- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
Benim bata 2 gün kaldi o yüzden soruyorum bendede adet sancisi gibi ara ara sancilar oluyoSağol canm çok teşekkür ederim :) belirtim aslında öğrenmeden önce dha çoktu şuan sadece kasik ağrısi mide bulantisi var :)
Benim bata 2 gün kaldi o yüzden soruyorum bendede adet sancisi gibi ara ara sancilar oluyo
Bendede bu belirtiler var ama bugün akşam lavaboya gittikce pembe leke geliyo korkuyorum adet olacam diye ama normalde 30 günden önce olmam ama kafam karıştıAynen adet olmama 2 gün kala ayni adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama hafif bel ve kasıga vuran ağrılar bide cok sık idrara çıkıyorum ben yaklaşık 1 aydır. Adet olcam diye beklerken mucize çıktı :)
Bendede bu belirtiler var ama bugün akşam lavaboya gittikce pembe leke geliyo korkuyorum adet olacam diye ama normalde 30 günden önce olmam ama kafam karıştı
İnşallah canım ya zaten kanamaya çevirmezse emin olacamPembe leke bende de oldu yerleşme kanaması da olabilir eğer adet olmassan kisa zamanda anlaşılır inş allah nasip eder :)
İnşallah canım ya zaten kanamaya çevirmezse emin olacam
Gün içerisinde mi oldu kanama. Birde lekenme şeklindemi miktari ne kadar[/QUO canim şöyle afedersin ama çamaşirda bişey yok peçeteye sildikçe açık pembe azcik geliyo
Seninki çok önce olmuş ben adet tarihi yakin oldugu icin korkuyorum sancimda var böyle beklemek çok zorAyni bende olduğu gibi olmuş bununla beraber kasikta ani bi sancı da oldu yanlız adetime 12 gün kala yaşadım birde o an bi üşüme titreme de oldu
Seninki çok önce olmuş ben adet tarihi yakin oldugu icin korkuyorum sancimda var böyle beklemek çok zor
Sağol canim inşallah oyle olurÜmidini kirma yinede üzerine görme diye bi olayda var hiç bir şey belli olmaz hakkında hayırlısi olsun canm
Bugün adet oldum ya o kadar cok üzüldüm ki oturdum ağladim moralim çok bozuk. Çok ümitliydim bu aydan ne yapacağımı şaşırdimÜmidini kirma yinede üzerine görme diye bi olayda var hiç bir şey belli olmaz hakkında hayırlısi olsun canm
Bugün adet oldum ya o kadar cok üzüldüm ki oturdum ağladim moralim çok bozuk. Çok ümitliydim bu aydan ne yapacağımı şaşırdim
İnşallah canım yaÜzülme canim benim ya bu ay olmadiysa önümuzdeki ay olur sen canını sikma yeterki
Hayırlı olsun çok sevindim
Amin canım aminDarısı başına canım :)
Canim o kist adet kanamasiyla gider endişelenme ama bazi kistler yumurtlamayi engelliyo seninkini bilemem eğer gelecek ayda olursa doktora muhakkak sor bunuKızlar tekrar mrb. Cumartesi kan tahlili yaptıracağımı söylemiştim. Yaptırdım ve malesef sonuç yine negatif. Doktor sağ tarafımda 1.37 vm lik küçük bi kist oldugunu söyledi. Bunun bi etkisi olur mu sizce? Ayrıca bugün adet günüm ve hala olmadım. Belirtiler bi gelip bi gidiyo
Canım ya 3-4 cm miş yanlış yazmışım ben. Etkiler mi bu boyuttaki bi kist kafaya taktım iyice dün akşam adetim başladı. Adetim bi gün bile şaşmıyo anlamadım nasıl kist oluyo. Hormon testlerim de normal çıktı. Adetin 3. 4. Günü ni daha gidicm bakalım. Umarım yumurtlamaya bi etkisi olmuyodurCanim o kist adet kanamasiyla gider endişelenme ama bazi kistler yumurtlamayi engelliyo seninkini bilemem eğer gelecek ayda olursa doktora muhakkak sor bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?