- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Tugceozgur
-
İnanırmısın 4 gün önce aynı belirtileri bende yaşadım.İlişkiden sonra oldu benim sol kasığım bıçak saplanır gibi olmuşdu daha sonra karnıma kadar vurmuştu ve 2.50 saat bunun acısını çektim lavaboya girdiğimde idrarımı yaparken kasığım çok fena batmıştı.O günden sonra 2 gün hafif aralıkda kasık ağrılarım oldu.Bugünde hafif miğde bulantılarım var bğazımda takılı birşeyler var adetime bu ayın sonuna kadar olmazsa allahın izniyle hamileyim demektir..Kızlar günaydınnnlarr yine ben geldim yine bi soru yöneltiyorum sizeDün gece garip bişe oldu saat 9-9 buçuk civarıydı tuvalete gittim geldim. O ara film izliyoruz eşimle. Yine tuvaletim geldi dedim gittim geldim. Sonra yine Yine. Yarım saat sürmeden tuvalete taşındım durdum ama baya bi sıvı atıldı yani içtiğim de 2 bardak çay yani Sonra karnıma bi ağrı saplandı ki öyle bi ağrı yani yatıyorum olmuyor kalkıyorum olmuyor. Tuvalete gidiyorum geçmiyor. Ahlaya vahlaya dua ede ede uyumuşum. Kasığım taş kesildi içte bişe var da dışarı çıkacakmış gibi oldu yine aynı adetin ilk günkü sancısı gibi Sabah uyandığımda ağrı yoktu ama ağır bişe kaldırınca falan ağrı oluyor kasığımda niyeyse. Ve şuan da içimi çok sert hissediyorum kendimi kasılmış gibi hissediyorum vajinamı yani neden böyle oluyo olabilir. Dün ilişki de olmadı en son önceki gün oldu yardımcı olur musunuz lütfen
Ay inşAllah canım benim Rabbim Gönlümüze göre versin inşAllah. Bende de gariplikler devam ediyor valla ama bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum açıkkçasıİnanırmısın 4 gün önce aynı belirtileri bende yaşadım.İlişkiden sonra oldu benim sol kasığım bıçak saplanır gibi olmuşdu daha sonra karnıma kadar vurmuştu ve 2.50 saat bunun acısını çektim lavaboya girdiğimde idrarımı yaparken kasığım çok fena batmıştı.O günden sonra 2 gün hafif aralıkda kasık ağrılarım oldu.Bugünde hafif miğde bulantılarım var bğazımda takılı birşeyler var adetime bu ayın sonuna kadar olmazsa allahın izniyle hamileyim demektir..
Ben düşük yaptım bir tane tatlım ondan sonra bebek isteği öok fazla arttı 2 ay önce doktora gittim bebek için bir sürü test yaptı hiç bir sorunun yok sadece yumurtlaman yavaş düzelir o dedi.Bu ay klomen kullandım ve yumurta çatlatma iğnesi oldum.Sağ göğüs ucuma dokunduğum an sızlıyor sol biraz hafif , sol kasık ağrım kendisini çok belli ediyor.3Günüm kaldı allah izin verirse bu ay bebişim karnımda olucak allahım hepimiz gönlüne göre versin ve inşallah ikimizde hamileyizdir.Ay inşAllah canım benim Rabbim Gönlümüze göre versin inşAllah. Bende de gariplikler devam ediyor valla ama bilmiyorum umutlanmak da istemiyorum açıkkçasıSenin bata kaç gün kaldı canım ve göğüslerinde falan hareketlilik var mı
Ay inşAllah canım benim inşAllah iyi haberi alırsan bana etiket at muhakkak tamammı RABBİM ikimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah ve tüm isteyenlere.. Benim de göğüslerimde ara ara sızı oluyor şuan adetime 12 gün var biz de yumurtlama günlerimi değerlendirdik bakalım herşey nasip kısmet. Aynı sendeki gibi kasık ağrım var yumurtlama günimde başladı dün sertleşti sağ kasığım. Rabbim sesimizi duysun inşallah bu ayBen düşük yaptım bir tane tatlım ondan sonra bebek isteği öok fazla arttı 2 ay önce doktora gittim bebek için bir sürü test yaptı hiç bir sorunun yok sadece yumurtlaman yavaş düzelir o dedi.Bu ay klomen kullandım ve yumurta çatlatma iğnesi oldum.Sağ göğüs ucuma dokunduğum an sızlıyor sol biraz hafif , sol kasık ağrım kendisini çok belli ediyor.3Günüm kaldı allah izin verirse bu ay bebişim karnımda olucak allahım hepimiz gönlüne göre versin ve inşallah ikimizde hamileyizdir.
Benim bugün açık pembe gir lekem oldu ve ardından kahverengiye dönerek az az leke olmaya başladı .Ay inşAllah canım benim inşAllah iyi haberi alırsan bana etiket at muhakkak tamammı RABBİM ikimize de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşAllah ve tüm isteyenlere.. Benim de göğüslerimde ara ara sızı oluyor şuan adetime 12 gün var biz de yumurtlama günlerimi değerlendirdik bakalım herşey nasip kısmet. Aynı sendeki gibi kasık ağrım var yumurtlama günimde başladı dün sertleşti sağ kasığım. Rabbim sesimizi duysun inşallah bu ay
normalde kahverengi başlayıp kırmızıya döner canım adette. Normal adet zamanında böyle olur muydu yani nasıl başlıyordu öncekilere??Benim bugün açık pembe gir lekem oldu ve ardından kahverengiye dönerek az az leke olmaya başladı .
