- 23 Kasım 2010
- 1.255
- 201
- 123
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
sen kan testi yaptirmadan idrar testi yapmismiydin? Bence hep ilk idrar testi yapilmali cizgi cikarsa görünürse silikte olsa oondan sonra kan aldirin bence ozaman daha garanti olurKızlar tekrar mrb. Cumartesi kan tahlili yaptıracağımı söylemiştim. Yaptırdım ve malesef sonuç yine negatif. Doktor sağ tarafımda 1.37 vm lik küçük bi kist oldugunu söyledi. Bunun bi etkisi olur mu sizce? Ayrıca bugün adet günüm ve hala olmadım. Belirtiler bi gelip bi gidiyo
tatlım selam 9 ve 10 yumurtlama günlerine denk gelmiş inşallah hamilesindir. Herşey Allahtan. Bakalım adet tarihinde hastalanmaz isen test yap istersen yada form da okumuştum 4 gün geçince falan çoğu kişi öğrenmiş o dönemde test yapmak mantıklı.Kızlar mrb. Aralık 31, ocak 1 ve 6 sında eşimle ilişki yaşadık. Sol kasığımda inanılmaz batma ve ağrı olmaya başladı. Ayın 8 inde acile doktora gittik. Hem idrar ve gebelik testi yaptırdık. Gebelik Beta HCG 0,19 Negatif çıktı. Doktor idrar yolu enfeksiyonumun da olmadığını kasıklarımda gaz birikmesi olduğunu söyledi. Ayın 9 ve 10 u da korunmasız ilişki yaşadık. Adetime 10 gün var henüz ama adet olucakmışım gibi bugün kasık ve bel ağrısı çekiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Çok istiyoruzhayal kırıklığına uğramaktan korktuğumuzdan test de yapamıyorum. Lütfen tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?
Canım hiç morelini bozma bazen adet içe doğru kanar ve kuru kan içerde kist yaparmış . Bir arkadasımda vardı , sonraki ayın adetiyle içerisi temizlenmiş bir sonra ki ay kist kalmamıştı. Baktır inşallah kist yok olmuştur olmadıysa doktoruna danış .Canım ya 3-4 cm miş yanlış yazmışım ben. Etkiler mi bu boyuttaki bi kist kafaya taktım iyice dün akşam adetim başladı. Adetim bi gün bile şaşmıyo anlamadım nasıl kist oluyo. Hormon testlerim de normal çıktı. Adetin 3. 4. Günü ni daha gidicm bakalım. Umarım yumurtlamaya bi etkisi olmuyodur
İnşallah kuzum yaa söylediğini de ilk defa duyuyorum. Yumurtlama günlerini hesapladık düzenli birliktelik oldu bu ay anlamadım niye hamile kalamadığımı eşimle birlikte çocuğumuz olmucak düşüncesine kapıldıkCanım hiç morelini bozma bazen adet içe doğru kanar ve kuru kan içerde kist yaparmış . Bir arkadasımda vardı , sonraki ayın adetiyle içerisi temizlenmiş bir sonra ki ay kist kalmamıştı. Baktır inşallah kist yok olmuştur olmadıysa doktoruna danış .
Kızlar tekrar mrb. Cumartesi kan tahlili yaptıracağımı söylemiştim. Yaptırdım ve malesef sonuç yine negatif. Doktor sağ tarafımda 1.37 vm lik küçük bi kist oldugunu söyledi. Bunun bi etkisi olur mu sizce? Ayrıca bugün adet günüm ve hala olmadım. Belirtiler bi gelip bi gidiyo
Eger
Ve kan testi yaptirmissin 0.19 çıkmış bak benim de öyle oldu canm 20 gun oncesinde bende kan testi yaptirmistm 0.18 di sonra adetim geçti 2 gün test yaptm pozitif çıktı :) senin de aynı olabilir ins hamilesindir
İnşallah dediğin gibidir canım benim sağ taraftaymış yarın adetimin 3. Günü doktora gidicem bakalım atılmış mı diye. Bide bişey sorucam. Kist illaki çubuklu ultrasonda mı gözüküyo yarın normal ultrason isticem diğeri beni ciddi anlamda rahatsız ediyoEger kistin folikul kist ise bişey olmaz canm bende de sol tarafta kist var ama hamileym. O kist sıkıntıdan stresten ve cok düşünmekten oluyo üzülme sen kafana çok fazla takma illaki olur bebeğinz allahin izniyle
İnşallah dediğin gibidir canım benim sağ taraftaymış yarın adetimin 3. Günü doktora gidicem bakalım atılmış mı diye. Bide bişey sorucam. Kist illaki çubuklu ultrasonda mı gözüküyo yarın normal ultrason isticem diğeri beni ciddi anlamda rahatsız ediyo
İnşallah canım bende akdenız anemisi var acaba onunda etkisi varmıdır kan değerlerımde? Bende dsha çok beyaz kan hücreleri var kırmızı daha azTatlım gönlünü ferah tut 2 güne tekrarla testi iki katına çıkcak mı bak. Herkesin hormon düzeyi farklı. 30 da hamil gösteriyor. İnşallah sıkıntı yoktur geç döllenmedir canım.
Onu bilemiyorum canım yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır sorunaİnşallah canım bende akdenız anemisi var acaba onunda etkisi varmıdır kan değerlerımde? Bende dsha çok beyaz kan hücreleri var kırmızı daha az
Hmmm vardır kesin aynı hastalığı paylaşanOnu bilemiyorum canım yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaklardır soruna
O zaman kesin normal isticem. İnşallah dediğin gibi olur :) Çok teşekkür ederim sprularıma cevap verdiğin için.Adetli gününde rahim aşağıda olduğundan çok can yakiyo alttan bakıldığında. Bendede ayni şeyler oldu bence sen önümüzdeki ay hamile olduğunu öğreniceksin inşallah :) benim yaşadıklarmı yaşıyorsn çünkü
Canim yeni gördüm yazını. Sıkıntı etme benimki de 3 cm di ama adet kanamasiyla gitti bu kistler her kadın da olabiliyo bazen farketmiyoruz bileCanım ya 3-4 cm miş yanlış yazmışım ben. Etkiler mi bu boyuttaki bi kist kafaya taktım iyice dün akşam adetim başladı. Adetim bi gün bile şaşmıyo anlamadım nasıl kist oluyo. Hormon testlerim de normal çıktı. Adetin 3. 4. Günü ni daha gidicm bakalım. Umarım yumurtlamaya bi etkisi olmuyodur
Bugün adetimin 3. Günüydü. Emar çekildi ve kist hala duruyomuş malesef büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vericek ;(Canim yeni gördüm yazını. Sıkıntı etme benimki de 3 cm di ama adet kanamasiyla gitti bu kistler her kadın da olabiliyo bazen farketmiyoruz bile
Canım üzülme adetin bitince bi daha kontrole git hem bende bir ay kullandim doğum kontrol hapi onukullaninca bi daha kist olmadiBugün adetimin 3. Günüydü. Emar çekildi ve kist hala duruyomuş malesef büyük ihtimalle doğum kontrol hapı vericek ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?