Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz
Selam hamilelik belirtisi yerleşme kanaması ama takip et 2 3 gün sürebiliyor bu kanama bizde bebek istiyoruz 5 gün önce birliktelik oldu 2 gün sonra kasıkta ağrı ve göğüs ağrıları başladı hasta olmama 12 gün var bekliyorum bakalım umarım bebiş vardır ikimiz de de :)
Ay inşALLaH yerleşme kanamsı bukadar erken i oluyor o bebiş bu göbüşe gelmeliiiiiii[/QUOTE
Bu tür kanama yerleşme kanaması ama işte bu kdr erken mi olur bilemedim :) bende olmadı böyle bişey şimdilik ama kasık ve göğüs ağrısı fena dokunamıyorum inşallah bebeğim vardır icerdee:)
Ya ama benim adetime daha çok var ben basıl sabredicem meraktan çatlıyorum yaaaaaaa biraz öncede sağ kasığıma kramp girdi 1 dakika felan sürdü geçti ama şimdi ya nasıl beklicem ben ya ben sabırsız bi insanım ya yazcam ama eger varsaaaa inşALLAH sendede vardır ne güzel olur ya
İnşALLAH idrarımda beyazlaşmış resmen
Neye güldüğünüzü öğrenebilirmiyim
Neye güldüğünüzü öğrenebilirmiyim
Arkadaşın ne yazdığını okuyup anladiysaniz problem yok farklı bişeye gülmedim yani
ne yazmışım acaba yanlış ne olabilir söyler misiniz düzeltelim :)
Hayırlı olsun tatlım hamileliğin olmazsa olmazidir ben 6. Ayima kadar böyleydim içinde bi canlı büyüyor çok normal biraz sabretmelisin8+4 gunluk hamileyim asiri mide bualntim var bisey yiyemiyorum. Hic boyle degildim simdiye kdr sizce neden
Valla konusmaları baştan sona okudum ama yanlış bişey yada fülüncek dalga geçilcek bişey bulamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?