- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
Benimde öyle sancılarım var işte canım ama daha 10 gün var normalde adetime 3-4 gün kala böyle sancilar olur inşallah bu ay hamilelik haberi alirimcanim yerlesirken sancilar oluyor da o sancilar da ayni adet oncesi sancilar gbi ayirt edemiyorsun. Baska da belirtim olmadi. Bulanti bas donmesi gogusler vs hep 5.haftada basladi
Ben hamilelik belirtisi demiyorum ki yerleşme sancisi diyorum diğer forumlarda okuduğum kadariyla çoğu kişi yerleşme sancisi olmuş o yüzden sormuştumdaha cok erken canım bu belirtiler için
Ben hamile değilim ama halam hep söylerdi agdet olucakmis gibi karnım belim ağrıyordu dedi hatta yanında Pet gezdirirmis test yapacağı gün de bile agdet oluyorum herhalde demişBende yerleşme sancısı diye bişey duydum. Herkeste görülmese de yaşayan arkadaşlar varmış. Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi acaba??
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Kaç günde bir agdet goruyosunMrb kızlar ayni durumlar bende de var ve gün içerisinde hafif kanamam oldu leke şeklinde adetime 12 gün kala oldu ve suan 3 gün var ben doktra gitmedim ama merak ediyorum sizce ne olabilir yardım lütfen.
İnşallah hamilesindir aslında erken gebelik testleri var 1 hafta önceden belli ediyo çok aklına takılıyosa bi yap istiyosan fiyatı 20 25 TL gibi bişey26 günde bir adet görüyorum ilk defa böyle bir kanama oldu o yüzden bende öyle düşündüm ama bilmiyorum regl günümu bekliyorum
Benim şu an adetime bir hafta var göğüslerime dokunamıyorum. Adet belirtisi mi yoksa başka bişey olabilir mi bilmiyorum . Ayrıca son günler durduk yere diş etlerim kanıyo inme gibi şiş hissediyorum hamilelik belirtisi olabilir mi acaba
Amin canım. O zaman bekle canım en azından olmazsa da teste negatifı görmektense bende kırmızılari görmek isterdim insan daha az etkileniyor en azından inş ama bu ay isteyen herkes hamiledır eskıden böyle hamile kalmak isteyen bayanları ama hamile olamayınca üzülen bayanlara ne var kalırsın felan derdim de şimdi benim başıma gelince dha iyi anlıyorum gerçekten zor bi durum insan hemen olucakmis gibi hissedip hemen hamilelik psikolojisine bürünüyor
Hayirli olsun canim belirtin varmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?