Hamilelik

canim yerlesirken sancilar oluyor da o sancilar da ayni adet oncesi sancilar gbi ayirt edemiyorsun. Baska da belirtim olmadi. Bulanti bas donmesi gogusler vs hep 5.haftada basladi
Benimde öyle sancılarım var işte canım ama daha 10 gün var normalde adetime 3-4 gün kala böyle sancilar olur inşallah bu ay hamilelik haberi alirim

Bende yerleşme sancısı diye bişey duydum. Herkeste görülmese de yaşayan arkadaşlar varmış. Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi acaba??

Bende yerleşme sancısı diye bişey duydum. Herkeste görülmese de yaşayan arkadaşlar varmış. Tecrübe eden varsa paylaşabilir mi acaba??
Ben hamile değilim ama halam hep söylerdi agdet olucakmis gibi karnım belim ağrıyordu dedi hatta yanında Pet gezdirirmis test yapacağı gün de bile agdet oluyorum herhalde demiş

Mrb kızlar ayni durumlar bende de var ve gün içerisinde hafif kanamam oldu leke şeklinde adetime 12 gün kala oldu ve suan 3 gün var ben doktra gitmedim ama merak ediyorum sizce ne olabilir yardım lütfen.

Mrb kızlar ayni durumlar bende de var ve gün içerisinde hafif kanamam oldu leke şeklinde adetime 12 gün kala oldu ve suan 3 gün var ben doktra gitmedim ama merak ediyorum sizce ne olabilir yardım lütfen.
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba ? Kaç günde bir agdet goruyosun

26 günde bir adet görüyorum ilk defa böyle bir kanama oldu o yüzden bende öyle düşündüm ama bilmiyorum regl günümu bekliyorum

26 günde bir adet görüyorum ilk defa böyle bir kanama oldu o yüzden bende öyle düşündüm ama bilmiyorum regl günümu bekliyorum
İnşallah hamilesindir aslında erken gebelik testleri var 1 hafta önceden belli ediyo çok aklına takılıyosa bi yap istiyosan fiyatı 20 25 TL gibi bişey

İnşallah canım çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlüne göre versin :) o testten aldım ama yapmaya korkuyorum negatif olursa üzülürüm diye

Amin canım. Bende senin gibi oluyorum işte alıyorum ama yapamıyorum çok korkuyorum yapmamız en iyisi aslında stresten kurtulmuş oluyoruz ümidimiz bitiyo o ay için aslında

Haklısın aslında daha önümüzde çok zaman var allah birgün hepimize nasip eder inşallah. Şurda bi kaç gün kaldi adet olamama beklicem en azından testle hayal kırıklığı yaşıcama biraz daha bekliyim diyorum ümidim kırılmasin

Amin canım. O zaman bekle canım en azından olmazsa da teste negatifı görmektense bende kırmızılari görmek isterdim insan daha az etkileniyor en azından inş ama bu ay isteyen herkes hamiledır eskıden böyle hamile kalmak isteyen bayanları ama hamile olamayınca üzülen bayanlara ne var kalırsın felan derdim de şimdi benim başıma gelince dha iyi anlıyorum gerçekten zor bi durum insan hemen olucakmis gibi hissedip hemen hamilelik psikolojisine bürünüyor

Sabırsızlıkla bekliyorum bi yandan da hamile olmadığımi düşünüyorum içimde öyle bir his var nedense inş yanılıyorumdur

Gogus ucu buyumesi falan o kadar erken olmaz ki.
Ben 22.haftadayim goguslerde en ufak bir degisim yok.

Benim şu an adetime bir hafta var göğüslerime dokunamıyorum. Adet belirtisi mi yoksa başka bişey olabilir mi bilmiyorum . Ayrıca son günler durduk yere diş etlerim kanıyo inme gibi şiş hissediyorum hamilelik belirtisi olabilir mi acaba

Neden olmasin olabilir tabi herkesin belirtileri farklı oluyor ben bu diş eti kanamasi olayinı duymuştum ama adetine az kalmış inş hamilesindir :)

Canm bugün adetimden 2 gün geçti ve test yaptim ikinci cizgi biraz silik çıktı :) yarın da kan testi yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…