Hamilelik

Kızlar acil biley sorucam lütfen yardımcımoldun eşimle bebeğimiz olsun istiyoruz geçen ayda zaten bunu yazmıştım bu ay bu hafta doğurgan dönemim dün eşimle korunmasız ilişkiye girdik hiç farketmedim ama şuan farkettim kanamam olmus 3 4 damla şeklinde bunun ne demek olduğunu biliyomusunuz

Selam hamilelik belirtisi yerleşme kanaması ama takip et 2 3 gün sürebiliyor bu kanama bizde bebek istiyoruz 5 gün önce birliktelik oldu 2 gün sonra kasıkta ağrı ve göğüs ağrıları başladı hasta olmama 12 gün var bekliyorum bakalım umarım bebiş vardır ikimiz de de :)

Son düzenleme:

3 aydır korunmasız birliktelik oluyor inş bu ay vardır

Ay inşALLaH yerleşme kanamsı bukadar erken i oluyor o bebiş bu göbüşe gelmeliiiiiii

Gögüs uçlarımda çok küçük acılar var belli belirsiz kasığımda ağrı yok ama bugğnkü kanama beni düşündürdü bilgisizlik çok kötü bişey ya herkezede soramıyosunuz nedir ne değildir diye İnşALLaH vardır ya çok istiyoruzzz

Evet kimseye sorulmuyor ben İnternetten felan araştırıyorum sende bak ama adet gecikmesi olmadan belli olmuyor illa adet olmayıp 1 hafta sonra test yapılacak illa beklememiz lazım:) en kesin hamilelik belirtisi adet olmama :) eğer beybi varsa öğrenirsen yaz burdan :)

Ya ama benim adetime daha çok var ben basıl sabredicem meraktan çatlıyorum yaaaaaaa biraz öncede sağ kasığıma kramp girdi 1 dakika felan sürdü geçti ama şimdi ya nasıl beklicem ben ya ben sabırsız bi insanım ya yazcam ama eger varsaaaa inşALLAH sendede vardır ne güzel olur ya

Beklemek zor ya ben dun aksam test aldım ama belki idrara daha karismamistir diye yapmadım negatif çıkarsa üzülürüm çünkü bende çok sabırsızım ama beklemekten başka yapacak bişey yok :) iyi düşünelim iyi olsun

Valla konusmaları baştan sona okudum ama yanlış bişey yada fülüncek dalga geçilcek bişey bulamadım ben

8+4 gunluk hamileyim asiri mide bualntim var bisey yiyemiyorum. Hic boyle degildim simdiye kdr sizce neden
Hayırlı olsun tatlım hamileliğin olmazsa olmazidir ben 6. Ayima kadar böyleydim içinde bi canlı büyüyor çok normal biraz sabretmelisin

Valla konusmaları baştan sona okudum ama yanlış bişey yada fülüncek dalga geçilcek bişey bulamadım ben

Önemi yok takma boşver yani yanlış bişey de söylemiş olabiliriz ama gülünmesi gerekmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…