Hamilelik

Ins cikaramiorumda belki ozmn rhtlicam ama hersyden tiksiniorm yesem bile mhvoluorm evet soru bydu arkdslr sglsun bilincsizligimden tutta nlr nlr yazmslr
Hamileligimi hatirlattiniz bana. Yatip kalkip tamam kusayim ama bulanmasin diyordum
Allah yardimciniz olsun.. Gecicek o melek yuzu gordugunuzde hepsini unutcaksiniz.
Ben bi daha tovbe diyodum, dogurdum daha bi hafta gecmeden ikinciyi ne zmn yapsak diyodum

Bnmde hamileligim hic belli degil gbydi kusma agrm hc bsy olmuordu calisiorm ve isteyken cok rhtsz oluorm bu durumdan cikaramiorumda sdce yediklerim yemek borumda birikior snki

Biraz rapor alamaz mısınız iki üç hafta kadar?

Biraz rapor alamaz mısınız iki üç hafta kadar?
Keske olsa 2 hafta once eski is yerimden cikarildim hamile oldgum icin bu iside masa basi die sctim aylardir boyle is istiyordum cikarirlar die soylemedim ama suan dayanamiorm ne yapicam blmiormda

Ne guzel ya allah bgslasn size bnde tadabilirim ins bu duygulari dedigim gbi evde olsa hc sorun degil bni düşündüren is konusu hc bu hftaya kdr olmamisti ama internetten baktim genelde 8.hafta hizla gelisiormus bebek oyuzden sanirim

Dalga falan gectigim yok insan gbi soru sorduk ne azarliosunuz insani midem hic bulanmiordu bu haftalarda normalmi dedim ne var bunda bulancgni bnde biliorm
Neden azarliyim? Bende acikladim 2.aydan sonra basliyo. Bulanti gecincede mide yanmasi baslar. Hazirlikli ol bari simdiden soyliyim.

Hanımlar sakin olalım rica ediyorum, birde sesli harfleri yutmayalım lütfen.

benımde erken başlamıstı hatırlamıyorum, ama doguma gıdene kadar devam etmıstı. 16. 20 haftaları iple cekıyordum halbukı kesılecek dıye. diyecegım o ki, netten arastır mıdenı hafif bastıracak seyler bulabılırsın
ama asla işe tam yarayacak seyler yok. bunun tek ilacı zaman buna kendını alıstır :=)
allah yardımcın olsun. ama bak sanslıydım mide yanmam kesınlıkle olmadı. ee daha n'olsun
anam agladı doguma gıdene kadar bulantıdan

8+4 gunluk hamileyim asiri mide bualntim var bisey yiyemiyorum. Hic boyle degildim simdiye kdr sizce neden
Tatlisim hamisim Allah saglikla kucagina ALMAYI nasip etsin insAllahhhhh. kiz hamilelerin duasi kabul olurmus benim icin dua eder misin ben de yasayayim su bulantilari en kisa zamanda :)

Keske olsa 2 hafta once eski is yerimden cikarildim hamile oldgum icin bu iside masa basi die sctim aylardir boyle is istiyordum cikarirlar die soylemedim ama suan dayanamiorm ne yapicam blmiormda

Yani bu şekilde de kusa kusa nasıl çalışacaksınız bilemedim. İnşallah bir hal çaresini bulursunuz.

Hicbir sey bulantini tam olarak gecirmez canim sadece biraz hafifletir ve dayanma gucu verir. Ekmek peynir cubuk kraker muz leblebi kasarli tost bunlar benim yiyebildigim seylerdi. Tabi yedikten sonra kustugum da cok oldu. Allah dayanma gucu versin. Benim 16 hafta gibi kusmalarim bitti 17-18 gibi bulantim hafifledi ama tam da bitmedi. Bayagidir kusmazken bu sabah kustum mesela tabi onceki kadar kotu degilim. Hamilelikte sabredeceksin canim tek yolu bu. Alisiyorsun ve Allah sabrini veriyor.

Ne guzel ya allah bgslasn size bnde tadabilirim ins bu duygulari dedigim gbi evde olsa hc sorun degil bni düşündüren is konusu hc bu hftaya kdr olmamisti ama internetten baktim genelde 8.hafta hizla gelisiormus bebek oyuzden sanirim
Allahin izniyle tadarsiniz. Ben calismak soyle dursun tuvalete bile kalkamiyordum is konusuna birsey diyemiyorum o yuzden..

merhaba arkadaşlar yeni üye oldumm :) 2 senedir evliyim 3 aydır korunmuyoruz bu ay da yumurtlama dönemimdeyim hasta olmama daha 15-16 gün var ama kasıklarım ve göğsüm çok ağrıyor halsiz gibiyim sizce hamilelik belirtisi olabilir mi??

Son düzenleme:
Olamaz. Cunku bu ay gebe kalsaniz bile belirtilerin olusmasi icin cok erken. Gebeligin en objektif belirtisi adet gecikmesidir.

Olamaz. Cunku bu ay gebe kalsaniz bile belirtilerin olusmasi icin cok erken. Gebeligin en objektif belirtisi adet gecikmesidir.

Cevap için teşekkür ederim :) peki yumurtlama döneminden 2 yada 3 gün önce girilen ilişkiden hamile kalınabilir mi??

Cevap için teşekkür ederim :) peki yumurtlama döneminden 2 yada 3 gün önce girilen ilişkiden hamile kalınabilir mi??
Evet tabi ki. Yumurtlamaniz erken olabilir o ay.
Spermler yanlis hatirlamiyorsam 72 saate kadar canli kalabiliyordu disi ureme sisteminde.
Yumurtlama tarihinizden 3 gun once ve 2 gun sonrasina kadar gun asiri iliski en idealidir:) tabi olasiligi arttirmak icin daha uzun bir aralik belirleyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…