Hamilelik

Bence adetin gecikirse yap testi simdi yapma bekle biraz sabret icinide ferah tut

ALLAH hepinizinde kalbine göre versin canlar. Herzaman hayirlisiini dileyin.. en önemlisi o

sen kan testi yaptirmadan idrar testi yapmismiydin? Bence hep ilk idrar testi yapilmali cizgi cikarsa görünürse silikte olsa oondan sonra kan aldirin bence ozaman daha garanti olur

tatlım selam 9 ve 10 yumurtlama günlerine denk gelmiş inşallah hamilesindir. Herşey Allahtan. Bakalım adet tarihinde hastalanmaz isen test yap istersen yada form da okumuştum 4 gün geçince falan çoğu kişi öğrenmiş o dönemde test yapmak mantıklı.

Canım hiç morelini bozma bazen adet içe doğru kanar ve kuru kan içerde kist yaparmış . Bir arkadasımda vardı , sonraki ayın adetiyle içerisi temizlenmiş bir sonra ki ay kist kalmamıştı. Baktır inşallah kist yok olmuştur olmadıysa doktoruna danış .

İnşallah kuzum yaa söylediğini de ilk defa duyuyorum. Yumurtlama günlerini hesapladık düzenli birliktelik oldu bu ay anlamadım niye hamile kalamadığımı eşimle birlikte çocuğumuz olmucak düşüncesine kapıldık

Eger kistin folikul kist ise bişey olmaz canm bende de sol tarafta kist var ama hamileym. O kist sıkıntıdan stresten ve cok düşünmekten oluyo üzülme sen kafana çok fazla takma illaki olur bebeğinz allahin izniyle

Eger kistin folikul kist ise bişey olmaz canm bende de sol tarafta kist var ama hamileym. O kist sıkıntıdan stresten ve cok düşünmekten oluyo üzülme sen kafana çok fazla takma illaki olur bebeğinz allahin izniyle
İnşallah dediğin gibidir canım benim sağ taraftaymış yarın adetimin 3. Günü doktora gidicem bakalım atılmış mı diye. Bide bişey sorucam. Kist illaki çubuklu ultrasonda mı gözüküyo yarın normal ultrason isticem diğeri beni ciddi anlamda rahatsız ediyo

Normal ultrasonda da görünüyor canım yumurtalik kistiyse eğer hiç korkmana gerek bile yok kendi kendine kayboluyo adette doğumda düşüyor

Adetli gününde rahim aşağıda olduğundan çok can yakiyo alttan bakıldığında. Bendede ayni şeyler oldu bence sen önümüzdeki ay hamile olduğunu öğreniceksin inşallah :) benim yaşadıklarmı yaşıyorsn çünkü

Bende adet olmadım kızlar. Geçen hafta yaptığım test ile hamile olduğumu ögrendim. Kadın Doktoruma gittim idrar testi yaptılar hamileliğim ordada çıktı, fakat pazartesi aldıkları kandan sonuç şaşırtıcıydı. Malesef HCG Beta sadece 30 muş. En son 21 aralıkta adet oldum. Adetler arası genelde ya 28 gün yada 32. En son adetim 6 gün yerine 9 gün sürdü. Bunun son 3-4 günü hep kahverengi akıntıydı. Cep telefonuma indirdiğim uygulamaya göre 8.1. Tarihinde yumurtalama günümdü ama ben ondan bir kaç gün sonra hissettim o akıntıyı o günde vardı ama yumurtalama akıntısı gibi değildi. Telefonda doktor yardımcısı değeriniz çok düşük dedi. Şimdi çok endişeleniyorum acaba düşükmü olacak diye. Adet hala olmadım.. yardım edin lütfen şaşırdım kaldım

Tatlım gönlünü ferah tut 2 güne tekrarla testi iki katına çıkcak mı bak. Herkesin hormon düzeyi farklı. 30 da hamil gösteriyor. İnşallah sıkıntı yoktur geç döllenmedir canım.

Tatlım gönlünü ferah tut 2 güne tekrarla testi iki katına çıkcak mı bak. Herkesin hormon düzeyi farklı. 30 da hamil gösteriyor. İnşallah sıkıntı yoktur geç döllenmedir canım.
İnşallah canım bende akdenız anemisi var acaba onunda etkisi varmıdır kan değerlerımde? Bende dsha çok beyaz kan hücreleri var kırmızı daha az

İnşallah canım bende akdenız anemisi var acaba onunda etkisi varmıdır kan değerlerımde? Bende dsha çok beyaz kan hücreleri var kırmızı daha az
Onu bilemiyorum canım yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır soruna

O zaman kesin normal isticem. İnşallah dediğin gibi olur :) Çok teşekkür ederim sprularıma cevap verdiğin için.

Canim yeni gördüm yazını. Sıkıntı etme benimki de 3 cm di ama adet kanamasiyla gitti bu kistler her kadın da olabiliyo bazen farketmiyoruz bile

Canim yeni gördüm yazını. Sıkıntı etme benimki de 3 cm di ama adet kanamasiyla gitti bu kistler her kadın da olabiliyo bazen farketmiyoruz bile
Bugün adetimin 3. Günüydü. Emar çekildi ve kist hala duruyomuş malesef büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vericek ;(

Bugün adetimin 3. Günüydü. Emar çekildi ve kist hala duruyomuş malesef büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vericek ;(
Canım üzülme adetin bitince bi daha kontrole git hem bende bir ay kullandim doğum kontrol hapi onukullaninca bi daha kist olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…