gece gece guldurdun beni :)Üşütmüşsündür yoksa niye bulansın ki ? Hamilelik te mümkün değil bulantı
Tatlisim hamisim Allah saglikla kucagina ALMAYI nasip etsin insAllahhhhh. kiz hamilelerin duasi kabul olurmus benim icin dua eder misin ben de yasayayim su bulantilari en kisa zamanda :)8+4 gunluk hamileyim asiri mide bualntim var bisey yiyemiyorum. Hic boyle degildim simdiye kdr sizce neden
Keske olsa 2 hafta once eski is yerimden cikarildim hamile oldgum icin bu iside masa basi die sctim aylardir boyle is istiyordum cikarirlar die soylemedim ama suan dayanamiorm ne yapicam blmiormda
Allahin izniyle tadarsiniz. Ben calismak soyle dursun tuvalete bile kalkamiyordumNe guzel ya allah bgslasn size bnde tadabilirim ins bu duygulari dedigim gbi evde olsa hc sorun degil bni düşündüren is konusu hc bu hftaya kdr olmamisti ama internetten baktim genelde 8.hafta hizla gelisiormus bebek oyuzden sanirim
Olamaz. Cunku bu ay gebe kalsaniz bile belirtilerin olusmasi icin cok erken. Gebeligin en objektif belirtisi adet gecikmesidir.merhaba arkadaşlar yeni üye oldumm :) 2 senedir evliyim 3 aydır korunmuyoruz bu ay da yumurtlama dönemimdeyim hasta olmama daha 15-16 gün var ama kasıklarım ve göğsüm çok ağrıyor halsiz gibiyim sizce hamilelik belirtisi olabilir mi??
Olamaz. Cunku bu ay gebe kalsaniz bile belirtilerin olusmasi icin cok erken. Gebeligin en objektif belirtisi adet gecikmesidir.
Evet tabi ki. Yumurtlamaniz erken olabilir o ay.Cevap için teşekkür ederim :) peki yumurtlama döneminden 2 yada 3 gün önce girilen ilişkiden hamile kalınabilir mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?