Adette dönmesinden korkuyorum vallahi adet olacak gibi sancılarımda yok allah yardımcımız olsun açık eczane bulabilirse eşim test alacak
takipteym ayni belirtileer hmm hayirlisi olsun insallah vardr :)İnanırmısın 4 gün önce aynı belirtileri bende yaşadım.İlişkiden sonra oldu benim sol kasığım bıçak saplanır gibi olmuşdu daha sonra karnıma kadar vurmuştu ve 2.50 saat bunun acısını çektim lavaboya girdiğimde idrarımı yaparken kasığım çok fena batmıştı.O günden sonra 2 gün hafif aralıkda kasık ağrılarım oldu.Bugünde hafif miğde bulantılarım var bğazımda takılı birşeyler var adetime bu ayın sonuna kadar olmazsa allahın izniyle hamileyim demektir..
Normalde 2-3gün önce sancılarım olur kasıklarımda belimde.Kanamam direk kırmızı başlardı benim.normalde kahverengi başlayıp kırmızıya döner canım adette. Normal davet zamanında böyle olur muydu yani nasıl başlıyordu öncekilere??
İnşallah canım benim kahverengi lekelerim gelmeye başladı.Adete dönmezse tabi yerleşim kanamammmtakipteym ayni belirtileer hmm hayirlisi olsun insallah vardr :)
insallah yerlesmedr canim yaz buraya da test falan yaprsnİnşallah canım benim kahverengi lekelerim gelmeye başladı.Adete dönmezse tabi yerleşim kanamammm
İnşAllah canımm.. İnşAllah. Bebişini düşürdüğünü söylemiştin(öncelikle şunu söyleyim bebek rahme düştüğü an ruhu üflenir ve sen o ruhu ahirete gönderdin bunun için can sıkma şefaatçin olur derler cennete girmen için inşAllah..) ne kadar zaman oldu bunu yaşayalı?Normalde 2-3gün önce sancılarım olur kasıklarımda belimde.Kanamam direk kırmızı başlardı benim.
Az başlayıp sonra hafif hafif çoğalırdı.
Bunda sadece kahverengi var ve umarım kırmızıya dönmez
Bi 6-7 ay oluyor çok mutlu olmuştum normalde bebek isteğimiz yoktu gecikince adetim bi 5 gün bekeledikten sonra test yapmıştım hastaneye gittikden 1 hafta sonra kasıklarımda karnımda çok ağrı olmuştu ve kanamam olduğunu sonradan farl ettim hemen acile gittim ve düşük olmuşş malesefİnşAllah canımm.. İnşAllah. Bebişini düşürdüğünü söylemiştin(öncelikle şunu söyleyim bebek rahme düştüğü an ruhu üflenir ve sen o ruhu ahirete gönderdin bunun için can sıkma şefaatçin olur derler cennete girmen için inşAllah..) ne kadar zaman oldu bunu yaşayalı?
Hani 2 3 ay olmuş olsa hâlâ etkisi olacağından kanaman ondan böyle başlamıştır diyebilirdim ama baya bi süre geçmiş bence kötü düşüncelere fırsat verme çok umut da bağlama ama kendine dikkat et hamileyken nasıl davranman gerekiyorsa öyle davran ve aynen test yap bakalım sonuç ne olacak inşAllah hamişsindir canımmmBi 6-7 ay oluyor çok mutlu olmuştum normalde bebek isteğimiz yoktu gecikince adetim bi 5 gün bekeledikten sonra test yapmıştım hastaneye gittikden 1 hafta sonra kasıklarımda karnımda çok ağrı olmuştu ve kanamam olduğunu sonradan farl ettim hemen acile gittim ve düşük olmuşş malesef
Hiç birşey yapmıyorum 3 saattir oturdum sıkıca giyinip hiç soğuk almayayım diye devamlıda kontrol ediyorum.Hani 2 3 ay olmuş olsa hâlâ etkisi olacağından kanaman ondan böyle başlamıştır diyebilirdim ama baya bi süre geçmiş bence kötü düşüncelere fırsat verme çok umut da bağlama ama kendine dikkat et hamileyken nasıl davranman gerekiyorsa öyle davran ve aynen test yap bakalım sonuç ne olacak inşAllah hamişsindir canımmm
Aminn canım benim aminn.. Benim de daha 12 gün var şimdiden halsizim ve adet olacak gibi hissediyorum insanın içinde bi his olur da ne olduğunu tarif edemez ya hah işte öyle bi haldeyim. Sabahtan akşama kadar boyuna uyuyorum çok saçma hallerdeyim inşAllah sonu hayra çıkarHiç birşey yapmıyorum 3 saattir oturdum sıkıca giyinip hiç soğuk almayayım diye devamlıda kontrol ediyorum.
Belirtilerim yerleşme kanaması gibi diğerini düşünmemeye çalışıyorum.
Allah yardımcımız olsunn
İnşallah canım test yapıcam ben şimdiAminn canım benim aminn.. Benim de daha 12 gün var şimdiden halsizim ve adet olacak gibi hissediyorum insanın içinde bi his olur da ne olduğunu tarif edemez ya hah işte öyle bi haldeyim. Sabahtan akşama kadar boyuna uyuyorum çok saçma hallerdeyim inşAllah sonu hayra çıkar
Ne çıktı canım sonucun???İ
İnşallah canım test yapıcam ben şimdi
Tek çizgi canım ama azar azar kahverengi lekeler geliyor bakalım ne kadar sürecek normal kanamaya dönmezde erkenden biterse doktora giderimNe çıktı canım sonucun???
Tek çizgi canım ama azar azar kahverengi lekeler geliyor bakalım ne kadar sürecek normal kanamaya dönmezde erkenden biterse doktora giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?